Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

bartucc
addikt
válasz

Pepeninho

üzenetére
						Nekem 3 hónapja van egy ilyen telefonom. Nagyon ajánlom a CM 7.2-es felrakását a telefonra, ha kell segítek, nekem is fent van 4 napja, azóta még jobban szeretem a telefont, nem is gondolkodok semmiféle cserén.
- telefonálni aránylag keveset szoktam, de nálam jól bírja, majdnem új aksival, napi töltéssel bőven elég, ha nagyon telefonálós nap van magam mögött, mobilnetet is használva, gps-t szintén.
emailt írni nagyon jó rajta, gyors, könnyed, utáltam a 4,3"-os előző telefonomon is írni, fizikai bill. nélkül, ezzel már nem jelent problémát. Olvasás, megjelenítés szépen megy.
- GPS-re nincs semmi panasz, gyors, pontos.
- Net: most UC Browserrel használom pár napja, minden oldal akadásmentes, a mobilverziósok mindenképp, aminek nincs, az is szépen elmegy rajta, de ott már előfordul egy kis akadás, de ahol flash és nagy felbontású képek vannak, ne is várjunk mást, ettől a hardvertől.Bátran ajánlom, én is ezekre a dolgokra használom, nálam a telefonálás kevésbé jellemző, net, e-mail jobban, GPS is sokszor kell, elég sokat járkálok, új helyeken, bár én gyalogosan használom, nagy megelégedéssel.
 - 

axioma
veterán
válasz

Pepeninho

üzenetére
						Telefonkent nagyon jo (tegnap a hivott fel nem hallotta, hogy tolem kevesebb mint 100 meterre hangszorokbol ment az amator zenekar kertipartin, aminek a hangerejet kb. az jelzi jol, hogy a mellette duborgo HEV-et - jo, akkor kozelebb voltam - elnyomta).
Email olvasas iras teljesen OK, en nagyon szeretem a bill-jet, persze email app-tol fugg.
A mellekletek megnezhetok, de a sebesseget passzolom, nekem altalaban az lassu (de lehet a mobilnet korlatozottsaga miatt is, wifi kozelben meg ritkan akarok mobilon levelezni).
GPS epp most meseltem a waze topikban, hogy egy szoban belul is 1 percen belul beallt.
Bongeszes meg szerintem leginkabb a bongeszetol fugg. Ha ugy nezed, hogy ez egy egymagos, 512 ramos keszulek, akkor remelhetoleg nem varsz egy S4 teljesitmenyt tole.Akku: na itt lesz kompromisszum. En ugy hasznalom, hogy a cegnel is meg itthon is van egy asztali dokk, es amikor nem rohangalok, altalaban abba belerakom. Ez azt jelenti, hogy en nem csak estenkent toltom. Sot, nekem a gps nem szokott bekapcsolva lenni, csak amikor navigalni akarok, a bluetooth is alig. Es a telefonalas neha rendesen fogyasztja. De tegyuk hozza, hogy az enyem azert hasznaltan vett, az akku is, ki tudja mivel hasznalta es hogyan az eredeti tulaj.Ha az asztali dokk-os (meg van autos profi is) trukk nalad nem jon be, en azert meggondolnam egy powerbank hozzacsapasat.
Mondjuk jo helyen kerdezed, sztem aki me'g mindig MM2-t hasznal, az nem fog mashogy csak pozitivan nyilatkozni rola. A htc telefonod nem ismerem, hogy milyen kategoria, de teny, hogy ma is van mar ennyiert qwerty nelkuli jobb alternativa. Viszont a qwerty szerintem nagyon sokat szamit, ezert maradtam en ennel.
Ja, egyre figyelj, hogy lassan mindegyiknek doglodik az erintoje, ez a tipushibaja (vagy ugy, hogy nem erzekel, vagy ugy, hogy fantom bokdos). Itthoni szervizben hivatalosan nem tudnak hozza beszerezni. Ebayrol van, de figyelni kell, hogy nehogy D2G-hez valot vegyel az MM2 helyett (utobbinak keskenyebb a csatlakozoja). Szerintem - hacsak nem egy mar cserelt digitizerut veszel - esszeru egy cseret eleve betervezni, sot akar az alkatreszt elore beszerezni, nem egy egetvero osszeg (es altalaban azert van ido, mert nem egyik naprol a masikra buggyan meg, hanem folyamatosan, terulet szerint vagy ilyesmi).

Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - További aktív témák...

- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
 - Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
 - Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
 - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
 - HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest