- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyirir
csendes tag
sajnos csak sima net-kiosztós programokat dob ki.. de akkor valószínűleg nem is nagyon létezik ilyen.. de azért köszönöm
-
nyirir
csendes tag
elnézést nem a wifit hanem a mobilinternetet wifin keresztül
-
nyirir
csendes tag
hello nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a gsm hálózatot magyarul a telefonálást és az sms küldést ki lehet e "thetering-elni" mint a wifit? Ipod touch 4g-re szeretném. Lehet, hogy hülyeség és nem lehetséges de azért hátha lehet. Válaszotokat előre is köszönöm
-
nyirir
csendes tag
oks köszönöm akkor lehet, hogy root lesz a vége..
-
nyirir
csendes tag
A mostani rom mellé az újat miui 1.11.4-es verziót. a miui.hu-rol szedtem le ahogy a mostanit is.
-
nyirir
csendes tag
persze oda raktam az update mappába de az a gondom h odáig se jut el. igazából a recoveryt se nyitja amit azért nem értek mert eddig simán ment most amikor le akarom cserélni az újabbra nem engedi..
-
nyirir
csendes tag
Hello! Az lenne a problémám hogy az istenért se akarja behozni a recoveryt. MIUI 1.9.16 van rajta addig eljut, hogy felkiáltó jel van a háromszögben és alul a telefon de nem kezdi tölteni hanem egy idő után elkezd simán bebootolni. Mi lehet a probléma? Várom a válaszokat és előre is köszönöm!
-
nyirir
csendes tag
hello nekem egy olyan kérdésem lenne hogy letöltöttem egy internet thetering progit (wireless theter for root users marketban az első) és hogy ha kiosztom a netet az átmegy-e valami másik oldalon is vagy úgy veszi mintha a saját telefonomrol neteznék-e? ez azért lenne fontos mert, hogy a vodafone-nál ugye nem szamítja a facebook app-et adatforgalomnak se androidos telokon se iphoneon és ha kiosztom nem akarnám hogy fogyjon az a kevés netem is ami van. A választ előre is köszönöm! (neten én nem láttam semmit se róla)
-
nyirir
csendes tag
jah ertem koszi. most amugy meg miui 1.8.x van rajta de vannak 1.9.x-es beta verziok azokat szeronted erdemes kiprobalni?
-
nyirir
csendes tag
Köszönöm a segitsegedet! A DSI hibak azok mit fednek mitol lesz rosszabb?
-
nyirir
csendes tag
Még annyi h valami afrikai kernert kéne felrakni azzal működne itt rendesen a telo?
-
nyirir
csendes tag
hello leszedtem a MotoFroyoSense (HTC DesireZ SenseUI 2.0) nevű ramot elkezdi felrakni és utánna megszakítja. Nem értem miért full le lett wipeolva és ugyse rakja fel.. Innen szedtem le: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=786316 a segitséget előre is köszönöm!
-
nyirir
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm ez volt a hiba! most már kész is van
-
nyirir
csendes tag
hello! nagyon uj vagyok az androidban nemrég vettem egy milestone-t. Főzőtt rommal vettem FroyoMOD 2.8.0 van rajta és le szeretném cserélni miui-ra(le is szedtem egyet MIUI 1.7.8) és ebben kéne egy kis segítség. E szerint a leírás szerint probálkoztam http://logout.hu/bejegyzes/manowarkill/motorola_milestone_root_flash-eles/hsz_1-50.html és eljutottam a 11-12. lépésig de csak a gyári recovery-t hozza be és hiába megyek rá az update.zip-re mert mindig hibát ir ki és én itt akadtam el.. Remélem egyszerű a megoldás csak én vagyok hulye hozzá
A segítségeteket előre is köszönöm!
-
nyirir
csendes tag
hello van egy milestone-om s teljesen uj vagyok ebben az androidban. Tudnatok segíteni hogy mit kéne elsőre csinalni a teloval h gyorsabb legyen meg ilyenek? 2.1 es software van rajta udtate 1el. köszi elöre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest