- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Venom23
csendes tag
válasz
kanurecoba #19 üzenetére
Tévedsz megintcsak!
Amúgy ha az összes kijelentésedhez amit leírtál, odaírtad volna, hogy "szvsz" akkor nem kapnád az oltásokat, szvsz.
A lényeg, hogy a világ bizony nem a te szűk ismeretségi körödből áll. És míg a te köreidben lehet, (mondom lehet) anyuci-apuci a 15 éves gyerekének olcsó low-end Androidos telót vesz, addig az én ismeretségi körömben a 30-40 éves embereknek létidegen a Facebook, a folyamatos e-mail szinkronizálás, és az érintőkijelző...
Nekem például hiába van DHD-m, nem szeretek rajta netezni. Jobb szeretek itthon a 2 full hd-s monitorom előtt dögleni, és billentyűzeten pötyögni...
Ízlések és pofonok tudod...
Ne akard már ráhúzni a saját sablonodat ez egész világra, mert nem mindenki gondolkodik úgy mint te.
Érted? -
Venom23
csendes tag
válasz
kanurecoba #15 üzenetére
"Azér tlegyün öszinték, ma már midnenki olyan cuccot akar amivel lehet netezni, ez pedig elérhető és most már jó minöségben is,"
Olyan jó, hogy ezt te így kinyilatkoztatod.
Honnan tudod mit akar más?
Például az albérlőmnek nem kell okostelefon, neki ez kéne...
Szóval kapásból találtam 1 embert akire nem érvényes az állításod, pedig nem is kerestem...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest