- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
thompherkins
tag
válasz
nemszamit #2773 üzenetére
go launcherrel próbálkoznék, rengeteg fizetős és ingyenes témával
vagy
MiHome launcher szintén sok téma és skin az ikonokhoz -
iguana
őstag
válasz
nemszamit #2696 üzenetére
szerintem az eu-s romoknál nincs lehetőség kikapcsolni. (mintha eu-s, és amerikás előírás lenne a kötelező kamerahang)
EasyRoot for ICS-t többször használtam, azt ajánlom.Alapból a lockscreen-t nem tudod módosítani. Erre a widget locker programot használom. (bármit ki lehet rá tenni, a lockscreenre is pl. widget-et is, mindenféle slider-t stb.)
Nekem ilyen:
(a fekete dominál, hogy pl. este ne égesse ki a szemem, és minden fontos dolgot látok a power gomb megnyomásakor) -
iguana
őstag
válasz
nemszamit #2432 üzenetére
biztos, hogy lesz...de hogy mikor?
még tavaly 2012 elejére ígérték. Aztán lett belőle Q1. Majd Q2.
Lassan 1 éve lesz, hogy be lett mutatva az ICS.
...és közben megy a latolgatás, meg a fejtegetés, hogy megkapja e a razr a JB-t, miközben még ICS-ünk sincs. (mármint eu-s)
szóval vicc. -
CaptainHero
csendes tag
válasz
nemszamit #2422 üzenetére
Én is a napokban váltottam Razr-re, mondjuk jóval szerényebb LG GT540-ről... Részemről ég és föld a különbség, neked viszont a PenTile kijelző furcsa lehet, majd az iPhone IPS panele után. 10 cm-nél közelebb nézve valóban zavaró a különbség, de szvsz aki egy 4,3"-os kijelzőt 10 cm-ről néz az meg is érdemli, hogy zavarja.
Illetve a kamerára lehet még panasz, a legegyszerűbb, ha megnézed magad a különbséget.Ha újonnan veszed szinte biztos, hogy nem ICS-el hanem a 2.3.x valamelyikével kapod.
Tudtommal nem lehet ICS-ről visszarakni korábbira, de az ICS annyival jobb, hogy ezen gondolkodni is felesleges.
A frissítéshez segítséget iguana linkelte kicsit fentebb.
A "törés" Android esetében nem igazán helytálló, ha ezalatt azt érted, hogy felrakhass nem Store-ből letöltött programokat, akkor elég bepipálni Settings->Security & Screenlock->Unknown sources menüpontot és készen is vagy.
Ha az androidos körökben emlegetett rootolást szeretnéd (egyes programok igénylik a rendszergazdai jogosultságot, ezzel megadhatod) erre ICS-en a Phoenixy által linkelt "DroidRazrRoot404"-et ajánlom.Azt, hogy mit és hogyan kell csinálni legegyszerűbben a fórum olvasásával sajátíthatod el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged