- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Milestone a 2.2.1-es gyári rommal, de már lassú a sok app meg telepítgetés miatt. Egy ideig még szeretném használni. Mi a véleményetek, érdemes-e rá valamilyen főzött romot rakni, vagy csináljak egy full wipe-ot és használjam továbbra is a gyárit.
Nem játszok vele, csak telefonálás, sms, email, zene/podcast hallgatás, de azért van rajta 30-40 app.
Ami fontos lenne: legyen nagyon stabil, ne merüljön gyorsabban az akku, működjön rajta _minden_ mint ahogy most is a gyárival, legyen hely az appoknak.
Szóval gyári vagy főzött rom, és ha utóbbi akkor melyik?
Köszönöm! -
Oldmobil
aktív tag
Hello,
Honnan tudom letölteni a G.O.T. romot? A multiupload-os link úgy látom nem megy. Ennek hiányában hogy tudom felrakni az OpenRecoveryt?
Köszi! -
Oldmobil
aktív tag
Hahó!
Nem rég vettem Milestone-t, nagyon frankó, az AnySoft keyboarddal az ékezetes bevitel is használható lett, két kényelmetlenség van amiben segítségéet kérnék.
-A hívás lerakása után nem rakja vissza automatikusan a képernyőzárat, meg lehet valahogy oldani, hogy visszarakja?
-Ha belépek a telefonkönybe, akkor vagy három mozdulat kell hozzá, hogy betűvel tudjak keresni a kontaktok között. Van olyan beállítás, hogy pl. a "hardveres" keresés érintőgomb ne a Google keresére vigyen, hanem közvetlenül a kontakt kereséshez, egyből felnyitott virtuális billentyűzettel?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest