Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Színtiszta Nokia C3... A forma egy az egyben,pláne oldalnézetben.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Trebron09
őstag
Pls help:
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
kaller1
veterán
Szerintem ezen a készüléken csak a felirat Motorola, és valamelyik kínai cég (tippre Alcatel) gyártja, ez nem saját fejlesztés.
.::> <::.
-
kapal
tag
Nekem sem tetszik a telefon és normális 2 kártyás hiányában jelenleg 2 telefont használok.
Viszont el tudom képzelni, hogy egy határ mellett élő, dolgozó embernek simán kell a 3 SIM-es telefon. Nekem is van ismerősöm, aki aktívan 3-at használ (2 magyar, 1 osztrák) + van 1 osztrák, amit ritkán.
Szóval, nem ördögtől való egy ilyen teló. Attól, hogy mi nem élünk vele, bőven van, aki szívesen birtokolna egy ilyent. -
félisten
Facebook gomb. Beszarás.
-
Kattt01
tag
Drogdílereknek lehet, hogy hasznos lehet, egy szám a klienseknek, egy a haveroknak, családnak, a harmadik pedig a szeretőnek, vagy esetleg a legitim munkahelyének
Amúgy nekem is szimpatikus, kicsit olyan, mint egy felhízlalt és lebutított e71, csak valószínűleg ezen még annyi fémet sem találnánk, mint a cigánytelep melletti vonatsínen. Wifi hiányát is elnézem, ha van benne 3g, három előfizuból egyhez csak van már valami adatforgalom, és a facebook gomb is hasznos, le lehet nézni, meg lehet kövezni, de én sokat beszélek fb-n elvégre az ingyen van es korrekt csetprogrammal tökéletes... -
Beri78
őstag
akkor most már mind a 3 nagy magyarországi mobilszolgáltatónál található előfizetést lehet egyszerre használni
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
V.T.CS.
senior tag
kíváncsi lennék hogy hogyan használható a 3 sim. én pl. a nokiákat nem tekintem dual sim-es-nek, mert nem azok.
a fb. gomb miatt meg alapból nem kéne. -
Touch-ko
őstag
válasz elpatkorado #1 üzenetére
Errol nekem inkabb a Motorola Q jutott eszembe!
-
saiyajin
senior tag
Nem számítottam rá, de feketében még tetszik is. Bár élőben már lehet mást mondanék. Kicsit talán az E71-re hajaz. Ha arra, amire kitalálták jól használható lesz, jó akksival és korrekt árral, még bármi lehet belőle. Az megint más kérdés, hogy felénk felbukkan-e egyáltalán..
[ Szerkesztve ]
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
lexter00
őstag
Hogy sztárolják már azt a 2gb-os kártyát
-
IstN
tag
Ha a 3at nem is lehet egyszerre kihasználni azért jobban néz ki a busz hátsó ülésén zenét hallgatva mint a tesco-s dual sim telo. A gazsikat az egyik számról a Gádzsit meg a másikról. Ha az ára lejjebb mászik, akkor esélyes h erről halljuk az aranyesőt.
Senki sem úgy született, hogy profi legyen bármiben is.
-
callmeakos
veterán
válasz elpatkorado #6 üzenetére
Bizony Bajai vagyok de Pesten lakom. De azért nővéremékhez le szoktam utazni
offvége
Retekegér
Majd kialakít valaki egy All In One csomagotAll→M8
-
saelin
veterán
Nekem nem tetszik. Nem csípem ezt a fajta qwerty-t, pont e miatt van bajom a BB-vel is.
A három sim foglalatot meg hogy kellene kihasználni? Egy darab ismerősöm sincs akinek 2 sim-nél többje van. + Biztos kompromisszumokat kell majd kötni cserébe...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Zoli133
addikt
válasz elpatkorado #8 üzenetére
Érdekes lenne op. rendszer nélkül...
Nyilván valami butított zárt rendszer kerül rá de az is op. rendszernek számít."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
IstN
tag
Nem tudom, kiknek lenne jó. Üzletembereknek lehet, de nekik van 1 céges és egy saját telójuk (nekem is így volt). Vagy épp átirányítják a hívásokat és akkor meg már csak egy készülékkel kell mászkálni. szvsz.
Én akkor vettem volna hasznát amikor, volt egy céges telefon, egy privát mindenki által ismert számmal, és egy a barátnőt olcsón hívós számom. Ilyen megfontolásból jól jöhet a 3 SIM, de amúgy feleslegesnek tartom.
Senki sem úgy született, hogy profi legyen bármiben is.
-
H-ger
tag
egy QVGA kijelző beleférhetett volna.
hger-xperiablog.blogspot.hu - Minden ami Xperia!
-
HARDVERAPRÓD
Hát nem tudom 3 sim egyszerre...komoly akku kell alá hogy 1 napot kibirjon..
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
elpatkorado
aktív tag
válasz callmeakos #2 üzenetére
OFF: Te is Bajai vagy? Egy városban lakunk.
-
Atocha
senior tag
Na ez a telefon kell nekem!
Igaz csak 2 simmel használnám, de ez lesz a kövi telom. Még nem tudom hogy szerzem meg, mert itt ebben a *!%/=% országban biztos nem lesz kapható sajnos.Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
kisml
tag
szerintem kifejezetten csúnya...de hasznos lehet a 3 hálózat...de nem egy átlag embernek...nem hinném, hogy sokat látni majd belőle
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Nem semmi...
Szolgáltatói kínálatba mikor kerül be?
<< Heimdal >>
-
callmeakos
veterán
Komoly. Durva üzletembereknek akik nem akarnak okosfont azoknak ez a tökéletes választás.
All→M8
-
elpatkorado
aktív tag
Nincs wifi? Amúgy eléggé Samu Chat kinézete van. És a Facebook gomb már említésre sem méltó?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.