- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #6177 üzenetére
"Korábban ilyen sosem történt, az ilyenkor kapott SMS-ek mindig elvesztek"
Melyik rom-on tapasztaltál ilyet?
Kíváncsiságból megnéztem a gyári 2.2-őn, hogyan is működik ez. Elindítottam a dolphin mini-t, benne a facebook-al, majd a home gomb megnyomása után beléptem a maps-ba. Megint nyomtam egy home gombot, végül elindítottam az angry birds rio-t és elkezdtem játszani. Két sms is érkezett közben:
1. A Milestone-ról a korábban időzített üzenet az sms scheduler-el.
2. A másik telefonról küldött sms.Az üzenetek érkezése közben az angry birds beszaggatott (éppen lövés közben voltam), majd meg is állt a szokásos módján - a bal oldalán előjött az a választó menü. 1-2 mp múlva újraindítottam a játékot és lőttem még egyet, majd mikor kiléptem belőle akkor az sms-ek ott voltak a helyükön (a gyári sms progit használom).
-
petipetya
nagyúr
válasz
#18379748 #6206 üzenetére
Igen, de lopott android van rajta. Nálam is van egy 7-es kínai tablet, arra mintha a droid rom-ját tették volna fel. Ugyanis a gmail cím beírásakor kiírja, hogy húzzam ki a qwerty-t.
Ettől függetlenül nincs vele gond, mert kapacitív. Előtteégy rezisztívvel próbálkoztam, az valami gyalázat volt...
-
petipetya
nagyúr
válasz
Konflikt #6166 üzenetére
- Normál felhasználással pár óra: 2 email fiók folyamatos szinkronizálása + net hsdpa alatt + egyéb események (hívás/sms).
- Takarékos üzemmódban kibírja az egy napot: folyamatos wifi/2G kapcsolat + 2 email fiók folyamatos szinkronizálása + egyéb események (hívás/sms). -
petipetya
nagyúr
Végsö esetben próbáld ki az sd speed boost nevü alkalmazást, az az 1 dollár a mai valuta árakkal nem pénz.
http://androidunderground.info/market/alkalmazasok/637-sd-card-speed-booster-sd-kartya-sebessegenek-noevelese -
petipetya
nagyúr
Kicsi off. Én is nézegetem a többi gyártót, hogy képben legyek akkor ha "eljön az idő". Eddig csak a HTC-t tartottam mérvadónak, aztán megláttam a cikket az SE telók nyílt bootloader-éről.
Kis kitérő az Xperia irányába: véletlenül van nálam egy Xperia X8-as is. Igaz, hogy ez egy alsó kategóriás készülék (nekem az), melynek a szoftverét eléggé lebutították és az anyaghasználat is hagy némi kívánnivalót maga után, de ettől függetlenül nincs vele komoly gond. A telefonálással nincs rajta gond.
Ebből kifolyólag tetszett meg az Xperia Arc a maga 4,2-es kijelzőjével és a 2.3-al egész szimpatikus.
-
petipetya
nagyúr
Tudja valaki, hogy hol található a hivatalos 2.2-re épülő cronos rom?
Itt keresgéltem, de januári dátummal nem lehet az egyik sem. -
petipetya
nagyúr
Nekem újdonság volt, remélem működik:
SBF telepítése Linux alatt -
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #6064 üzenetére
lordfreyr:
- Tényleg csak az összes használt alkalmazással lehet megtudni, hogy érdemes-e használni az adott rom-ot vagy sem.
- Nekem csak egy van, ami nem működik megfelelően a gyári 2.2 alatt, mégpedig a bpmenetrend. Az "ellenkező irány" gombra (dupla nyíl) elkezdi átforgatni az irányt, de aztán kényszerbezárással befagy. Már jeleztem nekik, remélem a végleges verzióban ez javítva lesz. Miui, cm és ho!no 2.2 alatt nem volt gond vele, sőt éppen van nálam egy xperia x8 is, azon is szépen fut ez az alkalmazás a gyári 2.1-en.
- Nincs a neten korábbi verziója a TB-nek, azzal lehet hogy jó lenne?F_Gergely:
Nem hallgatok zenét, ezért csak vaktában tudom ajánlani azt, hogy próbáld ki aMixZing-et.
YikeSS:
Milyen a sebessége ennek az 1.4.8-as miui-nak? Gondolok itt arra, hogy:
- Automatikusra állítva a fényerősséget a napsütésben zsebből kivéve a telefont milyen hamar látod a képernyőt rendesen?
- A beállítások menüben még mindig lomha a görgetés?Más, gyári 2.2:
- Hogy értitek azt, hogy lassú? Az tény, hogy egy-egy alkalmazásra rábökve az nem indul el olyan gyorsan, mint akármelyik főzött rom alatt. Viszont a telefonálás, sms és az alapfunkciók jól szuperálnak, például napsütésben pikk-pakk kivilágosodott a képernyő, hívás után pedig mindig sikerül letenni a piros telefon ikonnal. Mindezt 550-en, proci húzás nélkül.
- Megfigyeltem egy érdekes jelenséget. Ugyebár csak ritkán van szükségem arra, hogy modemként használjam a telefont, de ilyenkor folyamatosan pár órán keresztül. 800-ra húzva a procit nagyon melegedett a hátulja (hsdpa+hotspot+töltés). Visszavettem 550-re, és úgy már nem volt vele gond.
- Egyébként az arab kernelt miért nem lehet letölteni innen? -
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #6035 üzenetére
Pedig igazoltatás során azt is nézi a rendőr.
-
petipetya
nagyúr
Az mitől lehet, hogy egy 90.73-as bootloader-es telóban az x és a power gomb lenyomására nem jön be a recovery menű, hanem simán bekapcsol a gép? lehet ahhoz köze, hogy nem qwerty, hanem gwertz?
Nálam a 90.78-as bootloader alatt működik. Az más tészta, hogy mikor a két telefon egymás mellett volt, az enyémen csak a háromszög jött elő, a recovery rész nem - pedig nem egyszer nyomkodtam már ezt a felületet. Itthon bezzeg most bejött.
-
petipetya
nagyúr
Nem tudom, majd a többiek megmondják. Meglesni nem tudom, mert a progira kattintva azt írja, hogy tegyem be az sd kártyát amin a Motonav fájlok vannak. Neked megvannak a fájlok az sd-n, így szerintem egy legális verziót kapsz majd.
Más. Már a Sony Ericsson is nyílttá teszi majd a bootloadert...
cikk -
petipetya
nagyúr
Újabb érdekesség, amely már régebben is előfordult velem és nem tudom hogyan jött helyre.
Amióta felpróbáltam a 2.3-as miui-t, azóta néha előfordul az, hogy a telefon elfelejt rezegni a gyári 2.2 alatt, mintha beragadt volna valami. A hangbeállításokban és a csúszkán minden lehetséges kombinációt kipróbáltam, de semmi sem használt. Még a külön telepített sms popup sem rezgett. Egy sima cache ürítés és reboot viszont helyrehozza a dolgot.
Volt fent widgetsoid és hasonló widgetek, amelyekkel állítgatni lehet a hangot és a rezgést, de ezek törlése után formáztam a telót és megint feltettem a 2.2-őt a telefonra, sőt még utána is volt gyári beállítások visszaállítása. A hiba megint előjött, megint formáztam a telót, elmúlt majd most megint tapasztaltam. cache ürítés és reboot után jó - de meddig. Ki érti ezt...?
-
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #5918 üzenetére
A dokkoló tölti is a telefont, a mágnes hatására a telefonban előjön egy dokkoló menü amely így néz ki. de használható éjjeli órának is. Én inkább filmnézésre vagy online tévére használom bizonyos esetekben, ilyenkor a jól eltalált betekintési szög mellett a legjobb az, hogy tölti is közben.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #5913 üzenetére
- Az openrecoveryből indított memhack működik rajta, direkt megnéztem.
- A menüben a görgetésnél lassú és lomha, de máshol sem valami
- A beépített usb és 3G tether nem működik.
- Ha el akarom utasítani a bejövő hívást, akkor nem elég felfelé húzni, hanem még külön rá kell nyomni egy virtuális elutasító gombra.
- A felső panel lehúzására egy 3-oszlopos értesítőt kapunk:
Notices fülön vannak az értesítések
apps fülön vannak a legutóbb használt alkalmazások, a szabad memória és egy kill apps gomb
a toggles fülön vannak a power widget gombok
Értelemszerűen ha a képernyő bal szélen húzzuk le, akkor a notices, ha középen akkor az apps és a szélsőjobb részen a toggles jön elő - ez praktikusNekem ennyi elég volt belőle, megy vissza a gyári 2.2-es rom (nem backup-ból).
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #5897 üzenetére
Itt van a link:
Motorla Milestone (Current Release 1.4.1) 2.3.3 Gingerbread:
Milestone Deodexed ROM
Motorola Milestone English Pack Download -
petipetya
nagyúr
válasz
fpatrik17 #5910 üzenetére
Nekem nem csinál ilyet a gyári 2.2.-vel. Próbálj egy gyári beállítások visszaállítását, amúgy fóliával nekem is csinált ilyet régebben, igaz 2.1 alatt.
Ha végképp nem használ semmi, akkor beállíthatod azt, hogy a ki-bekapcs gomb megnyomásával szakítsd meg a hívásokat: settings / accessibility / power button end call legyen bepipálva.
-
petipetya
nagyúr
Ha már miui:
"várja meg, míg szombaton a mézeskalács változata miu"Vagyis szombaton jön a miui 2.3-as változata.
-
petipetya
nagyúr
Használtam és használni fogok még miui-t a gyári rom-on kívül. A főzöttek közül a miui a kedvencem, mind aksi használatban, kezelhetőségben, témázhatóságban és kinézetben, gyorsaságban stb. - egyszóval mindenben.
Minden hívást megkapsz. A régebbi miui-kon még bénáztam ezzel, az újabbakon már kiforrottabb és egyszerű a híváskezelés, illetve az sms-ek kezelése is. A híváslista a go contact-hoz hasonló, az sms pedig a go sms-hez. Nem indul újra, és a gps is mindig működik, ha akarod.
-
petipetya
nagyúr
válasz
F_Gergely #5797 üzenetére
"Az ébresztő óra ugy tünik megoldódott és a probléma forrása valószinüleg a taskmanager volt..."
Ha külsőleg feltelepített task managert használsz, akkor azt sürgősen távolítsd el, különben fogsz még ilyen dolgokat tapasztalni.
A gyári task manager pont megfelelő, mert a processzek közül nem enged kilőni semmit majd a telefon kilövi azt, aminek nem kell futnia. Az application részével is vigyázni kell, mert már tudod hogy az ébresztőóra nem egy funkció, hanem egy alkalmazás amit ha kilősz, akkor a telefonod nem ébreszt.
Mellesleg mindegy, hogyan lépsz ki az ébresztőórából (home vagy vissza nyíl), mert mindenképpen működik.Egyébként az android sajátosság, hogy ha a vissza nyíllal lépsz ki valamiből, akkor bezárja (nem mindent), míg ha home gombbal lépsz ki, akkor az fut tovább a háttérben. A gyári 2.2 alatt ezzel nem kell törődni, mert ott a beépített task manager, és így például simán be lehet zárni a fájlkezelőt vagy az office csomagot, ha már nem kellenek. Persze óvatosan, az ébresztőt, phone-t mindig hagyd békén. Egy marketet bezárhatsz, gmailt is simán mert a szinkronizálás attól függetlenül működik és megkapod a leveleket.
"Leírnád nekem, h te miket törölgettél telepítés után, hogy "hasítson" a szerkezet!?"
Telepítés után nyomj egy format factory resetet, ha a miui-t teszed fel, annál is ajánlatos. Amúgy a gyári 2.2-nél a kérdőjelesek kivételével az itt leírt progikat gyalultam le.
Miui telepítéséhez: erre válaszolj légyszi. De amúgy Phami már leírta a telepítés menetét itt.
"...így a CM7 ismét bizonyította, hogy nem megbízható hétköznapi felhasználásra..."
Az idézet egy korábbi hsz-ből való, de passzol a mondanivalódhoz, azért emeltem ki.
Mintha a cm7-ben vagy ho!no-ban tapasztaltam volna ilyet a gmail-el biztosan, de az sms-ben már nem vagyok biztos. Pedig történt egyszer, hogy előző este feltettem valamelyik rom-ot e kettő közül, és másnap a kolleganőm kérdezte hogy nem kaptam meg egy sms-t, amit küldött? Elkönyveltem annak, hogy nőből van és elnyomott valamit, habár ez korábban sem volt rá jellemző.Ezeket a mentés-visszaállításos dolgokat sosem szerettem a számítógépen sem, ösztönből félek tőlük mint ősember a hüllőktől...
Mi lesz a végeredmény? A gyári 2.2 kevés neked a memória és a hely végett, a módosított rom-ok pedig megbízhatatlanok - hacsak hanyagolod a mentés-visszaállítást, de ez százvalahány alkalmazással nem olyan egyszerű... -
petipetya
nagyúr
válasz
Shrike7973 #5776 üzenetére
Csak a beállítások lesznek alapértelmezettek, és marad a 2.2-es rom.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Shrike7973 #5771 üzenetére
Egyszerű, openrecovery alatt wipe dalvik, wipe cache és végül format factory reset.
-
petipetya
nagyúr
Melyik a leg-erőforrásbarátabb biztonsági alkalmazás, amit használtok?
Nem szoktam, de ma belenéztem a januári számlámba, és ott volt egy nemzetközi sms egy orosz számra - nem pénz, az ára duplája a normál sms-nek és csak 1db volt. Vsz. egy alkalmazás lehetett a ludas, amelyet vagy én vagy a gugli távolított el a telefonról.
-
petipetya
nagyúr
A kérdőjelesek érdekelnek igazán, a többit nyugodt szívvel gyalulom:
3G mobile hotspot
android live wallpapers
?atcommand service
?audio effects
browser
?browser message
?certificate installer
com.motorola.worldclock
corporate directory
?dmservice
?fota
?google partner setup
help centre
home screen tips
live wallpaper picker
magic smoke wallpapers
moto car home
motonav
?mtlrdialog
music visualisation wallpaper
?pgm system
quickoffice
street view
?tts serviceF_Gergely:
A root során ugrik a garancia, ám simán vissza lehet állítani az eredeti állapotba a telefont, ha az rdslite segítségével visszateszed a gyári 2.2-őt rá. A root rendszergazdai jogosultságot ad a telefonnak. -
petipetya
nagyúr
Lentebb - nem is kellene olyan sokat lefelé lapozni... - mindent megtalálsz, illetve ha a keresőbe beírod a kulcsszavakat, akkor arra minden témába vágó hsz-t kiad a gép.
A gyári 2.2-őt csak teljes formattal tedd fel, másként nem fog normálisan működni és lassú lehet.
Root és proci húzás lerása itt.
Most néztem meg neked a gps-t, gyári 2.2 alatt pár mp alatt megtalálta a műholdat a gugli maps és lokalizálta a helyemet, pedig épületben vagyok. Navigációs programmal nincs tapasztalatom és nem is lesz.
-
petipetya
nagyúr
Íme a tapasztalatom a gyári 2.2-vel:
- Elsőre kiemelném azt, hogy a gyári 2.2 csak dalvik, wipe és gyári beállítások visszaállítása után működik megfelelően. A legjobb az rds lite segítségével feltenni, és miután fent van utána is érdemes formatálni a telefont.
- Először nem formatáltam a telefont, hanem egyből a gmail név és jelszó beírásával kezdtem. Ezután a marketből a régi változatot kaptam, és az is maradt fent a telefonon. Format után viszont egyből ráfrissített mindenre, illetve backupolta a progikat is. Itt hozzáteszem, hogy ez a backup elég érdekesen működik, mert a miui előtti cm-es korszakomból tett fel progikat.
- Felraktam a go contact-ot, de a dialer része akkor is lassan nyílt meg, amikor bent volt a memóriában és a gyári task manager-ben ott virított. Bezzeg a gyári phone kevesebb, mint 1mp alatt beindul, ezért a go-t leszedtem, a csoportokat pedik külön alkalmazással kezelem.
- A beállított ébresztés restart után is a megfelelő időpontban riasztott, az óraátállítás sem okozott neki gondot.,
- A mobilnetet megosztottam wifin keresztül a netbook-ra és így töltöttem le torrenteket. Mindegyik főzött rom alatt restartolt a telefon a torrentek alatt, de a gyárival ez nem fordult elő.
-A flash 10.2-es pöpecül működik, az indavideó oldalán zökkenésmentesen játszotta le a videókat.
- A gyári home jól teljesít, nem szaggat és gyors, igaz emellett egyszerű mint a faék. A widget scroll viszont nem működik benne.
-Az angry birds az alap 550-es procival is simán fut, nem szaggat és nincs semmi baja. Utána viszont a gyári home felülete megint kirajzolja az ikonokat.
- A root a format után megmaradt, pedig az is csak egy sima apk-val lett kivitelezve.
- A telefonálás, sms és gmail hibátlanul működik, napsütésben bejövő hívásnál hamar fényes lesz a kijelző.
Ez csak két nap terméke, a többit majd később tudom megmondani, mint például az aksi használatot is hétköznap, amikor nem használom wifi routerként a telefont.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #5634 üzenetére
lordfreyr:
Ezek szerint igen. Sejtettem, hogy valami barkács módszert alkalmaztam, de szeretem megoldani a dolgokat akár megérzés alapján is.fpatrik17:
Használtam / használom a miui-t és a gyári 2.2-őt is, most éppen az utóbbit. Próbáld ki a gyárit pár napig, majd tedd fel a miui-t. A főzött rom gyökeresen más, mint a gyári, ezt majd Te is megtapasztalod. Én amit lehet, szinkronizálok a gmail fiókkal, a hívás és sms listát pedig az sms backup+ segítségével szoktam véghezvinni. Azt a 20db alkalmazást pedig felírom, és mindig újratelepítem a marketről meg az sd-ről. Általánosságban nem tudok beszélni a két rom közötti különbségből, de ha konkrétumokat kérdezel, akkor arra tudok válaszolni.Babss:
A rezgést ezen a két helyen ellenőrizd le:
- messaging / opciók / settings / notifications-ba pipa be, vibrate pedig legyen always-ra állítva
- főmenü / settings / sound / phone vibrate / alwaysdanaudio:
SD-re való telepítésben nem tudok nyilatkozni, mert nem használom. Nincs kedvem a particionálással meg egyebekkel vesződni pár megáért, ahogy valaki írta korábban, ehhez a pár alkalmazáshoz felesleges. Ha a gyári programok legyalulására gondolsz, akkor talán érdemes leszedni ezt-azt, persze csak módjával. Inkább kérdezd meg előtte, hátha valakinek már van negatív tapasztalata egy-egy alkalmazás eltávolítása miatt. -
petipetya
nagyúr
Openrecovery-t telepítettél már valaha? Mert most a 2.2 miatt másként működik ez a része, de a pontos menetét nem tudom.
- Én a szokott módon felmásoltam az sd-re az openrecovery mappát és a zip-et, mellyel el is indult a recovery menü, de csak az első reboot-ig - persze ezt lordfreyr írta korábban.
- Szintén ő linkelte be a Vulnerable recovery-t, amely egy sfb fájl. Ezt feltelepítettem az rds lite segítségével, és így már mindig elindul az openrecovery menü, ha akarom.Ezt le kellene tisztázni, mert lehet hogy nem kell ennyire túlbonyolítani ahogy azt tettem. Ha ez a része megvan, akkor a miui felrakása a zip-ből már gyerekjáték.
-
petipetya
nagyúr
válasz
danaudio #5610 üzenetére
danaudio:
Milestone 2.2 rom telepítése rds lite segítségével:
1. Szedd le és telepítsd fel az RDS Lite-ot innen.
2. Szedd le és telepítsd fel az usb drivereket innen.
3. Kapcsold ki a telefont. Húzd ki a qwerty-t, tartsd lenyomva a felfelé navi gombot és kapcsold be a telefont. Kb. 3mp múlva engedd fel a gombokat és megjelenik a bootloader menü.
4. Kábellel csatlakoztasd a telót a géphez és várd meg amíg feltelepíti a drivereket.
5. Indítsd el az RDS Lite-ot. Látni fogod, hogy a port1-nél kiírja, hogy csatlakoztatva van a telefonod.
6. Tallózd be az sbp fájlt (filename mező jobb oldalán a ...-ra kattintva) lés nyomj egy start gombot. A többit elvégzi a gép, pár perc és készen is vagy, a folyamatot pedig %-an követni tudod.
7. Ha magától bekapcsolt a telefon és megjelent a beállító felület, akkor lehúzhatod a kábelről.
8. Root és proci húzás így.joamilestoné:
Nem tudom.Frissítés után volt format? Hagyományos módon frissítetted? ha igen, akkor érdemes az itt írt módszerrel a gépen keresztül frissíteni rds lite segítségével.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #5605 üzenetére
F_Gergely:
Vedd meg nyugodtan, a gyári 2.2.-vel elleszel. A hívás minden funkciója jól működik vele, a közelségszenzor napon, szobában és a vécé félhomályában (a teljes sötétséget este nézem meg) is teszi a dolgát amit az ujjaddal is le tudsz tesztelni. Napos helyen a képernyő feloldásánál és bejövő hívásnál villámgyorsan reagál a szenzor és megnöveli a képernyő fényerejét. A gyári home is gyors 550-en, persze én már felhúztam 800-ra. A húzás és a root is hamar megvan, lentebb írtam, gép sem kell hozzá. Kérdezz ha eszedbe jut valami, mert egy-két napig direkt ezt használom.Van benne egy gyári task manager alkalmazás, amiben két fül van, az applications és a processzek - ez utóbbinál nem enged bezárni semmit (nagyon helyesen).
Az applications fülben a task manager, a phone és a hone szintén zárolva van, de a többi alkalmazást simán ki tudjuk lőni, szigorúan csak egyenként engedi: fotó -
-
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #5556 üzenetére
Miui-nál már én is tapasztaltam ilyet egyszer, hogy a korábbi verzióra való visszaállás után nem volt hálózat. Egy gyári beállítások visszaállítása után jó lett.
-
petipetya
nagyúr
Köszi! Elmondom, hogy miért kérdeztem. Ebből az következik, hogy egy 2.2.-es tableten is lehet így gyorsan írni egy külső billentyűzettel, ha fel van telepítve az anysoftkeyboard.
Más. Mit jelent az, hogy bénább lett a screen lock?
-
petipetya
nagyúr
Egy kérésem van azokhoz, akiknél a gyári 2.2 van fent.
- Telepítitek az anysoftkeyboard-ot.
- Beállítjátok a 4 soros magyar gwerty-t, ezenkívül más ne legyen bepipálva.
- Beléptek egy szövegmezőbe és megnézitek, hogy ha kétszer egymás után nyomjátok le az e-betűt, akkor é lesz-e belőle?
- Ha nem, akkor a szövegmezőben nyomjátok be egyszerre az alt+shift gombokat, tartsátok úgy majd nyomjátok le hozzá a 4-est amit felengedhettek, majd az entert, végül pedig felengedhetitek az alt+shift-et. Ezután ha kétszer egymás után nyomjátok le az e-betűt, akkor é lesz-e belőle? -
petipetya
nagyúr
Két kérdés:
1. Az 1.3.18-as miui-ban (amely két zip-ből telepíthető, a kínai rom-búl és az angol fordításból) a képernyő feloldó az összes témánál ugyanez: fotóLehet ezen valahogyan változtatni, hogy mindig az aktuális témának megfelelő legyen, mint eddig?
2. Egy aksi mitől bírhat kevesebbet, mint amennyinek kellene lennie? A fekikeem-től vásárolt aksi teljesítménye rohamosan esett, elmondása szerint neki is. Holnap viszem vissza neki.
-
petipetya
nagyúr
Kiki7809:
Az nekem is folyton leáll, észre sem vettem volna, mert a rom telepítése után legyalultam a browser-t, contacts-ot és az mms-t, mivel a dolphin mini-t, go contacts-ot és a go sms-t használom. Viszont az mms-t vissza kellett raknom, mivel annak hiányában a go sms sem rezgett. Mivel siettem, így mégegyszer feltettem a rom-ot az openrecoveryből dalvik nélkül, hogy visszakerüljön az mms. Így meg tudtam lesni a gyári browser-t is. Gondolom, majd javítják.Zoku:
Ez a miui az arab hivatalos 2.2-re épül. Hogy miért pont az arabot vették elő, azt nem tudom. A lényeg az, hogy eddig mindig az xda-developers oldalról szedtem le a legújabb miui-t (és a többi rom-ot is), de az ottani emberke a 2.3-as verzión dolgozik gőzerővel (azért pumpálhatna egy kicsivel több gőzt abba a szerkezetbe). Ezenközben a miui-dev oldalon hegeszti valaki a legújabb 2.2-es rom-okat a telefonra. Egy-két ilyen szarvashiba ugyan előfordul, de szerintem ezeket simán kijavítják majd. -
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Igen, ugyanúgy a jól ismert zip-es módszerrel az openrecoveryben, persze a szokásos dalvik és cache törlés után.
Az alkalmazások között lesz egy system update nevű is, de azzal ne foglalkozz:
- Egyrészt nem hiszem hogy azzal az angol nyelvű rom kerülne fel a telefonra, ugyanis ez már tegnap jelezte az új verziót, de az angol rom-ot csak mára készítették és töltötték fel.
- Másrészt még ha az angol verzió is jönne le egyszer ezzel, szerintem tisztább a dalvikos-zipes telepítés. -
petipetya
nagyúr
válasz
Shrike7973 #5357 üzenetére
Az XDA Dev Corporation-nek.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Tuti, lesd meg a telefon névjegyénél.
Tényleg gyors! Ne felejtsd el átállítani a baseband-et az openrecoveryben. Persze fel sem tűnik, ha nem teszed, én is csak a metrón vettem észre hogy nincs gprs és akkor nyilallt bele az agyamba a gondolat, meg is tettem. Mindig görögre állítom mert onnan van a telefon, de biztos jó lenne hozzá a német is.
-
petipetya
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest