- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #5094 üzenetére
gretzky77
Látom, hogy veled priviztem januárban az aksi ügyében. Elnézést, amint látod nem kínlódtam a paypal dologgal, hanem fekikeem-től veszem meg az aksit.
Közben megoldottam a paypal gondot. Már többször próbálkoztam helyretenni az accountot, de mindig csak azt mondta, hogy confirm your code blablabla... Most kellett egy cucc, ami idehaza pofátlanul drágább, mint Angliából rendelve, ezért ma reggel 38 percet azzal pöcsöltem, hogy ki tudjam fizetni, de nem sikerült. Felidegelt a dolog, így csináltam egy új accountot, ami egyből elfogadta a netes kártyám adatait.
Száz szónak is egy a vége, az aksi biznisz nem érvényes, de ha legközelebb lesz valami ilyen, akkor majd szólok a topicban.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #5244 üzenetére
Telepítés után angol nyelvre kell állítani, mert alapból kb. a fele kínai.
Settings / balról a 3. fül alul / alulról a 8. menüpont / english
Mondjuk az értesítési sávban lévő power widgetnél 15-ből csak 2 alatt van angol elnevezés, a többi kínai. De az ikonok alapján felismerhetőek.
-
petipetya
nagyúr
Itt az új, 1.3.11-es miui rom angol nyelvvel.
-
petipetya
nagyúr
válasz
gretzky77 #5223 üzenetére
Rosszul látod, egyszerűen csak használjuk a telefont munka közben, utcán és othon. Valöszínűleg mi kihasználjuk a telefont, tehát jön rá email, hívás, sms, megnézünk valamit a neten stb. (nem úgy mint egyesek, akik csak megveszik és telefonálásra használják). Mindezek pár másodpercbe telnek, persze a telefonálás kivételével. Emellett egy rom feltelepítése is csak pár perc, utazás közben tökéletes elfoglaltság.
Én kérek elnézést azért, hogy kihasználjuk a telefonunkat, és meg merjük osztani egymással a tapasztalatainkat.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Shrike7973 #5199 üzenetére
Gyári szoftver van rajta igaz? Mert akkor amiatt van.
Most próbáltam ki miui alatt automatikus és a leggyengébb fényerőre állítva külön-külön, és felvillantak az érintőgombok illetve a fizikai is, majd a képernyő lekapcsolása után szépen kialudt a fény mindenhol. Ha jól emlékszem, cm illetve ho!no alatt sem volt gond ezzel.
-
petipetya
nagyúr
Mindig ebben a topicban találod meg a legfrissebb linket. A rom mellett töltsd le és telepítsd fel a Hotfix update-t is.
-
petipetya
nagyúr
Szerintetek a rom-ok telepíthetőek Milestone 2-re? Józan paraszti ésszel végiggondolva nem látom semmi akadályát...
-
petipetya
nagyúr
válasz
GodHeart #5146 üzenetére
Kezdetnek a sima CyanogenMod 7 RC3 0.07-11.03.04 (Android 2.3.3)
rom-ot ajánlom. -
-
petipetya
nagyúr
válasz
postajoska #5118 üzenetére
7. Meglestem, hogy ugyanazon oldal (apple.com) betöltésekor ha a home gombbal a háttérbe rakom a böngészőt, akkor mennyi memóriát jelez a futó alkalmazások listája:
- Browser: 3,23 MB
- Dolphin HD: 3,47 MB
- Dolphin Mini: 2,22MB9. Igen, habár flash alapú játékokat még nem hoztam be vele. Utálom a flasht, a gépen is le van tiltva.
12. Nem, hiszen még hivatalos 2.2 sincs rá. Ennek ellenére a főzött 2.3-as cyanogenmod már alkalmas lehet a mindennapi használatra.
13. Tavaly augusztus óta van meg a teló, de nem kopott le a kamera gombja. Igaz, hogy nem is igazán használom, mert:
- A benyomásától mindig berezgett a teló a kezemben, még ha csak kis mértékben is.
- A főzött romokban általában a képernyőre való koppintással lehet ellőni a fotót - az előző pont végett ezt részesítem előnyben. -
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Kérdés. A miui-ban van az a cpu kampó, mit csinál ki illetve bekapcsolt állapotban?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #5041 üzenetére
Így van, a miui-ban ott van a "kill task" gomb, ahol mondod.
Érdekes, hogy ha a 02/19-ben kíváncsiságból megnyomom, akkor olyan 25-30MB-ot szabadít fel, és 60MB lesz a szabad memória.
Viszont a 02/25-ben néha alapból megvan ez a 60MB szabad memória, mintha ő magától kilődözné az appokat, amely nem számomra igazán szimpatikus - menjen minden szépen a maga útján, ezért is van fent a 01/19-es.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #5014 üzenetére
Hoppá, a fotó nem igazán sikerült, megzavartak menetközben. 61MB volt rajta.
De valami nem stimmel a 02/25-el, például szövegmezőben 4-szer megállt ma, és csak a képernyő lezárása majd feloldása után tért magához. Nosza nyomtam is egy wipe-ot és dalvikot, majd ment vissza a 02/19.
-
petipetya
nagyúr
Valamit csináltak a miui 02/25-ös frissítésében, mert több a memória - fotó.
-
petipetya
nagyúr
Ezek szerint nincs openrecoveryd és nem rootolt a telefonod. Akkor sehogy, szedd le és telepítsd újra.
Illetve a cache-t ki tudod üríteni így is:
- kapcsold ki a telefont
- húzd ki a billt és nyomd le az x-et és tartsd lenyomva, majd kapcsold be a telefont.
- várj 3 mp-et és betöltödik egy szöveges felület (recovery menü), melyben válaszd ki a cache ürítését, de ne nyúlj a format-hoz.
- készen is vagy, indíts újra a telefont -
petipetya
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4976 üzenetére
Én sem látok semmi extrát ezen a videón, sőt a Milestone a HO!NO-val még gyorsabb is a menüben, mint ez.
Mellesleg attól, hogy gyors ujjmozgással lapozza a home felületet, attól az még nem lesz gyorsabb - biztos megfigyeltétek már ezt a videó trükköt, amely azt hivatott bemutatni, hogy mennyire hasít egy rom, miközben nem.
-
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #4923 üzenetére
semmiRendben, íme néhány miui jellegzetesség a teljesség igénye nélkül:
- Igen, 2.2.1: telefon névjegye
- Bejövő hívásnál a vízszintes csúszka felfelé húzásával lehet elutasítani, míg a lefelé húzással elfogadni a hívást. A közelségszenzor remekül teszi a dolgát - ezzel voltak bajok a korábbi romokban, írtam is róla anno.
- Sms-nél alapból van felugró ablak a gyári kliensben, illetve buborékos téma is, ezért nem is telepítettem külső alkalmazást erre.
- Ha már téma, akkor alapból ezeket lehet megváltoztatni benne külön-külön, illetve lehet témákat is rátölteni. Itt megjegyzem, hogy majd meg kell keresni a letöltött témák helyét, hogy ki lehessen gyomlálni azt, amelyik nem kell - feltéve ha alapból nem az sd-re menti.
- A menü stílusát itt lehet átállítani a hagyományos (nekem ez tetszik) vagy a miui stílusúra.
- A tárcsázó tudja a t9 keresést számok és betűk alapján is.
- A telefonkönyv négy fülre osztódik: kedvencek, kapcsolatok, csoportok és tárcsázó.
- A gyári launcherben be vannak ömlesztve az ikonok egy helyre. Ha valakinek nem tetszik, annak itt egy trükk erre, melyet ma reggel találtam ki - az alkalmazások egy mappában vannak (telefon ikontól balra) abc sorrendben.
A launcher lapjai közötti váltásra van pár téma alapból, habár ez a része engem hidegen hagy. A launcher nem forog el oldalra, csak vízszintesen áll (vagy csak még nem találtam meg ezt a beállítását).
- Van benne egy saját galéria alkalmazás is, mely a 3D-hez képest sallangoktól mentes és gyors - emellett persze benne van a 3D gallery is. Amúgy a nem kívánt mappákat el lehet rejteni.
- A kamera alkalmazás szintén meg van duplázva, a miui-s szinte ugyanazt tudja, csak másként vannak elrendezve a gombok.
- A beállítások menüt is linkeltem korábban , elég részletes.
- A tethering rész nem működik, de külső alkalmazással megoldható, ahogyan eddig is.
- A LED menüben nem lehet külön színt beállítani mindegyik eseményre, de ez külső alkalmazással megoldható.
- Van egy monitor alkalmazás, amely alapból méri az sms-ket, hívásokat, mobil és wifi adatforgalmat külön; illetve be lehet állítani limiteket, számlazárás napját és a tűzfal részében pedig alkalmazásonként külön engedélyezni az adatforgalmat mobilneten vagy wifin.
- Ha már tűzfal, akkor a hívásokra és sms-re is lehet szabályokat alkotni, hogy elkerüljük a nem kívánt személyeket (remélhetőleg minél kevesebb ilyen van).Ha valami eszedbe jut, akkor kérdezz nyugodtan.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Kiki7809 #4914 üzenetére
Igen, ez a jó benne hogy csak telepíteni kell a zip-ből és már használhatod is.
Linkek: miui 2-19 v1.1 + angol hotfix (ez utóbbi magyarul kiirtja a maradék egy-két kínai karaktert az sms alkalmazásból)
A biztonság kedvéért itt a bootloader-nél is nyomtam egy cache és teljes formatot, majd behívtam az openrecovery-t és ott is elvégeztem szokásos dalvik, cache és format hármast, mielőtt feltettem a 2db miui zip-et.
Ebben a miui-ban a korábbi verzióktól eltérően most az fogott meg, hogy ha a képernyő fényerejét automatikusra vagy bármelyik másik fokozatra állítottam be, akkor is megfelelően működött a közelségszenzor telefonhívás közben. Sőt, direkt kipróbáltam utcán, neonfénynél, lámpánál és teljes sötétségben is.
-
petipetya
nagyúr
válasz
fpatrik17 #4892 üzenetére
1. Telepítsd fel a Locale Execute Plugin-t a market-ből.
2. Telepítsd fel a fizetős tasker-t.3. Taskerben new / nevet üresen hagyod / ok / time / from és to ugyanaz az óra:perc / done
4. New / névhez reboot / ok / plugin / execute / edit / szövegmezőbe beírod hogy !reboot / vissza nyíl / opciók / 3 négyzet közül a szélsőjobbra bökj / done / done
5. On gomb be / apply -
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #4815 üzenetére
Díjazom az őszínteséget.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4794 üzenetére
Csatlakozom, de szerencsére csak álmomban bénáztam.
Álmomban kihúztam a qwerty-t, majd valami miatt oldalra is eltoltam, és ekkor szétesett. Azon csodálkoztam, hogy a kijelzőt semmi sem köti össze a telóval, mégis működik. Aztán elkezdtem keresni a kis csatlakozó darabokat, hogy összerakjam - ilyen kis műanyag gumírozott tappancsok voltak szanaszét az ágyon, melyek a régi Asus netbook gombjai alatt bújnak meg.
Az ihletője valószínűleg az egyik heti élményem volt, melynek során megnéztem a HTC Desire-Z telefont. Az elhúzhatós billentyûzet nagyon béna, a mûanyag lábak gyengék, az egész instabil, csuklik a kezemben, becsukva a telefon egyik felét megfogva magától nyílik... Kiállított darab, és pont ennek kellene megmutatnia hogy mennyire stabil. Ja, és félig kinyitva látszanak a mûanyag lábak, melyeket simán el lehetne törni, illetve látszik (!!!) a kijelzõbe belefutó kábelcsík is, amely ha rosszul hajlik akkor már meg is törhet. Persze ott a Speedshopban le van strapálva, de nekem ez bőven elegendő volt ahhoz, hogy lemondjak róla.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4752 üzenetére
Nagyjából én is ezeket végeztem el a recoveryben:
- froyo 2.2.1 modding menu / install mod - memhack cyanogenmod only
- froyo 2.2.1 modding menu / menu memory manager / default
- menu utility / kernel optimization / froyo
És ezeket a telefon menüjében:
- settings / cyanogenmod settings / performance settings / vm heap size / 40MB
- Milestone overlockban 1000-re húztamEzeket nem tudom, hogy érdemes-e megtenni a recoveryben, ezért nem is szoktam:
- froyo 2.2.1 modding menu / stock 2.2.1 bugfix
- menu utility / fix permissions to prevent app force closes -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #4705 üzenetére
No, azért egy hétköznapi használat során (4db sms, 6db hívás, számtalan email és böngészés a neten) már megmutatta magát az rc0-ás állapot. Azt vettem észre, hogy az alkalmazások nem maradnak benne a memóriában, amely alapból kevés:
- A böngészőn nem nyomtam semmit, csak lezártam a képernyőt. Annak feloldásakor a böngésző már be volt záródva - többször is előfordult.
- A tárcsázóban tapicskoltam, hogy visszahívjam azt, aki keresett - erre bezárta magát és visszaugrott a home felületre - kétszer fordult elő.
- A Zeam egyszer csak gondolt egyet és belassult, az alkalmazás listában egyenesen használhatatlan volt - pedig éppen a pass keeper-t kerestem benne.
- A pass keeper free alkalmazás cserben hagyott, ugyanis nem indult el. Hogy miért, azt nem tudom.
- Az email és sms alatt szépen tette a dolgát, az értesítések is megjelentek, ahogy az annak rendje és módja.Mindezek hatására visszatettem a legutolsó cm6-ot - és nem a ho!no-t, ugyanis most más színvilágra vágytam, a tálca világos, a háttér a gyári fű stb.
Persze ahogy stabilabb lesz a cm7-es, rögtön pakolom vissza, hiszen úgyis győz majd a kíváncsiságom.
-
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #4704 üzenetére
Nekem a 2.1 update1-nél eddig minden rom ezerszer gyorsabb volt (cm6, cm7, ho!no szériák és a miui rom-ok).
-
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #4700 üzenetére
Lentebb írtam róla. Azonkívűl a mindennappos használatban eddig minden értesítést megkaptam, sms, hívás, email stb. Eddig kétszer fagyott le a telefon, mindkét esetben szövegmezőben voltam és másoltam vagy be akartam illeszteni valamit. Ezektől eltekintve használható, a metrón sincs vele baj. Egyenlőre a cm7-es gógle apps fájlokat használom a ho!no-hoz is, és lehet hogy maradok ezeknél.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4678 üzenetére
- A felső panelen így néznek ki az ikonjaid? kép
- Ha a settingsben (és máshol) lefelé gördítesz és a végéhez érsz, akkor egy felvillanó sárgászöld csík jelzi a lista végét?
- Az about phone részben 2.3.2-őt látsz?Ha ezekre igen a válasz, akkor nincs semmi gond.Ja, hogy a cm6-ot raktad fel és nem a 7-est.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
bejmuller #4623 üzenetére
- settings / cm settings / lockscreen / lockscreen style / sliding tab
- settings / cm settings / lockscreen / lockscreen style / custom app starter / pipa be
- settings / cm settings / lockscreen / lockscreen style / custom application / applications / itt kiválasztod az sms alkalmazásodat -
petipetya
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4613 üzenetére
Igen, mert közben frissítették a ho!no-t. Linkek:
HO!NO!_CM7_mod_7.0.0-RC0-0.07-11.02.10-v2
google appsEz a legfrissebb stabil cm6-os ho!no:
HO!NO!_CM6_mod_6.1.2-0.07-11.01.28-V2
google apps
új market -
petipetya
nagyúr
A wifi prioritásban van a mobilinternettel szemben:
- Mikor mobilinterneten keresztül csatlakozol, akkor annak a jelzését látod odafent (H-betű=HSDPA)
- Mikor wifire csatlakozol fel, akkor azon keresztül történik az internet forgalom, erről a wifi jelzése tájékoztat:
Nézd meg, hogy a settings / wireless / wifi settings / opciók gomb / advanced / wifi sleep policy mire van állítva. Mert ha nem a "never"-re, akkor a képernyő lekapcsolásakor a wifi is megszűnik, és akkor visszaállsz mobilinternetre (hacsak az nincs letiltva valamilyen kapcsolóval).
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #4590 üzenetére
A google apps integrálása még nem a legjobb...
Olvasgattam a ho!no topicjában, és megtaláltam a megoldást: a cm6-os ho!no után fel kellett rakni a cm7-es cyanogenmod-ot (dalwik, cache és format factory reset), arra a google apps-t, majd végül erre mehetett fel a cm7-es ho!no.
Ma reggel már fent volt a ...-v2 link a cm7-es ho!no-ból, így ráfrissítettem. Erre eltűnt a market, míg a gmail stb. megmaradt. Nosza, recoveryből megint telepítettem a google apps-t, és reboot után a gmail force close-t írt.
Sebaj, market már volt, a gmailt leszedtem és újratelepítettem, így már megfelelően működik az is.
-
petipetya
nagyúr
Feltettem a cm7-es ho!no-t - telefon névjegye
- Mivel sűrűn váltok 2G/3G/wifi között, feltűnt hogy a váltások után 4-5 mp-ig a térerőt jelző ikon fehér, és csak utána zöldül ki. Viszont ennek ellenére van térerő, mert többször is direkt tárcsáztam ilyenkor és sikerült.
- Viszont azt hozzáteszem, hogy egy vendéglátóipari egység hátsó részében (ahol alapból kevés a lefedettség, és csak 2G van) hiába indítottam el a 2G-s mobilnetet, csak másodszori unszolásra akart felmászni a virtuális sztrádára - nem hiszem, hogy a sörös korsó árnyékolta le a térerőt.
- Metrón még nem néztem, majd hétköznap arra is sor kerül.Ami nagyon tetszik benne, azok az irányítható kurzorok a szöveg kijelőlése közben. Az is praktikus, hogy a panelen csücsülő power widgetbe már nem csak 6, hanem az összes ikont be lehet tenni, jobbra-balra elhúzható mint egy home dokkja; és persze az ikonok sorrendje is tetszőlegesen változtatható.
A menüben található wifi hotspot nem üzemel, de külső alkalmazással használható, ahogyan eddig is.
A hívás menüben lévő internet hívás menü gondolom, hogy a google voice-ra épül, tehát egyenlőre nem élvezhetjük.
Ügyes, hogy a memória állapotát külső program nélkül nyomon lehet követni.
A gyári ébresztőóra végre rezeg, eddig nekem egy rom-ban sem tette (és nem is késett egyikben sem).
Jópofa, hogy a cyanogenmod beállítások felülete kategóriákra lett bontva. A cpu állítás lehetőségéért külön taps jár.
-
petipetya
nagyúr
Közben kitettek egy HO!NO CM7-et tegnapi dátummal:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=849676 -
petipetya
nagyúr
Nekem is újraindul a telefonom naponta egyszer, pontban 03:59-kor...
Persze tegyük hozzá, hogy ezt a Tasker-ben állítottam be.
-
petipetya
nagyúr
Köszi a válaszokat, lordfreyr és Babss.
Ez az a híres screen off animáció, igaz?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #4372 üzenetére
A LED értesítések rendesen működnek? Értem ez alatt azt, hogy ha pl. az sms-nek narancs, a naptárnak zöld, az emailnek cián stb. van beállítva, akkor ugye nem csak zölddel jelzi mindegyiket?
Ebben a videóban van egy theme selector ikon. Ott milyen témák közül lehet választani és miket módosít?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #4372 üzenetére
Köszi! Várom a további tapasztalatokat.
Örömmel látom, hogy már ilyen stádiumban van a 2.3 rá, mert már nagyon birizgálja a csőrömet a dolog. Van ebben valami beállítás, hogy a hibákat automatikusan elküldjük a fejlesztőknek? Mert ha nincs és angolul kellene nekik emailt írni, azzal nem sokra mennék.
-
petipetya
nagyúr
"így a gépelést lényegesen lelassítja mert szöszölni kell..."
Nálam úgy működik a fizikai billentyűzet, hogy az összes magyar ékezetes betűt elérem róla, és ehhez nem kell megérintenem a képernyőt. Például az é betűhöz kétszer gyorsan benyomom az e-t, az ö-höz háromszor az o-t és így tovább.
Ehhez két dologra van szükség:
1. Anysoftkeyboard a megfelelő beállításokkal (csak magyar nyelvű bill. engedélyezése).
2. Egy openrecovery, melyben a keyboard layout az euro qwerty-re van állítva. -
petipetya
nagyúr
válasz
Washwillah #4286 üzenetére
Ez egyértelmű.
Ha engem érdekelne a frissítés, akkor visszatenném a gyári 2.1-et és megnézném, hogy feldobja-e.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Washwillah #4263 üzenetére
Ha 2.2-őd van, akkor mire akarsz frissíteni?
-
petipetya
nagyúr
A BKV-ra elvileg ott van az útvonal tervezésre is képes Okosan utazom - SmartCity Bp elnevezésű alkalmazás. Ezen részét sosem használtam, mert inkább egy netes felületen tervezem meg az útvonalat, majd menet közben sasolom a napi szinten használt bpmenetrend-ben azt, hogy melyik járat mikor lesz x megállóban.
Ez utóbbit kedvelem, mert nem mindegy hogy hajnalban 15 vagy csak 2 percet fagyoskodok egy megállóban, illetve útközben siessek-e egy átszállás során avagy kényelmesen ráérek stb. - a gyakran használt megállókat és járatokat pedig elmenthetem kedvencnek.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Washwillah #4224 üzenetére
Még tudtam szerkeszteni a hsz-t.
Kár, hogy ez történt a telefonoddal.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Washwillah #4221 üzenetére
Megnéztem a telefonkönyvben (ott van hová görgetni a párszáz kontaktot) és az információs sávot félig lehúzogatva, de nem tapasztaltam hasonló jelenséget.
-
petipetya
nagyúr
Érdekes ez az ébresztő dolog. Ha jól látom, van akinek a kezdetektől fogva nincs vele baja, és van olyan, akinek mindegyik rom-on bugos.
Nekem speciel nem rezeg az ébresztő egyik rom-on sem (nem tudom, hogy az eredetin rezgett-e), így mindig külön letöltött alkalmazást használtam hozzá, hogy rezegjen. Ezek mindenféle memhack és egyéb nyalánkságok ellenére másodpercre pontosan ébresztettek.
Miért ennyire fontos a rezgés? Mert arra kelek fel. A hang nekem túl durva, a naptár rezgés kevés, így marad az ébresztő rezgése.
-
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #4216 üzenetére
Ez már a 2.2?
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #4144 üzenetére
Megvan az oka:
Update:
28.01.2011 0.07-11.01.28
- proprietary files update (boot.img=>kernel, modules etc from SHOLS_U2_05.26.0)
- the infamous SMS bugs fixed (the OS version should actually read 2.2.2, sorry, I left 2.2.1 there)
- Greek support added to LatinIME 2.3 (including dictionary)
- ext4 module included (can be used to mount ext2 only - writing to journalled ext3/4 is not working correctly yet)
- new separate BPSW update.zip package (same as in SHOLS_U2_05.26.0/SHLA_U2_05.0C.0) -
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #4143 üzenetére
Kár érte. Ezt a shadow mod-ot láttam én is, de nem mertem feltenni, másrészt nem akartam megszakítani a ho!no-t.
"Androidiani OR-t használtam, átállítottam a baseband-et németre a biztonság kedvéért (német a telefonom), a billentyűzet kiosztás cserével se volt gond, memhack is felment."
Ugyanebben az OR-ben nekem mehet a görög, ha onnan van a teló? Mert most frissítettem rá a HO!NO-ra és nincs kedvem emiatt OR-t cserélni a baseband idejére - itt van minden az SD-n, de akkor sem.
Nekem ugyanúgy 2.2.1-et mutat az android verzióra a ho!no.
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest