Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#16820480 #17 üzenetére
Hát igen a rikító színek azok jobban tetszenek általában az embereknek. A szemünk szebbek találja.
Minthogy a többség nem fogja fotószerkesztésre és egyéb grafikai munkákhoz egy ilyen mütyür kijelzőt használni.
Csak a tisztánlátás véget írtam hogy nem kell elájulni az S-AMOLED-től. -
Cyberpunk
félisten
Én sem vagyok elájulva az AMOLED kijelzőktől. Az Iphone féle IPS paneles kijelző a legszebb szerintem.(nem vagyok Apple fan
)
Bár kétségtelen hogy magasabb a kontraszt/fényerő az AMOLEDnél és kevesebbet fogyaszt itt igazi fekete a fekete. Viszont a színei agyon vannak szaturálva és RGB színskála kb. 65%-át fedik le, nem beszélve a fehéregyensúly problémákról. Szóval minden csak nem színhelyes.Én mint Milestone tulaj nekem is tetszik ez az új ráncfelvarrót formavilág. Pláne ha a billentyűzete is olyan lesz mint azt láthattuk korábban.
Viszont ha úgy bánnak a jelenlegi tulajokkal hogy csesznek kiadni egy Froyo-t a Drod/Milestone-ra. Nincs az a pénz meg komoly telefon hogy én többet Motorolát vegyek az tuti
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az amerikai Verizon Wireless saját oldalán elérhető Flash tartalmak leplezték le a Motorola DROID 2 készülék bemutatási időpontját.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest