- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Cyanogenmod 22.12.2010 0.04-10.12.22
"- 2.3 keyboard (with all the dictionaries as usual, plus 2.3 framework/ex included), but no prediction for hw keyboard yet
- media_profiles.xml adjustments (safer high camcorder profile h264 bitrate) + small camera fixes (sounds etc.)
- small agps fix (issue 295)
- multitouch.distinct defined (fix Google Maps 5.0 rotation gesture etc.)
- bluetooth discoverabilty timeout configurable (thanks H.Czedik)
- modversion change to easily distinguish current build
- etc." -
petipetya
nagyúr
válasz
gretzky77 #3500 üzenetére
Szerintem ez a parancs kitörli az említett fájlt, de mivel ezt nem tudom biztosra, így marad a terminal-os megoldás (pedig jobban kedvelem a root explorerben való nyomogatást).
- Szóval ha fel van telepítve a terminál, akkor húzd ki a qwertyt és idézőjelek nélkül írd be ezt: su
- Nyomj egy entert
- Megjelenik egy rácsoslinzer #, de ne foglalkozz vele
- Írd be ezt: rm /data/system/batterystats.bin
betűzöm: er-em /data...
- Nyomj egy entert
- Készen is vagy a terminállal, elléphetsz belőle a home gombbal
- Indítsd újra a telót- Mikor újraindult, tedd fel töltőre.
- A feltöltés bekapcsolt állapotban történjen meg, amíg el nem éri a 100%-ot.
- Ekkor hagyd bent a töltő kábelt, kapcsold ki a telefont és várd meg amíg megjelenik a 100%-os aksi ikon.
- Még mindig hagyd bent a töltő kábelt, de az aksit vedd ki. Megjelenik majd az aksi ikonja, benne egy kérdőjellel.
- Ekkor tedd be megint az aksit, és a töltöttség szintje leugrik kb. 60%-ra.
- A töltőkábel ugyebár bent van a telóban, töltsd addig, amíg eléri a 100%-ot.
- Ezt a játékot kb. 5-ször ismételtem meg, majd az aksit úgy hagytam éjjelre, hátha működött a csepptöltés.
- Reggel levettem a töltőről, az aksit ki-beraktam majd bekapcsoltam a telefont.Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan.
-
petipetya
nagyúr
válasz
drumnbreakz #3496 üzenetére
Szia!
Az alap MIlestone is tudja a lényeges dolgokat amit egy smartnak tudnia kell. Ha bővebben belekérdezel a dolgokba (pl. email, office doksik kezelése stb.), akkor a válaszokból le tudod szűrni azt, hogy minden tekintetben megfelelő-e ez a készülék?
Például tavaly ilyenkor pár Iphone 3-as és Spicás vérét szívtam a gyakorlati kérdéseimmel, melynek a vége az android lett.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #3475 üzenetére
Ez durva!
Feltöltöttem az aksit 100%-ra.
A 4-es lépésnél az történt, hogy kiszedtem az aksit de a töltőkábel bent maradt (ahogy írták), és akkor megjelent egy nagy aksi ikon benne kérdőjellel. Ekkor visszatettem az aksit, és megint elkezdte tölteni, most 60%-on áll. Pedig pár perce még 100%-on volt...
-
petipetya
nagyúr
Találtam egy leírást az aksihoz itt.
"Heres something that might help your battery life:
0.5) Go into terminal and type "su" and then "rm /data/system/batterystats.bin" Then reboot.
1)Charge to max capacity normally.
2)While still plugged in, removed the battery. (make sure this is the wallcharger and not the usb computer charger)
3)Wait until the screen has a giant battery with a questionmark on it
4) Put it in again and let it charge. It Should say some kind of number that isnt 100% This should charge it to its full capacity and have great battery life. Do this after everytime you flash a new rom. It has worked for me"Lefordítva:
0.5) Terminálba beírni: "su" majd ezt "rm /data/system/batterystats.bin" - utána reboot.
1) Aksi feltöltése.
2) Töltőt hagyjuk bent, de az aksit vegyük ki.
3) Várjuk meg, amíg a képernyőn megjelenik egy hatalmas aksi ikon. A Questionmark szó alatt nem tudom, hogy mit értenek.
4) Tegyük vissza az aksit és hagyjuk feltöltődni. Itt valamilyen istn számról meg 100%-ról beszélnek, gondolom azt jelenti, hogy 100%-ig kell feltölteni. Végül pedig azt tanácsolják, hogy ezt minden egyes rom felrakása után érdemes megismételni.Előzmény: A gugli fordítóval követtem a fórumot, melyben az aksiról beszélgettek. Szerintük a 100% az nem 100%, hanem csak kb. 70%, vagyis el van csúszva a mérőkéje a telefonnak, valami bug lehet.
Kommentem: Nem tudom, hogy így van-e, mindenesetre ezt a módszert kipróbálom és az eredményről majd beszámolok.
-
petipetya
nagyúr
Az axn player működik nálunk is.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #3453 üzenetére
Rájöttem.
Az alt + shift + 4 + enter kombináció révén lehet váltani az euro qwerty (végigpörgetős) és a normál qwerty (hosszan lenyomós és onnan rábökős kiválasztős) ékezetes betűk között.
A fejlesztői fórumon írják azt, hogy melyik cm módban milyen változtatásokat eszközöltek. Ott rákerestem a keyboard szóra, és a 27.10.2010 0.03-10.10.27 verziónál kidobta ezt:
- alt+shift+4 can be used to enter $ on the included euro_querty keyboard layoutAz érdekesség az egészben az, hogy ezt a kombinációt szinte lehetetlen véletlenül megnyomni - nekem a direkt előidézéséhez is eléggé kellett csavargatni az ujjaimat a billentyűzeten.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #3450 üzenetére
A 12.12.2010 0.04-10.12.12-nél? Nálam működtek az ékezetes betűk. Igaz, 2 napja megint a 8.12.2010 0.04-10.12.08b van fent, mivel ez kevésbé meríti az aksit, és hívás közben nem tapasztalok hibát a közelség szenzor működésében, mint amit a legutolsó verziós cm6-nál igen.
A helyedben végigzongoráznám ezt a recoveryben:
- dalvik és cache törlése, majd hard format
- a rom újboli felrakása a zip-ből
- dalvik és cache törlése, majd hard format
- finomhangolások (memhack stb.)
- rebootDe lehet, hogy ez is megoldhatja a recoveryből:
- dalvik és cache törlése
- qwertz aktiválása
- gwerty újra aktiválása
- reboot -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #3444 üzenetére
A cm6 topicban is írják:
- figyelem, az itt olvasható szöveg a google fordító segítségével jött létre, megtekintése csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott -
"Nem kapok értesítést PUSH egyes alkalmazások, mint a GO SMS, Twitter, stb Először azt gondoltam, hogy lehet az adott alkalmazást, hogy ad nekem a hibát. De most már észre, hogy több apps nem ad nekem értesítést, ha kéne. Lehet, hogy ez egy CM6 kiadásakor vagy néhány probléma lehet, hogy hiányzott? Ápolás, hogy tudassa velem a gondolatait?"
"Megvan ugyanaz probléma-val Meebo IM. bár én kap egy audio értesítést, hogy kaptam egy új üzenetet, én nem kap egy értesítést vezetett.
próbáltam felállításáról vezette értesítést a cm lehetőség, de az egyetlen vezető értesítést kapok, amikor meebo elveszti a kapcsolatot a szerverrel. ebben az esetben a LED nem villog, mint én felállította a cm-lehetőség, a led csak világít a színes én meg azt, hogy amíg én zárja meebo.
szabványt vezetett bejelentések, mint a nem fogadott hívások, illetve sms-ben jól működik." -
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #3446 üzenetére
A számítógépen a gmail weboldalát értem. Androiddal mindig megjött egyből, ahogyan a gépen is látszott, Spicán (hónapokig) és Milestone alatt (szintén hónapokig) sem volt ezzel bajom sosem.
A kapcsolattal főleg nincs baj, wifi, 2G és HSDPA alatt váltogatom a telefont. Itt egyértelműen a CM6 volt a ludas, mert még a got és a miui alatt sem történt ilyen. Szerintem az oldja meg, hogy rá kellett frissíteni a gmail-re a marketből. Meglátjuk 1 nap után.
-
petipetya
nagyúr
A CM6 miért csinálja azt, hogy néha elfelejti szinkronizálni a gmailt?
Nálam folyamatosan megy a szinkronizációja és azt vettem észre, hogy mikor a számítógépen látom a levelet, akkor néha a telón nem rezeg és nincs ott a tálcán a gmail jelzés.
Viszont ekkor a launcherpro jelzi a dock-on lévő gmail ikonnál azt, hogy van 1 új levél. Ilyenkor belemegyek a gmail alkalmazásba és kiírja hogy 1 új levél, de amíg nem nyomok rá a frissítésre, addig nem látom. Frissítés után pedig már jelez is a felső tálcán.
Ez azért gáz, mert lekapcsolt képernyőnél a rezgés és a led az, amiből látom az új levelet... Most feltettem a marketről a gmail alkalmazást, megnézem hogy ezzel jó lesz-e. Azt mondjuk nem értem, hogy rátelepítette-e magát a telón lévőre, mert csak egy gmail alkalmazásindító ikont látok reboot után is.
-
petipetya
nagyúr
válasz
gretzky77 #3442 üzenetére
1. Telepítsd fel a Milestone Overclock nevű alkalmazást, mellyel fel tudod húzni a procit.
2. Reboot.
3. A setcpuban válaszd ki az automatikus érzékelést.Készen is vagy.
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3434 üzenetére
Most már én is az ondemand-ot használom, ugyanis reboot után eltűnt a conversative.
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3432 üzenetére
Ha már setcpu, akkor melyik a jobb profil benne?
- interactive: 250-ről egyből felmegy 900-ra, ha megdolgoztatom a telefont.
- conservative: 250-ról fokozatosan megy felfele, 250-500-750-ig ugyanazzal a megdolgoztatással.Feltételezem, hogy ez utóbbi kíméli jobban az aksit, míg az interactive folyton két véglet között mozogva jobban meríti.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #3392 üzenetére
Vagy az előző verzióban voltak mások az itt lévő beállítások, vagy csak ösztönből állítottam be mivel éppen másra figyeltem közben.
Mindenesetre kipróbáltam az összes lehetőséget az user interface / widget buttons / network modes részben, mivel kíváncsi voltam.
- Reggel azért szívta az aksit, mivel ezen volt: 2G/3G Only/3G+++2G
- Aztán napközben rátettem erre, hogy 2G/3G+2G - amikor ezt beállítottam, HSDPA-n usb-ről való töltés közben neteztem a telefonon, és szó szerint iszonyat forró lett a telefon hátulja, nagyrészt a kamerától jobbra lévő területen.
- Megijedtem és gyorsan átállítottam erre: 2G/3G Only - ezzel töltés közben sem melegszik fel HSDPA alatt, és az aksit sem szívja le. -
petipetya
nagyúr
cyanogenmod 12.12.2010 0.04-10.12.12
" AAC and AMR Wideband audio encoders are finally working!
- additional video quality camcorder profile added - "middle" (customize it in /etc/media_profiles.xml)
- Camera app - fixed encoder change from UI not being used until camera reinitialization, camcorder shortcut added
- adjusted smartass governor defaults " -
petipetya
nagyúr
válasz
Konflikt #3361 üzenetére
Most láttam egy cikket:
A szolgáltatók már tesztelik a Motorola Milestone Froyo frissítését -
petipetya
nagyúr
Az ongoing alatti részt sehogyan sem sikerült feketére változtatnom, így a fehéren nem látszik a fehér felirat. Hogyan lehet átállítani? fotó
-
petipetya
nagyúr
Megjelent a cyanogenmod 0.04-10.12.08b-cm-6.1.0 verziója, ahol érdemes odafigyelni a megjegyzésre:
etc/init.d/10overcloc fájlt törölni kell.Láma kérdés, hogy vannak témák ehhez a rom-hoz Milestone-ra, és ha igen, akkor hol?
-
petipetya
nagyúr
válasz
akos727 #3363 üzenetére
Ezen én is átestem.
Telepítse fel a mylock phone tools - beta nevű alkalmazást a marketből. Utána indítsa el, majd pipálja be csak a legalsó négyzetet (touchscreen lock), és ezzel készen is van.
Hívás közben egy félig átlátszó zöld plexi lesz a kijelzőn, melyet csak a kamera gomb hosszanti nyomásával lehet eltüntetni - ez megakadályozza, hogy lenyomódjon a hold gomb.
-
petipetya
nagyúr
cyanogenmod
Ebben a cikkben egy másik telefon kapcsán olvastam ezt:
"a "Clear" mellé bejött az a funkció, hogy egyes értesítések swipe mozdulattal eltüntethetők a listából."Kipróbáltam, és nálunk is működik, a törölni kívánt értesítést egy laza mozdulattal jobbra kitolom a telefonból. Hol lehet ilyen trükköket olvasni ennek a rom-nak a használatáról?
-
petipetya
nagyúr
A cián rommal nem lehet ilyen akku kijelzőt beállítani? fotó
Mert a mostani számos kijelzés a csúnya gyári zöld ikonon a felső tálcán nem nevezhető nagy újításnak...
-
petipetya
nagyúr
válasz
Prinz Eugen #3329 üzenetére
3. A Gingerbread tuti nem, mert nem alkalmas rá a hardver.
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3322 üzenetére
Letöltöttem ezt a legújabb, update-0.04-10.12.04-cm-6.1.0-RC5-Milestone-signed.zip-et. Ha felteszem a recovery-ből, akkor maradnak a progik és a rendszer, vagy mindent gyalul és megint be kell állítani a recoveryben a dolgokat (pl. root, memhack stb.) és a boot után telepíteni kell a progikat?
-
petipetya
nagyúr
Azt nem mondtam, hogy nem mindegy, hogy telepíted fel zip-ből. Amíg csak én is simán felraktam a kettőt egymás után, akkor volt hogy folyamatos töltés alatt is merült, amíg ki-be nem dugtam a kábelt. Így kell feltenni:
- a régi miui-t legyalulni, jobb ha a got rom-ot felteszed egy recovery-vel együtt
- miui zip-eket bemásolod az sdcard/openrecovery/update mappába
- factory reset
- miui rom telepítése a zip-ből
- töltsd be a rendszert, majd kapcsold ki a telefont, menj be a recoverybe és factory reset
- miui angolosítás telepítése a zip-ből
- töltsd be a rendszert, majd kapcsold ki a telefont, menj be a recoverybe és factory reset
- készen vagy -
petipetya
nagyúr
válasz
manowarkill #3316 üzenetére
Köszi az infót.
-
petipetya
nagyúr
Legyalultam a hírek/időjárás alkalmazást, így dokk módban nem jelzi a hőmérsékletet.
Akinek megvan, küldje át légyszi. -
petipetya
nagyúr
válasz
manowarkill #3267 üzenetére
Köszi a leírást! Fent van a cynagenmod.
Viszont hiába aktiválom a témát a recoveryben, akkor is az alap marad. Miért?
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3302 üzenetére
Köszi.
-
petipetya
nagyúr
válasz
manowarkill #3296 üzenetére
Köszi!
A tethering azért érdekelne mástól is.
-
petipetya
nagyúr
Habár nálam is megy a flash a telefonon, nem szeretem. A gépen is alap egy adblock, mert a facebook-os játékokon kívül máshol igazán használom, mivel csak feleslegesen lassítja be a rendszert. A telón is letiltottam a böngészőben.
Mondjuk arra jó, hogy a szifonosok orra alá dörgöljem...
-
petipetya
nagyúr
Valaki meg tudná majd válaszolni ezeket tapasztalat alapján?
1. A cynagenmod-ban milyen galéria van? Gyári, vagy 3D?
2. A cynagen + wireless tether müködik? -
petipetya
nagyúr
válasz
manowarkill #3267 üzenetére
Rendes dolog ez tőled.
-
petipetya
nagyúr
Lefuttattam a tesztet, íme az eredmény:
- A cpu gomb kikapcsolva, tehát inaktívan, benchmark=825, fotó1
- A cpu gomb bekapcsolva, vagyis aktívan, benchmark=901, fotó2Nem tudom, hogy ezek mit jelentenek, de mintha aktív cpu gombbal lenne a megnövelt teljesítmény, míg inaktív cpu gombbal a takarékos üzemmód?
-
petipetya
nagyúr
Vajon a miui rom-ban mi lehet az a cpu gomb ott a jobboldalon?
fotó -
petipetya
nagyúr
válasz
manowarkill #3261 üzenetére
Ezt a vulnerable recovery-t hogyan kellett feltenni?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #3241 üzenetére
Köszönöm az infót.
Egyenlőre megszületett a kiegyezés a telefon és köztem abban a tekintetben, hogy nem használom a tethering funkciót. Eddig sem volt rá szükség, csak kb. 2 hónapban egyszer. Most fontosabb hogy gyors a telefon, és a naponta többször használt gmail és sms csúcsszuper és gyors rajta a 2.1-es verziókhoz képest.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3226 üzenetére
Nekem a miui 2.2.1 alatt van egy usb tethering menüpont, de az nem működik se ubuntu, se win7 alatt.
Feltelepítettem a wireless tether-t, mivel ezzel a 2.1 alatt simán tudtam modemként használni a telefont, és be is töltötte a weboldalakat a netbook-on. Ubuntu alatt létrejött a kapcsolat, de nem töltött be egyetlen oldalt sem. Átmentem win7 alá, ott is létrejött a kapcsolat, de kiírta hogy habár kapcsolat van, internetforgalom nincs.
Úgyhogy a 2.2.1-ben szerintem még nem igazán van megoldva ez a tether funkció.
-
petipetya
nagyúr
válasz
manowarkill #3220 üzenetére
Tényleg, itt írta lordfreyr, ráadásul nekem.
-
petipetya
nagyúr
válasz
manowarkill #3217 üzenetére
Milyen wifi bug? Tökéletesen működik.
-
petipetya
nagyúr
Az ilyen voltage meg vshell dolgokról annyit tudok, mint te - majd a többiek megválaszolják. A zenelejátszót csak most lestem meg, mivel nem szoktam zenét hallgatni. Praktikus, hogy a lock-ról is irányítható!
ui.: Miren böngésző + flash player 10.1 = flash a böngészőben.
Emellett a támogatott alkalmazásokat át lehet mozgatni az sd-re.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #3209 üzenetére
Nekem az 1.04-es got alatti 36-os végű európai 2.1-es rendszer (ezt jól megmondtam) volt az összehasonlítási alap, ahhoz képest összeszedettebb és gördülékenyebb ez a rendszer.
Az overlockot használtam 800-al, jó hogy szóltál, mert ez visszaállította. Bementem a got recoverybe és újra 800-ra állítottam, de akkor is marad 550 a maximum.
A ciánnal nincsen tapasztalatom, olvasni meg nem tudok róla, mert magyarul nem igazán írják le a jellemzőt...
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #3201 üzenetére
Hiányosságok:
A megosztások között nincs ott a picasa, majd telepítenem kell valamit ehhez. Az usb tethering és portable wifi hotspot funkció nem működik, lehet hogy telepíteni kell hozzá valamit. A sima dolphin böngésző feltelepül, ám a settings menüre hibaüzit dob (nem force close).Előnyök:
Az ikonok szépek, habár a gyári home nekem nem jön be - ez olyan, mint ami a Galaxy-S telón van. De a launcherpro plus szépen muzsikál rajta, mint mindig. A gmail is megkapta a 2.2-es verzió 2.1-re hekkelt verzióját, ezáltal html-re is képes - ezt személy nagyon-nagyon díjazom. A galéria 3D Galery, de nekem megvan a gyári Milestone galéria is, ha kellene valakinek. Alapból nincs rajta facebook és google maps, de ezeket lehet pótolni a marketből, ha valakinek kell. Ja, a marketből is a módosított van benne! Az üzenetek alkalmazást is lehet témázni, és egyből van popup az új sms-hez.A beállítások menüpont nagyon logikus, habár volt amit két helyen is megtaláltam, de olyan ez mint a csoki: inkább megeszek belőle kettőt, mint egyet sem. Némely menüpont fel van turbózva, mint például a hívásbeállítások, ahol egyből le lehet tiltani a magán és az idegen telefonszámokat. Amúgy a névjegy alkalmazás jól összeszedett és a csoportok kezelésére is alkalmas. A szinkronizációban benne van a picasa albumunk is, melyet a galériában lehet megtekinteni. Az alkalmazásokat és a rendszert is le lehet vele menteni. Külön lehet állítani a telefon és a lock hátterét. A lock magáért beszél, erről többet én sem tudok írni, már megtették - habár jó lenne, ha változtatható lenne a telefon/sms párosítás. A böngésző érdekes, mintha a 2.1-es gyári és a dolphin hd lett volna összegyúrva egybe, nekem eddig bejön. A telefon gyors, az aksit még ki kell tapasztalnom.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #3199 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet!
Nos, sheratan leírását a frissítésről már olvastam korábban, és alkalmaztam, azt a rendszert használtam.
Viszont a láma agyammal nem nagyon fogtam fel a dolgokat, de hála neked, megvilágosodtam.
Íme a miui 0.11.26 és a hozzávaló miui-0.11.26_MM-EN_PACK1.zip angol nyelvi csomag telepítése:
1. sheratan leírása alapján tedd fel azt a rom-ot
2. Töltsd le a miui 0.11.26-ot és az angol nyelvi csomagot, majd ezeket másold be az sd / openrecovery / update mappába
3. Kapcsold ki a telefont
4. Nyomd be az x (iksz) és a bekapcs gombot egyszerre. Ha bejön a háromszög, akkor nyomd le a hangerő fel, majd a kamera gombot. Bejön pár sor és szöveg, itt válaszd az "apply any zip from sd" linket.
5. Bejött a got recovery menüje. Itt menj bele a miscellaneous / apply update mappába, majd kattints a miui-milestone-0.11.26.zip-re. Ha kész, akkor töröld a wipe és a dalvik cache-t a recoveryben (megtalálod majd), és végül nyomj rá a factory reset linkjére.
6. Kapcsold ki a telefont és ismételd meg a 4. lépést
7. Megint menj bele a miscellaneous / apply update mappába, majd kattints a miui-0.11.26_MM-EN_PACK1.zip-re. Ha kész, akkor töröld a wipe és a dalvik cache-t a recoveryben (megtalálod majd), és végül nyomj rá a factory reset linkjére.Készen is vagy.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #3196 üzenetére
Pont ez az, a got-hoz tartozó update.zip az sd gyökerében van, és az mindig elindul a recovery-böl.
Ám ennek a szifonos rom-nak a zipjét hiába neveztem át update.zip-re és tettem az sd gyökerébe, azt nem hajlandó telepíteni.
Hoppá, akkor letöltöm ezt az openrecovery cuccot és azzal próbálom majd meg otthon.
-
petipetya
nagyúr
Itt fent van a mui 0.11.19-es.Hogyan lehet telepíteni ezt a zip-et?
-
petipetya
nagyúr
Kiakasztottam a vasat.
Jobban mondva csak a led nem működött rajta, komolyan megijedtem, hogy hardveresen ment tönkre. Aztán elkezdtem gondolkodni, és rájöttem, hogy több ledes értesítő email stb. progit próbálgattam, és mintha a missed call-nál egy restore után jött volna elő ez a jelenség, de lehet, hogy kellett hozzá másik progi is.
A got recovery menüben ügyködtem, hogy lássam működik-e a led. Ott bizonyos műveleteknél pirosan villog, és mikor ezt láttam, akkor már megnyugodtam.
Mindenesetre nem totojáztam és csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, majd feltelepítettem a szükséges programokat - azóta szépen jelez a led, ahogyan kell neki.
-
petipetya
nagyúr
Aki módosított rom-ot használ (nem 1.04-es got-ot 2.1-el, mert abban nincs ez benne), meg tudja mondani, hogy van-e köztük olyan, amelynél az ékezetes betűket egyszerűbben lehet előcsalni?
Mondjuk nem a betű hosszanti nyomásával, hanem alt+betű megnyomásával stb. Vagy jó lenne olyan alkalmazás, amivel ezt be lehetne állítani.
-
petipetya
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #3137 üzenetére
A gyári sms küldöben töröld ki az értesítéseket.
-
petipetya
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #3125 üzenetére
A handcent sms-t el is felejtettem, annyira alapnak tartom, ahogyan a launcherpro plus-t a home-nak. A handcent már az első karaktertől kezdve mutatja a hátralevő betűk számát. Ráadásul egy kóddal le lehet zárni az alkalmazást, ha akarod.
Egy másik alkalmazás ami jól jöhet, az app protector pro. Ebbe be lehet pipálni azokat a telepített progikat, amelyeket kóddal le szeretnél zárni (pl. gmail, facebook stb.). Van hozzá widget is - ha elkérik a telót megnézni (márpedig el fogják), akkor csak rányomsz a widgetre és már lokkolva is vannak a személyes adataiddal teli progik, így azokat nem tudják megnyitni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #3096 üzenetére
4 call log - hívás napló
androzip - fájlkezelő, ki-betömörítő, app backup és task manager egyben
callend vibrate - vibrával jelzi egy hívás végét
contact group manager - a névjegyzék kiegészítve a csoportok kezelésével
email notifier - felugró ablakban jelzi a leveleket
műsorújság
mylock phone tools - csak azt a funkciót használom belőle, amely hívás közben egy zöld plexit tesz a képernyőre, így a fülemmel nem nyomom meg a hold gombot
notes - jegyzettömb
notification notes - jegyzetek írása a fentről legördülő tálcára, ikonnal
paypal
pulse - hírolvasó, amely képes keresni (pl. beírod a hvg-t és megtalálja), vagy a google readerben tárolt rss-t is beolvassa
quick profiles - profilok, melyekben állítható a csengőhang, ki-bekapcsolható a wifi stb.
rádiók - magyar nyelvű webrádiók
roockplayer - videó lejátszó, nálam olyat is lejátszik, melyet a telefon alapból nem
smartcity - Pesti navigáció (nem autós, hanem buszos, bkv menetrenddel)
teslaled - zseblámpát csinál a kamera melletti ledből
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest