- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti2012
csendes tag
-
Anti2012
csendes tag
úgyhogy valami teljes hard reset lehetőség kellene , mert telepíteni nem tudok és megmondom az őszintét nem ismerek hozzá nyúlni ne hogy megrogyjon, mivel csak egy egyszerű felhasználó vagyok.
-
Anti2012
csendes tag
Nagyon nem ismerem ezeket a szakszavakat csak egy két kolléga nézte és azt mondták főzött Rom van rajta, mert gyárilag 2.0 vagy 2.1 van rajta ezen meg 2.3.7 van. csináltam új fiókot, de nem engedi törölni a régit. A csevegőben is csak az elsőnek beállítottat hozza.
-
Anti2012
csendes tag
Sziasztok, nem tudom ki van fent így az év vége fele, de remélem tud nekem segíteni valaki.
A történet egyszerű de számomra még újdonság ,hisz most lépek be az okos telefonok világába. Az első generációs milestone-omat szeretném reset-elni, de nem tudom. Már próbáltam a youtube-s verziókat , meg egy két verziót az itteniek közül is de semmi, erre azért lenne szükségem, mert a telefon lévő gmail cím megrogyott így újhoz szeretném add-ingolni az androidot előröl.
Valakinek van valami tipp-je?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest