- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
rbalint88 #8950 üzenetére
én a chronus-t ajànlom: gyàri clock, weather és naptàr is kirakható àltala az asztalra, remekül testreszabható, és nem kell menübe belépni vagy parancsikon az asztalra mert könnyen elérsz vele mindent. pl. az oràra kattintva megnyilik az ora menü, naptàr ikonra a gyàri naptàr, stb..
-
Upo
addikt
válasz
rbalint88 #8942 üzenetére
Próbáld ki EZT a launchert, eredeti MIUI.
Engem mondjuk idegesít hogy mindent kidobál mindent az asztalra úgyhogy én ezt preferálom magadnak, ebben van alkalmazások menü.Az aktív óra és naptár az nem launcher hanem widget, playen találsz ezrével.
Akku százalékra EZ, beleteszi az akku jelbe, root nem kell.
-
-
heidricha
őstag
válasz
rbalint88 #8946 üzenetére
Bónusz:
ha a Google keresőt az alkalmazások közül letiltod, akkor nem lesz ott. viszont a keresősáv sem fog működni, ez utóbbi amúgy nem minden launcherben kikapcsolhatatlan!A suhintási tevékenységet felülbírálni ellenben lehet, van alkalmazás, ami betelepül rá, mint alternatva, pl. "screen off and lock", de van kimondottan erre célzott app is, csak megint lusta vagyok újra kikeresni.
A pöttyöket azt hittem, hogy a notification-re akartad tenni... Főzött ROM-okban szokott lenni ilyesmi. Ez az "1x1 widget" alias aktív ikon nekem olyan szifonos dolog. Nem rossz, de sosem szoktam meg, így nem hiányzik.
Mindenesnek korábban meg is vettem a beautiful widgets-et, akkoriban szerintem az volt a legjobb. Jó ideje nem használom, mindent kiváltott vagy a rendszer, vagy valami egyéb app.
Zseblámpa a QS-ben van nekem is (meg a zárképernyőn is), de ehhez root kell. Viszont olyan biztosan van, ami a sima notification-re ül be, csak az ott foglalja a helyet állandóan.
-
Nalszi
csendes tag
válasz
rbalint88 #8948 üzenetére
"a lentről felfelé suhintásra google-t nyitást ki lehet valahogy iktatni?"
Root nélkül teljesen nem lehet kikapcsolni, de van elég jó app. amivel egészen kellemes gyorsindítót tudunk belőle készíteni! Home Button Launcher -nek hívják egy teljesen ingyenes gyakorlatilag 0 fogyasztással bíró kis app amiben az a jó, hogy így bárhonnan indítani tudod a kedvenc alkalmazásaidat könyvjelzőidet meg szinte bármit.
Akku kijelzésre Battery Widget Reborn -t ajánlom ennek remek a widget -je, kijelzi az akkut a status bar -on és még tud pár dolgot például van benne torch funkció is ami neked is szintén kellene.
Időjárásra időkép, mégis itt Magyarországon mi más??!! De most komolyan... Pontos, magyar, többféle widget, többféle informatív térkép, Magyarországon nincs jobb nála. -
heidricha
őstag
válasz
rbalint88 #8942 üzenetére
- % lehet, van rá ezer app. a normál kijelzés mellett lesz, nem helyette. Van egy módszer az ikonban megjeleníteni a %-ot, de nagyon apró, és nem emlékszem, hogy kell.e hozzá root
- pirospettyes cucc szerintem nem lesz a megadott feltételek mellett.
- launcher, ami jól esik, hogy ilyen ömlesztett, "Huawey stílust" melyik tud, azt nem tom sajnos.
- Időjárásra kedvencem a "Meteogram Widget" 1x4, vagy 2x4. Vagy ami még kellemes, a LockClock, ami a CM óra alkalmazása, feltehető mindenre szerintem. Van benne csinos időjárás, ilyet tudok adni, ha nem találnád. Marketen azt hiszem, nincs fenn
- aktív óra és naptár ikonnal rendelkező launcher? ezt nem értem, bevallom. ezt 1x1-es widgetnek hvják szerintem. arra gondolsz, hogy jár az óra az indtó ikonban és ha ráböx, akkor felhozza az óra appot?
- quick settings-re kaptál választ
- zseblámpa... erre is van ezer app, nem tudok ajánlani, mert nekem beépített az Xposed/GBox miattNe feledd, hogy az animációkat ne kapcsold ki teljesen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest