- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeriG
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég visszakerült hozzám az első androidos telefonom egy Milestone 2, és nagyon szeretném most másod telefonnak használni, csak van egy "kis" baja.
Az előző tulaj (akinek eladtam), egy rosszul sikerült CM telepítés után RSD Lite-al megpróbálta újra rakni a gyári szoftvert, minden tökéletesen végig ment úgy ahogy kell, de a telefonon azóta se kép se hang. Akár melyik billentyűkombinációval próbálom bekapcsolni nem csinál semmit. Nem tölt, az egyetlen amit csinál, hogy világít a MicroUSB melletti LED, de az is csak akkor ha gépre van dugva. Mit lehetne tenni?
Van-e valakinek hasonló tapasztalata? Érdemes itthon próbálkozni vagy egyből küldjem szervizbe (ha egyáltalán érdemes)?
Üdv. GeriG!
-
GeriG
csendes tag
-dupla-
-
GeriG
csendes tag
Közben sikerült bejutni a Bootloaderbe.
Alul villog, hogy Low Battery, és hogy Cannot Program.
Azt tudom hogy RSD Lite-tal kellene most flashelni de nem látja a telefont mint csatlakoztatott eszközt. -
GeriG
csendes tag
Sziasztok!
Ismét segítségért fordulok hozzátok. Megpróbáltam feltenni a tezet féle ICS romot.
De azóta vagy bekapcsol és Motorola logó után fekete képernyő vagy be sem kapcsol.
Az utóbbi az általánosabb. USB-re dugva világít a fehér lámpa.
Valakinek valami ötlet? -
GeriG
csendes tag
Közben sikerült megoldani. Felraktam egy régebbi romot, azzal sem volt jó. Aztán az újat és elsőre működött. Mostmár tökéletesen működik és semmi pénzért nem raknám vissza a gyárit.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. -
GeriG
csendes tag
Hét ez továbbra sem működik.
Valaki valamit esetleg ? -
GeriG
csendes tag
válasz
sycorax182 #755 üzenetére
Üdv.
Ma én is felraktam az M2-es modot de nekem valamiért a WiFi nem látja a hálózatokat.
Esetleg valakinek hasonló tapasztalat vagy valami megoldás? -
GeriG
csendes tag
A M2 tulajoktól kérdezném, náluk is tapasztalható az, hogy a microUSB felöli oldalon a fedél és a billentyűzet között majdnem 2x akkora a rés mint a túloldalon?
Vagy csak az én készülékem ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged