Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs túl sok játék amit egynél többször is végigjátszottam, azokat pedig egy kezemen meg tudom számolni, amelyikeket gyakorlatilag rögtön az első végigjátszás után végigvittem még egyszer. A Shadow Warrior remake ez utóbbi szűk körbe tartozik. Kíváncsi leszek a folytatásra is.
A trailereket viszont nem nézem meg, majd a megjelenés után kiderül minden.
-
huskydog17
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszi a videót, azért itt is bőven volt új gameplay, kár, hogy ez csak 30 fps, de az infók miatt sokat ér ez is.
Akkor a lényeg:
Megjelenés 2016 őszén PC és PS4 platformokon
Ha jól értettem 12-15 órányi kampány van benne, amit akár 4 fős koop módban is lehet tolni. Teljesen új grafikus motor (Road Hog új verziója), ami új, lélegzetelállító környezetet, valamint teljesen nyitott teret ad a játékosnak. A 2. rész tehát már open-sandbox lesz, brutálisan szép időjárási effektekkel. Azt hiszem ez instant buy lesz megjelenéskor!

-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Forgive me pls!

Am ha nincs duma, megoldom én is. Sokszor ilyen Maunika show stílusban.
-
[Prolixus]
addikt
Angry Joe féle dev. preview a PAX-ról
Gameplay terén nem sok újdonság van benne a hírbe ágyazotthoz képest (HUD látható mondjuk), de az íróval beszélget Joe, aki sok infót elmond a játékról. Természetesen spoilerek ebben is előfordulnak.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
üzenetére
Hol írtam én, hogy ez volt az első játék, ahol ezt megoldották? Sehol. Szóval?

Ez egy tipikus probléma, természetesen több megoldás is létezik a feloldására. Az egyik, amikor rádión, vagy akármilyen telekommunikációs eszközön keresztól pofázik nekünk valaki, mi meg vissza. A másik amit itt látunk. A harmadik meg egy gép által irányított társ esetleg.
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Serious Sam 2 megvan? Sam is dumált természetesen meg volt vmi csaj aki mindig pofázott neki.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Elkezdtem olvasni de nem futottam bele spoilerbe. Játszani még nem játszottam vele 30percet.

-
.LnB
titán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ez nekem is érdekes volt, de gondolom ez spoiler. Ezért akarom végignyomni az elsőt. Szóval ha valaki válaszol az jelölje a SPOILERT pls!
-
[Prolixus]
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
SPOLIER!!!!
Valszeg megint kapunk egy nagydumás útitársat, aki majd feloldja az FPS-ek "szegény szótlan főhős, megy hentel egyedül, nincs kivel kommunikálnia max amikor küldit vesz fel" problémáját.
Az előző részben Lo Wang-et irányítottuk és egy démonnal, Hoji-val társultunk, akitől a természetfeletti képességeinket kaptuk a játék idején, a "co-op" oka meg a különleges hatalmú katana, a Nobitsura Kage megszerzése volt. Nem mellesleg Wang meg Hoji folyamatosan osztotta egymást szabad perceikben, úgyhogy a játék legviccesebb pillanatai (szvsz) az ő diskurzusaikból születtek.
Úgy tűnik ezt a dolgot copy-paste viszik tovább ebbe a részbe, itt ez a felvágott nyelvű csaj lesz Wang társa a kaszabolás során.
-
gyáliSanyi
őstag
Mikor beszél a videó elején és végén az öreggel akkor mi az a női és férfi hang egybe?
-
ribizly
veterán
Az egyik legkiemelkedőbb remake az első rész. Az egész el volt találva és igazi hiánypótló darab. A második része instant pre-order ez nem is kérdés. Ha sikerül még e mellé valami értelmes módon összepattintani a multit, akkor az külön öröm lesz.

-
[Prolixus]
addikt
Fasza lesz, én is nagyon várom.
Sokkal jobban néz ki mint az elődje, remélem a gépigényen ez nem fog durván meglátszódni (főleg, hogy ez a rész már kvázi sandbox lesz).Mondjuk akad egy-két furcsaság. Amikor a két rövid karddal szúr előre Wang, olyan, mintha vagy 2 méter hosszú karjai lennének, a mi perspektívánkból. A fegyverek sem tetszenek dizájnra....az első rész modernebb fegyverei jobban néztek ki, a quad shotty azóta is az egyik best of stukker ever szerintem (dizájnra, de lehetett is vele osztani az áldást rendesen). Ezek vagy úgy néznek ki, mintha a 19. századból pattantak volna elő, vagy valami pokolbuzi fegyverkészítő/képzőművész fétisének a végtermékei lennének (csontos-koponyás AR...öhh).
Végezetül az elsőben ugyebár az volt a lényeg, hogy relatíve szűk terekben vagy kis arénákban özönlött az ellen tonnaszámra és szakadtak a végtagok meg fröcsögött a vér. Az AI persze buta volt, de ez nem volt zavaró. Itt már sokkal nyíltabb terek lesznek, van double-jump, házakra felmászás satöbbi. Nem lesz könnyű megoldani, hogy a nagyobb pályákon "ne vesszenek" el a szörnyek, és ne csak akkor kelljen hentelni, ha éppen én is úgy akarom (mert amúgy simán elfuthatok/felugorhatok előlük).
Ezek persze inkább apróságok/apró kétségek. Nekem még a legelső játékuk, a Hard Reset is tetszett, nemhogy a SW, szóval összességében bizakodó vagyok.
-
.LnB
titán
válasz
huskydog17
üzenetére
Nagyon bejön!
Olyan full fun game-nek tűnik. 
-
huskydog17
addikt
A hírben lévő videó nagyon rossz minőségű, 30fps és még az eredeti trailer egy harmada is hiányzik belőle. Javasolnám kicserélni a hivatalos, jó minőségű és egyben teljes (12 perces) hosszúságú trailer-re (1080p/60fps).
Amúgy a meg számomra ez már most az év játéka! Végig tátott szájjal néztem a 12 percet és jókat nevettem Lo Wang beszólásain. Így kell egy igazán jó FPS-t készíteni. Ez a játék minden szempontból zseniális, az összes nagy stúdió tanulhatna ettől a lengyel csapattól! Az elmúlt sok év alatt egyetlen AAA cím sem tudta felkelteni úgy az érdeklődésemet, mint ez az alkotás!

Amúgy a játékról még van infó a hivatalos oldalon, ezt is be lehetne rakni a hírbe.
-
hemaka
nagyúr
de sokat játszottam régen vele, meg a redneckkel, imádtam őket.

-
beef
őstag
Remélem aranyos nyuszikák lesznek benne

-
.LnB
titán
válasz
JNashville
üzenetére
Megvettem, megnézem milyen. Mikor megjelent egyáltalán nem fogott meg. De 1400ft-ot a special edition megért.

-
JNashville
senior tag
Nem tudom, ez milyen lesz, de az elsőt mindenképpen próbáld ki, annak FPS-hez képest egész jó története van, a hangulata pedig a klasszik Duke Nukemet idézi.
Igazi old school hentelés, minimális szerepjáték elemek is voltak benne (de nem olyan nyögvenyelősen, mint a Far Cry-sorozatban), remélem ez lesz ebben a részben is.
-
törölt tag
Leszakadó testrészek? Fasza!
-
.LnB
titán
Ez nekem tök tetszik! Hangulatos, és jól néz ki. Elsőt mondjuk sose próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest