- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
#72042496 #35 üzenetére
Nem torz az.
Jó, nem az ívelt kijelző a világ legnagyobb találmánya - hanem a vízálló S-Pen - de az S7E legalább nem szappantartó. A sima S7 nekem borzasztó unalmas, a telefonoknak általában nem a seggét bámulom, előlről meg kiköpött S3 a gombbal, az arányaival - csak a káva vékonyabb. -
Silenzio
addikt
válasz
holozis_HUN #28 üzenetére
Mint mondottam, a Samsung telefonok általában jóval kevésbé fénylenek be, mint a Sony-k.
-
Silenzio
addikt
válasz
moleculez #13 üzenetére
Ez nem igaz, a valóság elég távol áll az általad felvázolttól. Elmondom, mik vannak fent gyárilag:
- Office (akinek ez baj, azon jót mosolygok)
- Start (interaktív záróképernyő)
- Samsung Gear
- Game Launcher (baromi hasznos, ha valaha is játszol)
- S Voice
- S Health
- S Szervező
- Galaxy Apps
- Telekom cuccok (6 darab, ez nem a Samsung hibája)
- Evernote (szintén baromi hasznos)
- Magazine kezdőképernyőNamármost, ez a korábbi 20-as-30-as nagyságrendű bloatware-hez képest kurta kevés.
A három napja nem használt appokat freezeli a rendszer. Frissülhetnek, de nem futnak. A háttérben sem. Erről rendszeres értesítést küld.
És mindegyik letiltható. Ilyenkor uninstallálásra kerül, a fw-en tárolódik, onnan kerül újra telepítésre, ha kell. A Start és a Magazine kikapcsolható. Emlékeim szerint gyárilag off mindkettő. Ergo ez az egész bloatware-dolog teljesen értelmét vesztette, még pofázni is kár róla. (Én is csak azért írtam ezt le, hogy ne kelljen rá több szót fecsérelni.)A berheléssel kapcsolatos nézeteiddel egyetértek, de mint mondottam, nincs rá szükség. A Samsung felnőtt (a feladathoz).
oliverhr: ld. ezt a hozzászólást.
holozis_HUN: Z5-öt még nem szorongattam, de a Z2-höz és a Z3-hoz képest az S7 Edge ezerszer "mattabb", már nem azért.
A lezárt kijelző is alig tükröződik, míg az ex-Z2-mmel meg tudtam borotválkozni.
-
Silenzio
addikt
Szerintem nem. Az S6-családnál így volt, az S7-nél nem. Másfél hete használom az S7Edge-emet, és nem találkoztam még természetellenes becsillanással. Azzal viszont igen, hogy nem érzékeli a széleken a lenyomást, csak másik kézzel. Elég para. Más tekintetben pazar. Kétnapos az üzemidő, szélsebes a rendszer, elegáns (nem olyan ízléstelen, mint régen), T-s a mobil, mégis alig volt bloatware. A legjobb telefonom eddig, pedig imádtam mind az 5 ifonomat meg a kb. 25 egyéb androidos és vennyócas mobilomat is (zömmel). Óriási tapasztalatom van, és ez a best eddig mindenben. A Lumia 1020 azért valahogy szívmelengetőbb volt. Csak telefonnak nem volt az igazi.
Más. Mindig is víz alatti S-Penre vágytam!
Azért ez a Note 7 is gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest