- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
spexx
csendes tag
válasz
Lionking01 #66 üzenetére
A Google mobilokat a Motorola milestone 1 húzta ki az ókori sz...ból anno. A mostani 4 es is jó. És jobb mint a Htc evo-m...
-
tjb007
nagyúr
Ez a Motorola Kft. már Motorola Solutions Kft. néven fut, a cím sem stimmel, és mint az a nevéből is következik ez a Motorola Solutions hazai képviselete, tehát a Google tulajdonában lévő Motorolához semmi köze sincs.
Látszik, hogy utoljára mikor lett frissítve ez az oldal. -
PearCyp
tag
válasz
Lionking01 #63 üzenetére
Azert akad egy ket jol osszerakott qwerty-s slider telefon. Pl amirol irok most is. Xperia mini pro. Csak mar nem trend se a kicsi, se a qwerty s telefon.
pedig nekem pont eghy olyan kellene..
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Marcello83 #74 üzenetére
Legutóbbi tudomásom szerint már újra van képviselete a Motorolának. Ez nem tudom mennyire lehet friss.
-
Marcello83
tag
Nekem Desire Z-m van és imádom. Előtte is HTC-m volt, a Kasier. Minőségi mind. Fém és nehéz. Anyag van benne. Tulajdonképpen semmi baj vele. Kevés a memória és ennyi. De ha leszeded a FB-ot, máris megtáltosodik.
Most is HTC-t vettem volna, ha gyárt épkézláb (qwerty-s) telefont.
De ezeknek, - mint a Droid 4 - az áraival meg az a bajom, hogy ennyiért már kétszer erősebb, szebb készüléket veszek és még garancia is van rá, mert ugye a Motorola kivonult kis hazánkból... -
Ádám16
addikt
Bárcsak visszajönne a divatba..
-
nagyúr
válasz
Lionking01 #67 üzenetére
Ok, köszönjük, megértettük: a te véleményed, tapasztalatod az irányadó ezentúl.
-
Zoz
őstag
"A franc tudja, hany gramm a Milestone2-m (speckot megnezheted), de en meg muanyag vacaknak erzem a legiesen konnyu keszulekeket"
Ezzel én is így vagyok, egy telefon legyen nehéz, hogy érezzem, hogy nálam van, ne kelljen folyton a zsebemet tapogatni, hogy meg van-e :-) És legyen vastag, hogy jól meg lehessen markolni. Ahelyett, hogy borotvapengét csinálnak a telefonból, rakhatnának rá akkora aksit, hogy 1 hétig kibírja.
A Touch Pro-hoz még tudtam venni "dagi aksit", azzal el volt 1 hétig, és mérete is normális lett. Xperia-hoz sajnos nem csináltak ilyet :-( -
Zoz
őstag
válasz
Lionking01 #67 üzenetére
Lehet, hogy nekem vannak nagyon korcs ujjaim, de még Ipad-en is csak nagyon nehézkesen megy a tapicskolós gépelés, ennél kisebb telefonokon teljesen esélytelen. Még a rezisztív cuccok jobbak voltak, mert ott a köröm sarkával lehetett viszonylag pontosan célozni.
Nokia 9110,9210,9500, HTC Touch Pro, SE Xperia Pro, mindegyiknek használható a billentyűzete, mindegyiken villámgyorsan, kis megszokás után oda se nézve tudtam gépelni.A jelenlegi Xperia Pro-val csak az a bajom, hogy már megjelenésekor elavult hardvert raktak bele, és lespórolták a számbillentyűket :-(
Ha kapható lett volna Droid 4 itt, akkor azt vettem volna, tök mindegy mennyibe került volna.
Most reménykedek hátha az 5-ösből jut erre a földrészre is...Amúgy itt nem volt hír, de az LG is adott ki nemrég QWERTY telefont (LG Enact). De korábban is volt az LG-nek meg a Samsungnak is ilyen készülékei, persze USA only
-
axioma
veterán
válasz
Lionking01 #66 üzenetére
Amerikaban a _szolgaltato_ rendeli meg, hogy milyen keszuleket akar a gyartotol. Ott azert van me'g folyamatosan sok qwerty modell (viszonylag), candybar kialakitasuak is. Ott ez a reteg is kitesz egy kritikus tomeget, akire mar erdemes epiteni.
Tuti, hogy az USA-ban nem lesz bukas a telefon, mondjuk ott belefer cserelgetni a telefonokat (valamint a sz*r lefedettseg miatt az ott szinten nem ritka fel orszagon at koltozkodesek eseten lazan szolgaltatot is kell valtaniuk, ha eppen nem tudnak a regivel ertelmesen telefonalni). Szerintem mar EU szinten is lenne piaca, de teny hogy nem gyartonkent 1-nek, csak max. osszesen 1-2-nek (a Q5/Q10 legyen egy fel osszesen).
A franc tudja, hany gramm a Milestone2-m (speckot megnezheted), de en meg muanyag vacaknak erzem a legiesen konnyu keszulekeket (m.tarsam Xperia Pro-jat peldaul... ami egy evvel kesobbi mashogy "dobozolt", de tok ua. specifikacioju telefon). De az egymagos 1Ghz 512 ram ma mar sajna nem igazan rohanos tempoju, es megis ennek ellenere tobben megtartjuk, mert a bill az iszonyat nagy kulonbseg, hogy van vagy nincs.Ha jol szamolom, nekem ez a peldany amit hasznaltan vettem (ott is tuti ment 1+ evet), 1.5 eve van a birtokomban, esett (aszfaltra is), szedtem szet laikuskent, es a csuszkaval nincs baja. Akkuido, meg sebesseg, ez az ossz ami kompromisszumos. Illetve a 480 soros kijelzo kepe szep 3.7 inchen, de az asztalira optimalizalt weboldalak sokszor me'g az eeepc-m 600 sorosanal is kezelhetetlenek (felugro reklam ennel nagyobb fuggoleges merettel... kilogo urlap tovabb gomb, ilyenek). A HD felbontassal az is jobb lenne, majdnem merettol fgtl (amig nem leszunk olyan oregek, hogy rovid a kezunk az eleslatashoz...)
-
zdanee
őstag
válasz
KevinMulder #40 üzenetére
Vártam, vártam, közben szétesett a kezemben egy N900, elvittem szervizbe, kaptam helyette egy N9-et, azt eladtam és vettem még egy N900-at, vártam, és csak nem jött méltó utód... Most végre nagy a szerelem a Xiaomi-val, erre a Moto dob egy ilyet. Már mindegy...
-
Lionking01
tag
Köszönöm, de, mint írtam, volt Touch Pro 2-m. Kiváló billentyűzete volt,és a mechanikája is jó volt. Nem lazult meg, és nem volt vele baj. Ennek ellenére szerintem ez bukás lesz. Bizonyosan a fizikai billentyűzet a legjobb dolog, de pont, hogy a fizikai billentyűzet is csak akkor ér valamit, ha kényelmesen használható, tehát nagy. Ezért a telefon sem lehet kisebb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Lionking01 #63 üzenetére
Próbálj ki egy Milestone-t, megváltozik a véleményed. (most a querty minőségéről beszélek)
-
nagyúr
válasz
Lionking01 #63 üzenetére
Én sem amit írsz.
Az, hogy a HTC nem tud jó mechanikát csinálni, az ő baja. Sosem volt saját Droidom/Milestone-om, de a kevés tapasztalt alapján jó a csúszkájuk.
Az, hogy a jelenlegi trendek mennyire valósak, számomra kétséges. Ha nincs (jó) qwerty, nyilván nem fogja senki keresni.
Egy virtuális bill sosem tudja visszaadni a fizikai érzetét és többnyire hatékonyságát sem.
"Ha elég nagy a kijelző" - Nem kell mindenkinek tepsi. -
Lionking01
tag
Nem értem!
HTC Touch Pro, HTC Touch Pro 2, HTC Desire Z , mind-mind hasonlóak voltak, és csúfos bukás volt a vége. Meg is mondom, hogy miért. Egy ilyen teljes billentyűzettel ellátott készülés leggyengébb pontja a csúszka, amivel a HTC is ráfaragott a HTC 7 Pro-nál, hogy más ne is említsek még, mert ez kimaradt.
A másik, hogy nem lehet vékonyságot várni, pláne nem kis súlyt. Tehát kézben kevés ember lesz, akinek tetszeni fog. Mondom ezt úgy, hogy nekem volt HTC Touch Pro 2-m, annak idején, és imádtam, de a trendek mára már másféle irány vettek. A cégnél volt HTC Desire Z tesztkészülék, de szinte senkinek nem tetszett.
Felesleges a fizikai billentyűzet, ha van egy elég nagy kijelző. -
Matada2.3
veterán
Nekem csak 1 a bajom ezzel, hogy nem sok előrelépés a droid 4 hez képest
-
Pea
csendes tag
HEj ho
Nemrég néztem ebayen es 1300 euro volt egy n 950..nem rossz
Most egy milestone 3am van,de beneveznék egy 5 ösre!az enyémnél ha jól tudom a flash dönti el hogy milyen hálózatot használjon.Hivatalosan ilyenkor változik a típus pl xt862 verzion,860 gsm van 863,864 kína -
moleculez
veterán
Sajnalom h nincs tobb ilyen, pedig erdekelne. Arrol mar nem is almodok h wp-vel...
-
Coq
aktív tag
Végre!!!
-
adio
tag
Azért szép ez a Nokia E7!
-
Retekegér
MODERÁTOR
Volt azért egy Lapdock koncepció, sajnos nem annyira jött be. Ez a qwerty kialakítás pont attól jó, mert olyan, amilyen és nem "transformeres". 5,5 hüvelykes csúszkás qwerty pedig szvsz a kezelhetőség határát súrolná, így is próbálnak a gyártók trükközni a keretvastagsággal, plusz a készülék vékonyításával. Egy kicsúsztatható bill. már sok lenne.
-
Lambach
tag
Végre. Csak lehetne nagyobb is. 5.5 collal...
A transformerek mintájára miért nem lehet telefont csinálni? csatlakoztatni egy billentyűzetes dokkolót a tepsifonra *.* -
Elsőre Photon Q 4g kamera gomb nélkül és nagyobb felbontádú kijelzővel.
A photon még mindig jobban kéne, csak az a fránya sprint. -
Cece04
tag
Na végre QWERTY!!!!! De jó lenne egy ilyen..
-
darvinya
titán
Őőő…ez most Xperia Pro????
Még a képen is Sony felület van, de a belső egy az egyben (kivéve a RAM ami dupla). -
Peterson_
addikt
Az lesz az.
Haverom vett egyet, mikor kiköltözött Angliába.
Akkoriban elég nagy durr volt, újonnan még nem is volt olcsó, szóval az első alkalommal elkunyeráltam, aztán vagy egy napig vissza sem adtam.
Annyira viszont nem volt nagy öröm, mint ahogy számítottam rá.
Csak fekvő nézet, meg a stylussal böködés nem sokat dobott a felhasználói élményen. -
h3lios
addikt
Azt tudom, hogy a Pro nem volt túl gyakori (kb. mint a fehér holló). Volt osztálytársam mindenképpen Qwery-s telót akart, de az egyetlen nem kínai és elég jó minőségű telefon az Xperia Mini Pro volt. Aminek egyébként tényleg Fail az elnevezése (eleinte én se tudtam melyik melyik).
Hozzáteszem sok US only qwerty-s telefon van, ami után csak patakokban ömlik az emberek nyála. De a gyártóknak nem éri meg ezeket gyártani, mert sokkal sokkal több macera van velük mint a sima telefonokkal. A csúsztató mechanika könnyen bekrepál kérdés, hogy erre milyen garit adjanak és a többi és a többi, inkább hanyagolják. -
axioma
veterán
A rendes Pro csak zug-gsm-ben es rovid ideig egyetlen bp-i voda boltban volt kaphato, ennyi. Az xperia minipro viszont tenyleg nagy mennysiegben kelt el (es jellemzo volt, hogy az x10 minipro-t hirdettek ezen a ne'ven... ez nagy fail volt a sony reszerol elnevezesileg). Viszont ezen ket sonyval tok egyidoben volt a Milestone2, bar en joval kesobb vettem, igy nem tudom, hogy hivatalosan itthon forgalmaztak-e, vagy azt is csak zug-gsm-ek. Az biztos, hogy sok nem eu baseline-os van...
-
Peterson_
addikt
válasz
Hát azért nem egy mai gyerek.
Amellett pedig elég macerás volt az egész.
Összerakva össze volt becsületesen, annyi szent.
Nem úgy, mint ez pl -
h3lios
addikt
válasz
Ez fejlesztői telefon volt, ha jól emlékszem Meego-val, szóval ezt kihúznám a sorból. Az utolsó széles körben használt, és nagy mennyiségben eladott Qwery-s telefon az Xperia Mini Pro-volt. Rendes méretben pedig az Xperia Pro.
-
axioma
veterán
A keretrol az uveget - mert nem kombiban vettem, bar ezekre ugy is kapni - nalam is egy szervizes vette le, de mivel olyan akihez jartunk mar, es az alkatreszt vitte a ferjem, megcsinalta neki ingyen, kicsit batrabban lefeszegette. Videok szerint le lehetne melegiteni, de nekem nem ment, pedig a hajszarito nagyobb telj. mint a holegfuvok...
-
KevinMulder
tag
Nokia N900 a nem olyan régmúltból ...
-
h3lios
addikt
A bal oldali Motorolán miért Sony UI van ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
MuzikJunkie
aktív tag
Akarom, akarom, akarom!
Ööö... vagyis.
Tökéletes telefon nekem: 5 hüvelyk, qwerty billentyűzet, vízálló, full HD, bivalyerős.Bilibe lóg a kezem.
-
axioma
veterán
Eeeeen? A sajatomat elrontom, de maset nem... youtube, meg kell torx csavarhuzo ebay-rol, meg elmondhatom a tapasztalatokat, de en annyira szoftveres vagyok, hogy a hardvert azt alapbol nem piszkalnam, csak felhuztak a szervizben azert estem neki... ahol vallaltak volna - csak csatlakozo-elteres volt az altalam beszerzett alkatreszen -, az Budakalaszon a volt Electroworld helyen levo uzlethalmaz kozepen egy hasznaltmobilos sziget, de ok is vittek valahova, probald megerdeklodni. Ha egyedul nekiallnal, irj privit, leirom a szerintem sarokpontokat.
-
HawerKing
őstag
Orulok hogy nemhagyjak kihalni ezt a stilust
-
axioma
veterán
válasz
Rickazoid #28 üzenetére
Verizon feliratos Motorola Droid 2 Global "van a kezemben" (otthon, szetszedve, pont most jott meg ra a csere digitizer, osszerakom azt is de egy valodi Mile2-t hasznalok alapbol). A global-os keszulekeik tudjak a gsm-et is, a D2G peldaul ugy, hogy a radio maga tudja mind az US mind az EU frekiket, ellenben a radio fw-ben az US frekik le vannak tiltva. Ja plusz szolgaltato lock (vagy egyedi sim lock, passzolom).
Amennyire en figyeltem, mind a Droid3, mind a Droid4 mar ugy jott ki, hogy eu gsm kepes, de sim-ileg nem fuggetlen. -
batai15
félisten
Még a kinaiak se gyártanak túlzottan tehát lényegében rip a qwery -nek. Az hogy us only nem lep meg, menjen a motorola a fenébe.
-
nagyúr
Nem feltétlen egy Snapi 800-ra gondoltam. Már egy APQ8064 is megtenné.
Illetve 2 GB RAM.
A kijelző so-so, de 4,5" is mehetett volna, akár azonos fizikai méretek mellett.Nagyobb tényleg nem kellene.
A felbontás ok, a tárhely sem gond, pláne, hogy bővíthető.
---
A gugli meg bekaphassa. Ekkora ziccert kihagyni. Simán kidobhatnának a globál piacra egy korrekt qwerty-s modellt rendes támogatással.
Igencsak az lenne az utolsó szög a BB koporsójába, amit amúgy sajnálnék. -
Cyberpunk
félisten
Hiánypotló.
-
jöhetne már egy jó kis motorola telefon!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szép meg király meg minden, de nem jön szerintem EU-ba. TUdtommal Droid 4- sem jött.
-
axioma
veterán
Lehet, hogy gsm modul lesz, es vszinu ha verizonos akkor eu gsm es nem us gsm frekik, DE lattunk mar olyat, hogy a sim kartyat nem lehet belerakni... (Photon 4G Q - bar a lengyel barkacsolok raktak bele, de eredetileg a verizon sim-jenek adatai voltak csak integralva, amit en a D2G-ben (aka Milestone2 usa) me'g normal - vodafone! - sim-kent kaptam meg).
vicze1: ja bocs, lehet hogy sprint!!! mind1, olyanom azert nem lett.
Ha lesz itthon hasznalhatoan, idovel biztos szerzek egyet. A Milestone2 mar tenyleg kezd keves lenni, bar CM rommal van ra 4.3 is.
-
Rickazoid
addikt
Legyen belőle egy Milestone 5 is és nem fogunk haragudni a Motorolára, illetve a Google-re.
-
törölt tag
válasz
WinstonWolf #14 üzenetére
-
nagyúr
Sajnos túl sokat nem léptek előre a Droid4-től.
Illetve megint US only.A frissebb/jobb hardver pedig azért kellene, hogy aki hosszabb távon (2-3 év) tervez egy telefonnal, mint pl én, az is lásson benne potenciált.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ha lehetne is kapni kontinensünkön...
-
Zoz
őstag
Na végre! Csak jöjjön Európába is!
-
kbyte1024
veterán
" Adreno 225" Ezt érzem kicsit kevésnek,amúgy nem rossz a cucc!
-
foxymaci
senior tag
jézus isten akarok egy ilyet.......
mióta várok már egy ilyenre
-
Peterson_
addikt
Dugják föl a seggükbe a dupla kijelzőjüket.
Nem elég, hogy mára már 5" alatt rendes telefont sem kap az ember, legyen mindjárt kettő kijelző.
Meg külön csatlakoztatható kamera, amikor kamera is van a telefonokban, általában kettő is -igaz olyan is-.
Fizikai qwerty gombsoros modellek, vagy tartozékként megvásárolható, a termékvonalba illeszkedő, kiegészítőként megvásárolható qwerty meg rendes gamepad.
Arra bezzeg nincs igény. -
hito
nagyúr
válasz
tomee007007 #5 üzenetére
Az utolsó ilyet kb. a Samsung dobta piacra a Captivate Glide személyében. Nagyon jó készülék, de förtelmesen igénytelen műanyagokból van összedobálva. A Motorola biztos igényesebben oldja meg a dolgot.
tomee007007: sajnos igen. Bár a Padfone 2-vel nem jártál rosszul, baromi jó kis vas.
-
törölt tag
Shut up and take my kidney!
-
Peterson_
addikt
válasz
tomee007007 #5 üzenetére
Ezt mindenki belátja...kivéve a gyártókat.
Jelenleg a brutál erős, de totál "egyentepsiké" a piac. -
tomee007007
addikt
Nagyon kellene már a piacra ismét egy ilyen készülék....
-
hito
nagyúr
Nem rohadt mindegy, úgyis CDMA-s lesz, mint eddig majdnem az összes ilyen
-
GML
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest