- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
érdekes ez a mobilnet megosztás...pl.: galaxy S ugye tudja alap 2.1-el gyári szoftal is...
de a megosztott jelet egy S60-as nokia látja de nem csatlakozik fel... (5800 és E51 sem...)
egy akárhányas tipusú nokia S40-es pedig gond nélkül felcsatlakozik...
ezt valaki érti? én nem... -
Rickazoid
addikt
Semmi. Most is megy, csak nem minden eszköz látja (illetve nem minden rendszer, mert ugyan az a notebook Arch Linuxszal nem tud rákapcsolódni, pedig látja, Windows-zal viszont már gond nélkül működik), mert nem elég jók a programok hozzá, ezért is kéne végre a frissítés! A végén bejelentik, hogy a programokat se lehet majd microSD-re rakni??
Számítógépre meg van kliens, telepíteni se kell, adb-nek hívják. -
Gabor tm
tag
Azért kíváncsi volnék én is hogy mi nincs szerüntük a milestonban ehhez. Nekem egy G1-em van, hw-ban kb minden droidnál gyengébb, és főzött romokkal simán alkalmas usb-n és wifin is a net megosztására...
-
Cyberpunk
félisten
Ezt a mellébeszélő dumát
Pont az egyik legfontosabb új funkcióról lenne szó nem értem mi kéne még bele wifi amúgy is van rajta.
-
Lall
veterán
Hozzászoktam az otthoni vagy a munkahelyen lévő 30Mbit-hez. Laptopomban meg van külön mobilnet, ha véletlenül nem lenne WiFi. Mondjuk ez a mobilnet kérdés is egy fura dolog. Mindig ott lesz rá szükségem, ahol istennek sincs 3G és ha nincs 3G akkor tényleg türelmesnek kell lenni. Tehát a kényelem és a türelmetlenség, nagy úr.
Viccet félretéve nekem nincs rá szükségem. Ettől még másnak lehet.
-
eami
veterán
ez elég bullsh*t.... érdekes módon most 2.1 alól is megy a BT, WLAN tether... akkor mi is a probléma?
-
Jadro
veterán
Miért lenne gyenge egy HSDPA net? Nem filmeket kell lehúzni, de melóhoz elég. Bejelentkezni gépekre, matatni szervereken, sőt még desktop átvitelre is bőven elég. Nekem nagyon jól jön ha ügyeletes vagyok, mert ülhetnék otthon. Így viszont fogom a laptopot és a telefont és megyek a dolgomra. Nem árt mondjuk ha nem megyek ki a mezőre ahol nincs 3G legalább, de így is jóval nagyobb a mozgásterem mint ha otthon ülnék.
-
FRENK1988
veterán
Ha nem megy gyárilag akkor menni fog 3rd progival
-
BloodRay
veterán
Kíváncsi lennék mi is az ami hiányzik a készülékből...
-
Lall
veterán
Amúgy mire való ez a gyenge mobilinternet még 800 felé osztása? Sosem értettem. Egyszó mint száz, nekem ha sosenem is tennék bele akkor sem hiányozna.
-
hemaka
nagyúr
Egyszer majd csak jön olyan frissítés, amivel elérhető válik. Addigra ezt a kamu szöveget meg elfelejtjük.
-
Jadro
veterán
Vicces. Elég terelésszagú a dolog. Na mindegy, biztos az emberek nagyobb részének nem is hiányzik ez a funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest