- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
barmar
aktív tag
Szia
Te sem tapasztalsz beegest? Ha sokat van alul a navigációs sáv, akkor történik meg könnyen szerintem. Játéknál nem ég be mert mindig más van a kijelzon. Lcd-test nevű appal szürke hatternel nekem már látszik. Alacsony fenyeronel jobban. Nincs két hetes a telefon. Napi max 3-4orat megy a kijelzo automata fenyeron. -
Lovi24
senior tag
Szia,rendeltem üveg kijelzővédőt. Hiába volt kisebb a kijelzőnél 3-4mm-rel,mégis elvált tőle a széleken. Nem hiszem,hogy erre fel lehet rakni normálisan az üveget . Habár Nillkint nem próbáltam,nincs kedvem megint várni,ha nem lesz jó akkor meg idegeskedni... Sima fóliát is rendeltem,annak a széle sem tapadt le,hiába volt az is jóval kisebb!
Azonban K82 fórumtárs javaslatára megrendeltem a Vikuiti fóliát ebay-ről. Németországból pár nap alatt itt volt.
Ez ugyanakkora, mint az előzőek. Ez a fólia azonban nagyon szépen rátapad mindenhol.
Igaz nem egyszerű felrakni,hogy mindenhol egyenlő távolságra legyen a széleitől,de jónak tűnik egyelőre.
Ugyhogy én ezt ajánlanám,mégha nem is a legolcsóbb. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest