- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
Felesleges vitázni, úgyis az idő dönt a sikeréről. Persze a vélemény megfogalmazás más, de ez már kezd vita lenni. véleményem szerint fog ez annyiba kerülni, amennyiből már okostelefont lehet venni, akkor meg ennek nincs annyira létjogosultsága. ismerek olyan céget, ahol mindenki iphone 4et kapott, olyat is, ahol egy nokia 1616ot alig. utóbbi cég szerintem pl egy ilyenre sem fog áldozni.
szóba került a voip. én is azokkal értek egyet, akik szerint az már meg van oldva. skypeos beszélgetés közben nem fog senki mászkálni, ennek meg szerintem nem is lesz első kamerája, de ha lesz, max gagyi vga, márpedig szerintem nem mindegy, hogy ki milyen minőségben jelenik meg a másik félnél... (plusz androidon elég gyengén muzsikál a skype) cégek voipra úgyis skypeot használnak. Szóval szerintem sincs nagy piaca, de ne legyen igazam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged