- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
Rav3n02 #3593 üzenetére
Talán majd a végleges Frodó segít. Egyelőre az ilyen bakik miatt nem rakom fel a ,,főzötteket''. Ha nem segít a yoghurt, nálam is eladóvá válik a telcsi.
Szerk: a végleges ugye elvileg január elejére-közepére (május?
) lett ígérve... A cégnél van 3 Galaxy S, egy Legend... Már mindegyiken gyári, nem főzött Froyo fut... Fuck...
-
wolruf
őstag
-
wolruf
őstag
válasz
Cyberpunk #3486 üzenetére
A Facebook oldalon a hír leközlését követő 1 órában már kb. 200-an fröcsögtek. Reggelre visszatöröltek pár ,,nem odaillő hozzászólást'', de így is újra 400 fölött van az anyázások mennyisége
Ezért kérdeztem tegnap, hogy a varázsolt Frodó hogy fut rajta. Ha ehető, használható, akkor én is felbarkácsolom. Ha vannak azért vele erősebb bugok, akkor nem, mert most úgy-ahogy a 2.1-update1 még elketyeg... még
No és fontos, ingyen ajándék karácsonyra csak ma:
Hero Of Sparta játékLetöltöttem, feltettem, állat
Nagyon tetszik
-
wolruf
őstag
Na most komoly kérdés azokhoz, akik már frojósodtak.
A most elérhető CM verziókban mi az igazi hátrány? Nekem fontos a kamera, ébresztés, stabil wifi, akksiidő. Olvastam korábban, hogy voltak ezekkel össze-vissza bugok. Változott ez? Nagyon nem akarok felrakni egyéb progikat, örülnék ha az alap op. jól futna. Ha a fentiek nem jellemzőek és még bugos, akkor maradok a lassabb, ,,érdekesebb'' 2.1-update1-nél, ahol most legalább megy az ébresztés -
wolruf
őstag
Na, Fuckorola hivatalosan is bejelentette, hogy az általuk kendácsolt gyári Froyo késik (természetesen).
"Hello all. We continue to work closely with our operator and carrier partners on the FroYo Android 2.2 upgrade for Milestone in Europe to ensure we deliver the best experience possible. We understand users are eagerly awaiting this upgrade and we expect to deliver it in several European markets in the early Q1 timeframe. Please visit https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades for more." -
wolruf
őstag
Ma felkúszott az új Market, látványosabb a réginél
-
wolruf
őstag
Akinek GOT rom meg egyebek vannak fent, a fotózás milyen a gépben?
Milyen minőségű fotókat csinál? Javult bármi, változott bármi?
Köszönöm! -
wolruf
őstag
Motorola Facebook:
"Hi all, we've had a lot of questions as to where we are with the European Milestone FroYo testing. Currently we're in operator testing phase and have completed two cycles of testing on our software builds across the European markets. We have now shared this with our operator and retail partners so they can give feedback and recommendations. We'll continue to update you as we're excited to bring FroYo to Milestone."
Ergó köszi, még nincs, majd lesz, még mindig tesztelnek
-
wolruf
őstag
Megszokott igen, a Market a reset után csak az első telepítés/kilépésig mutatja a historyt.
Nekem annó az MPX220-as Motorolámat szoftverezték folyamatosan mondva, hogy az majd megjavítja. Nem tette. Főleg, hogy mindig régebbit raktak rá
Más:
Valaki megnézné, hogy az ő telcsijére mit ír ki a Motorola Update? Nekem azt mondja, ismeretlen típus, etc... Félek, a nem gyári fw miatt nem ismeri fel. Köszönöm előre is!
-
wolruf
őstag
sziasztok!
Létezik, hogy a rootolt GOT-os SHOLS_U2_02.36.0-s firmware miatt nem látja a Motorola szoftverfrissítő a Milestone-omat? Az IMEI-t kiadja, de típusra és egyéb dolgokra ismeretlent ír.
Köszi a választ előre is. -
wolruf
őstag
Asszem a motonaviilyenolyan extra. kingkong. Most nem tudom a motonak mi a weboldala, de ott van keleti érdekeltség is. Amúgy szerintem az igo portok miatt kínlódnak ennyire a froyoval, mert ez az egyetlen nem default Android progi a Milestone-on (na meg a motohome vagy mi).
-
wolruf
őstag
válasz
Rickazoid #2744 üzenetére
No para, van mágnesre reagáló része a milestone-nak. Sőt, kettős irányultságú. Így állapítja meg, hogy autós tartóban vagy multimédia dokkban van (mindkettőm van
). Ne legyen túl erős a mágnes, akkor nem okoz gondot. Most is itt csücsül a dokkolóban előttem, és még nem panaszkodik
Viszont a mágneses tokokkal meg magától kapcsolgathat ide-oda, és a dokk módban lemerülhet hamar, ezzel célszerű vigyázni. Ezért van neprén tokom hozzá -
wolruf
őstag
Autóban tud aztán igazán mókásat csinálni
Full töltés, gyári tartó, gyári töltő, Sygic Drive fut... Mire megérkeztem a 60 km-re lévő célhoz, a telcsi 50%-ra merült
Kicsit furcsán néztem rá. Aztán fórumokon találtam, hogy másnál is csinál ilyet. Még jó, hogy nem ezt használom GPS-nek
-
wolruf
őstag
NEm mindig 20%
Ez egy akksikezelési bug szerintem, mert nekem van hogy semmit sem merül 8 óra alvás után, van, hogy simán 20-30%-ot (pl. ma reggelre is). A valóságban nem merül, egy-két ki/bekapcs után megy jól és mutatja a valós akksit. Ez ilyen "éljünk együtt vele, majd valami update segít" dolog szerintem
A lényeg, hogy az akksi visszajelzőjében nem lehet megbízni
Sajnos
-
wolruf
őstag
Eljött a nagy nap, elkezdett kopni az aranyozás a fotógombomról. Valaki intézett már ilyet gariban? Nem hiszem hogy fogok, mert nem hiszem hogy segítenek a Motokernél (pozitív tapasztalatok...
), csak kíváncsi vagyok
3 hónapi alig használat után azért mókás
-
wolruf
őstag
válasz
addamka #2480 üzenetére
Nekem is sokszor vacakol az akksi, de magától helyre áll
Egy darabig hisztizik, hogy merül, aztán töltés után jó. 1-2-3 napot szokott menni, nem macerálom nagyon.
Nekem semmi egyéb batteryinfós cucc nincs fent, alapban csinálja ezt. Szerintem valamiért a ,,kicsi'' töltésekkor azt hiszi, hogy feltöltötte magát és azt is jelzi, aztán szép lassan magához tér. Mindenesetre csalóka. -
wolruf
őstag
válasz
Phoenix0523 #2453 üzenetére
Nagyon jooooooooo
720p video....akaromakarom
ha ez tenyleg igy van,meg jobban fogom imadni ezt a ketyeret
-
wolruf
őstag
válasz
Rickazoid #2314 üzenetére
Nekem még mindig 2-3 napot bír napi 30-40 perc nettel, néhány telefonnal és sms-el. Kopp-kopp és rettenetesen meg vagyok elégedve vele. Ja, APNDroiddal kilőve a net és 2 G-re van állítva (persze BT, GPS, Wi-fi kilőve, csak akkor kapcsolom be, ha kell).
Nekem a GPS zabálja az akksit, de ez annyira nem is meglepőAmúgy párom készítette nekem:
Remélem megjelenik
-
wolruf
őstag
Nekem az tetszik benne, hogy a videó része folyamatos felvételt készít. A zenét a youtube rittyentette alá, nem hangosan röhögni az ízlésemen
Link
Link 2A videó amit készít, határozottan jó minőség (szerintem). Nem a Youtube-os verzió, mert az valamiért szétesik a konvertálásnál. De még így is látszik, hogy milyen. A nyers változat az aszfaltos résznél megdöbbentően szép, nem ilyen homogén, összefolyt izé.
-
wolruf
őstag
válasz
#16820480 #2230 üzenetére
Nekem most Telenornal mobilkvartett 150 van. Ez 150 mega net,150 perc csacsogas,150 SMS meg tan egy par MMS.Mindez 4900,ami szerintem nem draga. A 150 mega net egyelore webre,mailre,widgetekre jo,google earth es mapsre csak vektoros modban.Szerintem jo konstrukcio (na jo, nem tul ocska
).
-
wolruf
őstag
Szia!
Nekem immár ... mittudomén, kb. 2 hónapja van meg, sehol, semmi karc
Pedig az első másfél hónapban még tokom sem volt hozzá. Megdöbbentő ez a kijelző, hogy tényleg nem karcolódik. Egyeseknek kopik a kamera gomb, nekem (még?) az sem.
2.2 még nincs, csak 2.1-es kernelen alapuló varázslat.
A kijelző alkalmazásfüggően fordul, alap launcherrel csak akkor, ha a qwertyt kinyitod, de LauncherPro-val már pl. simán is (van benne giroszkóp, iránytű, meg minden bigyó).Jó kis cucc, csak picit bugos (olvass lejjebb)
-
wolruf
őstag
Még nem biztos az infó. Ezt rakták ki ma, nemrég (Motorola személy) :
"At the moment there is no further news on the 2.2 update for Milestone. We can only tell you that there is no decision at this point, but as soon as we know more, the community will be the first to be informed."
Tehát ez még mindig nem biztos :-S
-
wolruf
őstag
Facebookon lelt vidijó:
-
wolruf
őstag
Nah, HD2-őn már jól fut, remélem lassan nekünk is lesz
Talán 2.1 alól futtatható Froyo -
wolruf
őstag
válasz
Phoenix0523 #2074 üzenetére
Gyors a Milestone, nem kérdéses. Szó se róla, hogy lassú lenne. Csak érzésre a Legend röccenéstelenebb (jó szó lett, nem?
). Én nem váltanék másik telcsire, nekem ez a Moto bejött (sok progival is, nekem egy vödörnyi van rajta). A Froyo fő előnye a gyorsabb működés (az én szememben). Tény, hogy jó lenne néha ha futna egy-két flashes tartalom, de belehalni még nem haltam
Az pl. zavar, hogy a kretén Elektromos művek honlap nem enged be, mert nem tűzrokka vagy ekszplórert futtatok. Na mindegy, annyi baj legyen
Amúgy a legutóbbi, sheratan írás által feltett rom kegyetlen jónak hat, egy nagy(obb) baja van. Nekem a média galéria szarozikAz előképeket nem jól rakja ki, egymásba úsztatni sem tud (amikor átúszik, egy másik kép jelenik meg, nem az aminek kéne
), de egyébként nagyon jó
-
wolruf
őstag
De igen. Sőt, telefonálás közben is (kb. 10 perces beszélgetés után). Van, akinek wifi használatra is melegszik (nekem ez még nem volt, bár mindent lekapcsolok legtöbbször ha nem használom (APNDroid, etc...)). Mivel lapos a telcsi a hőt ott adja le. Meleg, ez tény, de nem ,,hiba'' (szerintem
)
-
wolruf
őstag
válasz
Phoenix0523 #2067 üzenetére
Hozzátennék egy-két dolgot, mivel nekem Mérföldkövem, kollégámnak Legendája van. A legend ugye kisebb kijelzővel van, ez nem újdonság. Viszont. Az egész menürendszer, működés, kialakítás (oprendszer, nem hardver) sokkal gyorsabb. Mindenre jobban/gyorsabban reagál, valahogy pörgősebb. Ez vszínű a kisebb kijelző miatta renderelésre fogható. Kevesebbet kínlódik vele a telcsi (lapozás, oldal mozgatás, stb...) viszont a kijelző kisebb felbontása miatt kevesebb infó fér ki rá. Ha szeretnél nagy felbontású telefont, a Milestone képernyője jobb. A Legenden erősebbek a színek, viszont napfénynél jóóóóóóóval gyengébb. A kollégám Legendje amióta neki megvan, megy mint a karikacsapás. Semmi gondja még nem volt vele (egyszer-egyszer (talán szó szerint kétszer
) valami Wifi bug, de restart és kész).Flasht sok oldal igényel (átlag emberekre gondolok, akik híroldal, közösségi ilyen-olyan oldal, stb...), nézz utána, hogy az általad nézett/olvasott oldalak futtatnak-e ilyet (pl a youtube kivételével szinte minden videós oldal). A gép alapesetben csak a youtube-ot tudja (majd flash-el, talán mást is). Játékok, amik oldalakba vannak ágyazva, szintén flash.
Nekem egyébként a Legend túl kicsi, jópofa, csak kicsi. Remélem segítség volt az én szösszenetem is
-
wolruf
őstag
Mármint? Ki? Én? Mé'?
Shazam amúgy marha jó, sokat ökörködtem vele
Sok dolgot fel is ismert. BluRay lejátszómban van TrackID, na az meg szinte semmit.
-
wolruf
őstag
válasz
#16820480 #2026 üzenetére
Mint írták is, én most 2.1-et használok (.36-os kernellel, hála neked
). A sárdobálás inkább azért megy, mert én is azért vettem meg nemrég (legálisan, nem gsmtolvajbandától) a telcsit, mert előtte olvasgattam, néztem, kérdeztem, és mindenhol az volt kommunikálva, hogy flash ready, igen, erre is jön froyo, így úgy amúgy. Aztán most mégsem. Mert ez a fene nagy hallgatás bizony inkább a nem felé húzza a dolgot, mintsem az igen felé. Mivel a marketinges figura nyilatkozza a legnagyobb bizonytalanságokat, sugallva leginkább a nem-re, sajnos félős a dolog
-
wolruf
őstag
válasz
Cyberpunk #2023 üzenetére
Nem, nem törték még mindig fel. Próbálkoznak vele, de megoldás még nincs
Kicsit frusztráló a helyzet... lehet, hogy hallgatnom kellett volna magamra és mégsem venni Motorolát
A Milestone/Droid kihúzta őket a fekáliából, de ha nem lesz update, remélem visszahullnak. A jelenlegi hivatalos FW hihetetlen bughalmaz
-
wolruf
őstag
válasz
Rickazoid #2021 üzenetére
Off:
Ez a film nagyon jó volt, sokszor láttam már
On:Facebook Motorola fórumán már néhányan írták, hogy van egy törvény(jogszabály?), ami a reklámozott, de nem teljesített dolgok miatt perelhetőségre ad okot. Ez a Motorolánál megvan (hirdetésben ott figyel a Flash képes, de a frissítés nélkül ez nem állja meg a helyét), így írták is, ha nem jön, akkor perelnek. Nem keleti nép volt, hanem azt hiszem német. HongKong-ban is hasonlóan forrnak az indulatok. Egyelőre úgy látom (én, a profi
), hogy inkább azzal árthat magának a Motorola, ha minden hirdetési médiumban a most csalódottak elkezdik híresztelni, hogy nincs több értelmes támogatás vagy frissítés egy kevesebb, mint egy éves telefonra (ami jelenleg, gyári állapot szerint hemzseg a bugoktól). Ráadásul egy nyílt platformra épített cucc jelenleg zárt (ugye mindenki bootloader felszabadításról lázadozik
).
Én reménykedem, de azt érzem, mint mások, hogy ha eddig húzzák a ,,döntést'', akkor az nem döntésre várás, hanem egyszerűen nemleges válasz, amit húznak a másik telcsi kiadásáig. -
wolruf
őstag
https://supportforums.motorola.com/thread/29194?start=60&tstart=0
Itt az utolso post az.
Basszus, egyre inkabb ugy tunik, hogy nem lesz hivatalosan froyo... ez azert gaz... -
wolruf
őstag
-
wolruf
őstag
válasz
gabor72 #1982 üzenetére
Imádkozom is buzgón
Bár itt az ima nem sok at ér, lévén nem vagyok vallásos. Majd meglássuk vala... Sajna eddig ilyen ,,negatív'' hozzáállást nem mutattak, mindig az volt, hogy majd, egyszercsak, stb... Most meg "Meglátjuk, hogy lesz-e egyáltalán frissítés hozzá..." na köszi.
-
wolruf
őstag
Na most kezdek morc lenni a motorolajra...
Újabb beírás ugyanott, ez már konkrétabb:
"When will we get 2.2 for the Milestone? Can't wait to get rid of these bugs!"
"Hi Mark, we appreciate your interest in our products. However, currently there is no confirmationon whether Milestone will receive the 2.2 upgrade. Once we have more information we will share it with you."Grrr... basszus.
-
wolruf
őstag
Nem számít a forrás
Annó elkövettem azt a baklövést, hogy megvettem a Motorola MPX220-asom hivatalosan itthon. 3 hónapig volt meg, a 3 hónap alatt alig tudtam használni. Fagyott, össze-vissza ment (nem ment), térerőt dobott, összegezve pokol volt az élet vele. Visszavittem többször a Motokerbe, a folyamatosan elhessegettek, frissítgettek ide-oda (volt, hogy több verziót downgradeltek a szoftveren), természetesen a hibák nem javultak meg. Kértem, hogy akkor cseréljük másra, mert állításuk szerint az összes ilyen telcsinek ilyen baja volt, mert ,,nem Motorola'', hanem valami licenszelt izé.
A sztori vége az lett, hogy kaptam egy hivatalos papírt, mely szerint minden jó. Ha ezt nem fogadom el, mehetek a fogyasztóvédelemhez. Fogyasztóvédelem szerint kell egy bevizsgálás független szervíztől (ilyen nincs itthon, amit el is fogadnak), úgyhogy megcsömörlött az ügy. A végeredmény az lett, hogy 60.000 Ft bukással szálltam ki az ,,új'' telefonomból. Mivel szervízvezetőként dolgozom én is, csak azt tudom mondani, hogy a Motokernél rettenet ami van. Visszataszító, undorító hozzáállás.
Amikor megvettem ezt a Milestone-t, utánanéztem mindennek, hogy mi/hogy/merre lesz/van. Mik a gondok. Ezt mind nyugtáztam, elfogadtam (írták, hogy Froyo is lesz). Most, hogy talán nem lesz, nem dédelgetek álmokat, hogy a Motoker bármit is tenne. Le leszünk ....-va. Ennyi. És semmit, de semmit nem fogunk tudni tenni. Ha lenne itt Motokeres, érdekelne a véleményeAmúgy imádom a telcsim, remélem nem lesz semmi baja, mert ahhoz a céghez viszketnék újra bemenni
-
wolruf
őstag
Facebookon Motorola infó:
"Motorola Europe For those asking about Froyo, as we have said we are awaiting confirmation on whether Milestone will be upgraded to froyo. As soon as we have news one way or the other we will share it with you."
Lejjebb meg azt írják, hogy a Milestone nem lesz Flash 10 képes... Bakker. Jó lenne valami hivatalosabb szöveg, mert ez így most nagyon nagy kérdőjeleket hagy...
-
wolruf
őstag
válasz
Cyberpunk #1940 üzenetére
Felmész Marketre és keress rá az apndorid-ra. Nagyon jó kis progi. Egyszerűen kirak egy widgetet, amit ha megnyomsz, kikapcsolja a mobilnetet. Újra megnyomod, újra megy.
Amúgy ha nem akarsz majd mobilnettel szórakozni így se úgy se, akkor kapcsold ki a 3g-t is. 2g only módban sokkal többet megy a telcsi akksiról. Én így használom. Van rá egy widget is, ami egy shortcutot csinál a 2g/3g kapcsoló oldalra (én így használom mobilkvartett150-es előfizuval). Fontos lehet még a 3g watchdog widget, ez figyeli az adatforgalmadat és jelzi, ha túllépnéd a letöltési limited. Én ezeket használom -
wolruf
őstag
Sok helyen olvastam, de nekem sem jött még le. (koppkoppkopp)...
Ezt ne csináljátok utánam
Ma gondoltam nyomok egy resetet a telcsin, mert már sok volt a hülyeségéből. Előtte fel akartam szinkronizálni mindent a gmail fiókomra, így hát hogy az is tiszta lappal induljon, kipucoltam (hihi, tudom, láma
). Aztán nyomtam egy szinkront... és néztem, ahogy mindenem eltűnik a telcsiről
Mondanom sem kell, most boldog vagyok a sok eszem miatt. Kb. 300 kontakt integet, hogy ők már nincsenek. Telefonomban most csak 2 szám van. Sirály
Jahh, a reset legalább megoldott a gondjaimat
Meg a számaimat is :S
-
wolruf
őstag
Ebben a telcsiben nincs Flash Lite? Nem találtam benne és neten sem valami letölthető APK-t :S Ha van csak birka vagyok, segítsetek plíz
Köszönöm!
-
wolruf
őstag
Új, érdekes hiba a .36 telepítés után. Ha fényképezeg a telcsivel, az elkészített képeket az album nem tudja jól lapozni (eddig egyikből a másikba áthúzva látszódott a következő kép, most nem, csak pár pillanattal később jelenik meg a kép). Ezzel egyidőben nem lehet kontakthoz képet csapni. Hiába akarom megadni, hogy használja, "Failed to open image" üzenetet ad. Érdekes.
Egy-két fórumban írták, hogy törölni kell az SD\dcim\.thumbnails mappát, hogy újra létrehozza. Megvolt. Törlés után létrehozza, de a hiba ugyanaz.
Valaki találkozott már ilyennel? Megoldási ötlet? -
wolruf
őstag
Megvolt a Rootolás (bár inkább a .36 miatt fontos és az ébresztő miatt), hála sheratan fantasztikus segítségének
Nem tudom, hogy csak úgy gondolom-e, de valahogy sokkal jobbnak hat a telcsi. Nem húztam a procit, de mégis mintha kevesebbet hezitálna. Tényleg megérte ezt megtenni. Ez a telefon egy álom
-
wolruf
őstag
Ezek az új firmwarek, amiket feltesztek, javítanak olyan horror dolgokon, mint az ébresztőóra?
Katasztrófális, hogy egyik reggel sem tudom életre lehelni időben a telefont. Folyamatosan 20-25 percet késik, ha véletlenül szundit nyomok neki 10 percre, akkor meg ráhúz még 20-at. Vagy egyáltalán nem ébreszt
Próbáltam az Alarm Klock-ot is, ez lett volna ma reggelre. Ez sem vált be, amíg hozzá nem nyúltam a telcsihez, nem ébresztett. Utána azonnal jelezte, hogy 20 perce fel kellett volna kelni
Nem gyári firmware-t nem tennék fel, de ha ezt javítja, akkor igen.Köszönöm előre is a választ
-
wolruf
őstag
Én a Telenortól rendeltem, nekem is azt mondták hogy nincs, és sokáig nem is lesz. Este megrendeltem, másnap reggel kérdezték mikorra hozhatják
Harmadnap a kezemben volt (és kb. azóta is
) Amúgy megvan az első tesztem az akksiról. Én viszonylag keveset használom (20-30 perc napi wifi, 4-5-6 hívás (vagy több), kicsi GPS-es marhulás, fotózgatás). Így nekem 2G-n, APNDroiddal kiiktatva a netet kibírt 3,5 napot. Nekem tökéletes. Igaz, utána azt mondta hogy paff. Amikor már csak 30 % volt, feltettem a multimédia dokkolóra (sirály kis cucc
), aztán kikapcsoltam, hogy legalább újraindítsam (nem to'm miért). Bekapcsolás után közölte hogy 70% akksi szint... Mondom wow.... Utánaolvastam, majd lemerítettem amennyire csak tudtam. Aztán feltöltöttem. Jah, igen. Nekem 1-1,5 óra alatt feltöltött (látszólag) 5%-ról. Nektek? Valahogy ez túl gyorsnak hat... de ha így jó, hát legyen
-
wolruf
őstag
Gyors kérdés: nézegettem a telefonom itt-ott, és furcsállom, hogy az alsó érintőgombok háttérvilágítása nem egyenletes. A jobb oldali gomb (nagyító) egészen világos, balra haladva pedig halványodik (a vissza kifejezetten halvány). Nektek is ilyen, vagy az enyémnek hibás a megvilágítása? Köszi ha válaszoltok
-
wolruf
őstag
Nem tudom volt-e már, hirtelen visszaolvasva nem találtam rá utalást. Írták páran, hogy gubanc bolr az ébresztővel. Én is tapasztaltam (az első ébresztésem még ment, ma már nem vinnyogott). Utánanéztem, azt találtam, ha valaki Task killerrel kiüti ezt a folyamatot, akkor többet nem riaszt. És tényleg
Tehát ez egy tapasztalat. Ezt a taszkot nem szabad kilőni, mert akkor nem ébreszt többet
Másik ébresztős progit nem akartam feltenni.
-
wolruf
őstag
Mától én is Milestone tulaj lettem
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest