- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
zs.olti
csendes tag
-
zs.olti
csendes tag
Nos, Én is beléptem az "1%-ra merülők" táborába. 30-40% között volt a töltöttség, majd egyszer csak kapcsolnám fel a kijelzőt, és semmi. Aztán rájöttem, valszeg kikapcsolt magától. Így is volt. Bekapcs, majd bootolás, és 1%. Előtte 2 vagy 3 napja volt újraindítva. Android 4.4.2, System version: 176.44.1.falcon_umts.Retail.en.DE.
Remélem egy frissítés után nem fogja ezt csinálni.
A sok apró bug engem is az őrületbe kergetett az LG Optimus 2X-emmel. Nem akarnám ezt újrakezdeni... -
zs.olti
csendes tag
Sziasztok!
Én is megkaptam néhány napja a G-met, és első nekifutásra nagyon kellemes benyomást tett rám. Alapból 4.4.2-es androiddal érkezett. Régi LG Optimus 2X-em még 4.0.4-el futott, azon megtaláltam minden beállítást, de ezen valahogy nem sikerül:
- Hogyan lehet telefonszámoz csengőhangot hozzárendelni? Egyszerűen nem találtam meg az opciót...
- Nem találtam külön beállítási pontot a GPS bekapcsolásához sem. Ha futtatok rajta egy GPS-t használó navi-programot, akkor automatikusan bekapcsol?
- A beépített "battery saver" mit csinál a háttérben az energiatakarékosság végett?Köszi a válaszokat.
-
zs.olti
csendes tag
Elnézést a talán túl egyszerű kérdésért:
Az itthon vásárolt készülékre (pl. Screenshop, Expansys, stb) ki vállalja a garanciát? A webshop?Volt már valakinek pozitív vagy negatív tapasztalata ilyen hazai webshopokkal, boltokkal?
Volt már valaiknek problémája Telenoros sim kártya kezelésével, azaz 3G alatt nincs kimenő/bejövő hívás?
GPS problémák esetleg (sokáig keres, pontatlan, eldobja a jelet stb)?
Csak mert pár hete próbáltam egy kínai-magyar Concorde 5005 NFC-t, és a fenti problémákkal szembesültem, így éltem a 3 napon belüli pénz-visszafizetési garanciával.
Kösz a válaszokat.
-
zs.olti
csendes tag
Bocs, ha már felmerült a kérdés korábban:
Volt már problémája valakinek Telenoros sim kártya esetén, hogy nem tudott hanghívást kezdeményezni és fogadni 3G alatt?
Olvastam, hogy ez az újabb telefonok esetében, tipikus telenoros jelenség.
-
zs.olti
csendes tag
Valaki tudna felrakni egy speedtest-es eredményt az adatátviteli sebességről?
A GSMArena szerint elméletileg 21 Mbps-t tud maximum a telefon, bár tudom
hogy sok tényezőtől függ a le és feltöltés sebessége.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest