Új hozzászólás Aktív témák
-
rainmen
aktív tag
válasz kiskaktusz #10 üzenetére
Amikor átmész a másik részlegbe.
Vagy köztes pozícióban vagy és egy nagyobb gyárterületen dolgozol, jössz-mész.
Esetleg céges, belső vonalas hálózat használatához. -
törölt tag
válasz pingwin011 #25 üzenetére
Cégeknek is van egy csomó alternatíva voipra, németeknél pl sipgate, ha jól emlékszem, plusz a voip nem csak videohívás, ahogy mondtam. Nálunk cégnél, de anno 2006-ban mikor Érden dolgoztam annál a cégnél sem volt kamera a voiphoz.
-
pingwin011
aktív tag
Felesleges vitázni, úgyis az idő dönt a sikeréről. Persze a vélemény megfogalmazás más, de ez már kezd vita lenni. véleményem szerint fog ez annyiba kerülni, amennyiből már okostelefont lehet venni, akkor meg ennek nincs annyira létjogosultsága. ismerek olyan céget, ahol mindenki iphone 4et kapott, olyat is, ahol egy nokia 1616ot alig. utóbbi cég szerintem pl egy ilyenre sem fog áldozni.
szóba került a voip. én is azokkal értek egyet, akik szerint az már meg van oldva. skypeos beszélgetés közben nem fog senki mászkálni, ennek meg szerintem nem is lesz első kamerája, de ha lesz, max gagyi vga, márpedig szerintem nem mindegy, hogy ki milyen minőségben jelenik meg a másik félnél... (plusz androidon elég gyengén muzsikál a skype) cégek voipra úgyis skypeot használnak. Szóval szerintem sincs nagy piaca, de ne legyen igazam...
-
prolad
addikt
Kicsit vicces hogy erre már van ics a többire (pl. razr maxx) nincs.
-
törölt tag
válasz kiskaktusz #21 üzenetére
Miért kéne, hogy megváltsa? Állítottam bárhol is ilyet? Maximum gondolkoztam, nem élböl puffogtattam rá.
-
törölt tag
válasz kiskaktusz #19 üzenetére
Már mi a fészkes fenéért kéne webkamera, mikrofon voiphoz? Az AVM-nek, Cisconak is van ezer megoldása rá.
Cégen belüli rohangászásnál miért kell mobil? Raktárba, gyártósorra kimenni minek a mobilon hívás? Pláne, ha voipon van megoldva a világ midnen részére a cégen belüli hívás?
Attól, mert a MÁV pazarló nem kell midnenkinek annak lennie, plusz egy voip a kalauzoknál kevésbé értelmes, mint a mobil. De nem csak kalauzok vannak a világban.
Szándékosan tetteted a hülyét, hogy két eltérö területet akarsz összemosni?#18 kolosanyi: konyharuhán keresztül megnyomod a felvesz gombot, kihangosítod és kész.
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
válasz #06658560 #17 üzenetére
Ha már voipot emlegetsz cégeknél, ott nyílván pc és webkamera-mikrofon előtt ül a delikvens és csak nagyon ritka esetben mászkál, akkor is csak wc-re vagy kajálni, nem pedig húslevest főzni... Ha mobilitás kell, ott a mobiltelefon.. A csóró MÁV is vett egy rakás motorolát a kalauzainak az otthon nyomtatott jegyek ellenőrzésére és nem sok csóróbb cég van magyarországon a mávnál... Akármit is akarsz belemagyarázni, a meglévő eszközökkel simán kio lehet ezt váltani anélkül, hogy az ember megvásárolná. Készpont.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kolosanyi
veterán
válasz #06658560 #17 üzenetére
Pedig az óhatatlan, főleg ha valami szaftosat csinálsz, esetleg tésztát gyúrsz stb.
Azt meg értem én, hogy nem szeretik a cégek a plusz kiadást a mobilszolgáltatók felé, de miért kéne? Ha voip kell, vagy egyéb netes szolgáltatás, akkor arra ott az okostelefon, ha meg sima telefonálás kell, arra meg bőven elég egy hagyományos telefon is. Nem látom a létjogosultságát annak, hogy összemossák a kettőt.
-
törölt tag
válasz kolosanyi #16 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy nem maszatolom össze a kezem.
Amúgy meg simán kihangosít és kalap kabát.Cégnél mobilitáshoz: nem tudom, te milyen környezetben mozogsz, felénk a cégen belüli hívásokért nem szeretik a mobilcégeket finanszírozni feltétlen, hogy mobillal kelljen mindenkinek rohangálni.
-
kolosanyi
veterán
De ez ellentmondás. Ha mobilitás kell, akkor ott a mobiltelefon. Gondolom azért kell a hordozhatóság, mert hordozza is a user, ezt meg nem tudja, max faltól falig...
(#14) Kopi31415
Hát nem tudom te hogy vagy vele, de én főzés közben, maszatos kézzel nem veszem fel a telefonom. Majd visszahívom ha végeztem. -
zdanee
őstag
Az ICS támogatja még a WQVGA felbontást?
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
törölt tag
válasz kiskaktusz #7 üzenetére
Egy készülékkel letudni voipot, vezetékest, mindent?
-
kolosanyi
veterán
válasz kiskaktusz #7 üzenetére
Egyetértek. Szerintem is marhaság, plusz egy felesleges funkció, amiért pénzt lehet kérni...
-
kiskaktusz
addikt
Egy vonalas telefonon semmi értelme androidot, WP7-8-at, symbiant, iOS-t, vagy akármit futtatni, mert azt az ember telefonálásra használja... Az okostelefonos tartalomfogyasztás az utcán-ágyban oké, de mellette még ott a tablet-PC-laptop, vagy legalább egy az említett hármasból, és azon fognak az emberek tartalmat fogyasztani..
Ez egy nagy baromság.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
CygnusX
tag
A linkelt 3 db kép nem ugyanaz véletlenül? Vagy ez egy ilyen keresd a különbséget c. játék?
"All glory to the hypnotoad!" (Futurama)
-
feliks
senior tag
Érdekes ötlet, de mennyire lehet egy ilyet kihasználni? Mert ugye kis túlzásssal zsebszámítógép egy Androidos telefon, otthon meg kismillió eszközt lehet használni helyette.. Bár mondjuk vicces, mert ezzel már a vezetékes telefonok is képessé váltak a FORCE CLOSE csodájára..
[ Szerkesztve ]
[Be Happy]
-
d.salvatore
tag
LOL! Érdekes, és nagyon ötletes. Grat a motonak
Apple iPhone 5S White 64GB - iOS 7.1.2
-
UFO_88
csendes tag
Maga az ötlet nem rossz... Bár hazánkban nem sok piacot jósolok ennek a megoldásnak...
Nokia Lumia 900 kártyafüggetlen // Nokia, WP OS, Win8 Fan // Nokia Táblagép várományos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...