Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueWhitee
tag
Hát, szó mi szó, a Trackmania ehhez képest 100/100-as játék. Volt szerencsém kipróbálni a bétát és az irányítás, nem hogy billentyűzettel, de még Xbox joyyal is egy rakás .... khm.. kaki volt. Talán, ha kicsit érzékenyebbre vették volna az irányítást, még szórakoztató is lett volna. Pozitívumnak viszont felhozható, hogy telepítés után alapból magyarul ment és az autók is úgy ahogy jól néznek ki. A pályák unalmasak szerintem, ja és haveron kívül talán egyszer sikerült még egy élő emberrel versenyeznünk, de ugye a lag...
-
SQX_Barto
addikt
Nekem elegge a Trackmania jutott errol az eszembe, biztos hallottak rola a fejlesztok...
Persze ebbol a par perces videobol sokat nem lehet leszurni.Szerk.: Annyira nem hozott lazba ez a jatek, hogy keressek mas videokat rola
Nation's-szel en is eljatszottam egy darabig, gyujtogettem a medalokat, meg anyaztam jo parszor
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- PS4 Pro 1TB
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest