Hirdetés
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
válasz
mobilizmo #17039 üzenetére
Szia! Néztem, meg olvastam amit itt találtam , de szerintem ezen még a gyári 5.1 van, és ha jól olvastam akkor még nyitnom is kell (mailos módszerrel) és csak utána mehetne pc-re a driverek, aztán meg nem tudom ,hogy kell.. :( Ha leírnád pár pontba a telepítést (ne legyen tégla) meg köszönném! Tudom xda-n fenn a telepítés, de az angol nem az erősségem, igy meg lehet valamit elcsesznék!
Nem tudom igy jó lenne?
1. bootloader nyitás
2. pc-n driverek telepítése
3. Recovery mód ott wipeolni törölni mident?
4. fastboot modba rakni előtte sd -re rá rakni gyökérbe a romot és fastbootban telepiteni a romot? Gondolom hülyeségeket írtam lehet? Köszi ha tudsz segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy hibája van: nem lehet itthon kapni. Pedig slágertermék lehetne belőle azon az áron, amennyiért boldogabb helyeken kínálgatják, mert nagyon rendben van.
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro Max 256GB Függelten Állapot 10/10 Akku: 97% Jótállás: 2027.08.14
- IPhone 15 Pro 256GB Független Állapot: 10/10 6 Hó Jótállás! Akku: 92%
- Samsung Galaxy J3 Sm-j320FN 8GB Kártyafüggetlen 2016
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest