- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CashDroidZOL
csendes tag
Sziasztok! Már rengetegszer olvastam a Jack-hiba miatt és csak örültem magamban, hogy nekem semmi baja... De aztán az én telómnál is eljött az idő. Már annyira, hogyha csak megmozdítottam rögtön leállt a zene
Szétszedtem, és mint kiderült a kis flex/fólia amire a Jack csati ráül kicsit elvolt oxidálódva és azt vettem észre, hogy nagyon mozog abban a kis foglalatban a csati! Első lépésnek tisztító alkohollal átmostam a csatit + a flex-et, majd vágtam kis kétoldalú ragasztót és beragasztottam a jack csatit a keretbe mert gyárilag is ragasztva!
van, de előtte ragasztottam mindkét oldalára ilyen kis tömítő szivacsot aminek ragasztós a hátoldala, hogy semmiképpen ne tudjon mozogni, SŐT még a csatin belül a réz lapokat is kicsit beljebb hajlítottam műszerész csipesszel, hogy még jobb legyen a kontakt! És Láss csodát, Hibátlan! Gondoltam megosztom tapasztalatom, ha nem baj.. És Valóban csere lesz a touch mert már 1 sávot nem érzékel:S Sajnos.. Erről valakinek véleménye? Érdemes beruházni rá?
http://www.ebay.com/itm/Original-Black-Housing-Cover-For-Motorola-XT702-A855-Milestone-Fascias-keypad-/150791234910?pt=PDA_Accessories&hash=item231bdba55e#ht_3426wt_1163 -
CashDroidZOL
csendes tag
ÜDV Mindenkinek! Egy Nagy segítséget kérnék tőletek! Kb. 1.5 éve vagyok nagy lelkes használója egy Milestone-nak. Eddig csak gyári ROM-ot tettem rá, 2.1 és most 2.2-vel használom. A nagy gond, hogy mostanában elkezdett rettenetesen melegedni, illetve, hogy magától működik a touch/érintő. Lehet, hogy vicces amit írok de elég nehezen elmondható, de írok egy példát: belépek a névjegyzékbe, görgetem lefelé. Megállok a G betűnél, erre magától lejjebb/feljebb megy, valamire "rábök" és már hívja is vagy szerkeszti, vagy bármi amit éppen ér! Egy megoldás, ha lezárom a képernyőt akkor nem tudja csinálni! Már próbáltam több fajta gyári rom-ot is Central Europe illetve mást is (Németorszából származik, vodás volt anno a szoft rajta), de amint feltolta a ROM-ot és zárt képernyő látszik 1ből elkezdené feloldani a screen-t! Eszméletlen! Volt már valakinek hasonló? A Fő kérdés, hogy rendeljek valahonnan egy Új touch-ot hozzá vagy más hiba okozza? (leejtve volt sokszor is beázva nem...) Köszönöm, Előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest