- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
-
Egyre inkább kezdenek a Motorola készülékek tetszeni,ez kimondottan bejönne nekem.Sajnos mire elér hozzánk az árcédula igencsak meghízik
-
aseknuss
csendes tag
Már a Milestone is elgondolkodtatott de a 2-es már meg is érlelte az elhatározást,ebbe benevezek ,ha ideér persze, ha HTC EVO4 lesz itt előbb akkor az a tuti!
A kijelzőkre visszatérve sz Amoled és az S Amoled valóban a jövő de mint feljebb egy kolléga írta most valóban azájfon
screenje viszi magasan a pálmát! Sajnos ki nem állhatom de ami igaz az igaz!
-
D@niel
addikt
sheratan: nekem tetszik
neked?
kamera lencse resz eleg kulturalt.
-
bekes.andras
tag
válasz
próbakocka #20 üzenetére
Pontosan ezt akartam kérdezni én is!
Az első Androidos készülék, ami tetszik... Na jó az X10 is oké, csak az meg buta... Tehát Droid X lesz Európában? Vagy valamelyik hozzá hasonló HTC?
-
próbakocka
senior tag
droid X lesz európában ?
(amugy valamelyik talan techbuffalós videóban, az mekkora már, hogy a htc evo-t hangzásra, htc EVIL-nek hallani néhol ...
)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#16820480 #17 üzenetére
Hát igen a rikító színek azok jobban tetszenek általában az embereknek. A szemünk szebbek találja.
Minthogy a többség nem fogja fotószerkesztésre és egyéb grafikai munkákhoz egy ilyen mütyür kijelzőt használni.
Csak a tisztánlátás véget írtam hogy nem kell elájulni az S-AMOLED-től. -
DemonDani
addikt
Miért OMAP3630? Nem inkább 3640?
-
-
amanoba
őstag
így elsőre nem fogott meg, talán majd a későbbiekben..
-
Cyberpunk
félisten
Én sem vagyok elájulva az AMOLED kijelzőktől. Az Iphone féle IPS paneles kijelző a legszebb szerintem.(nem vagyok Apple fan
)
Bár kétségtelen hogy magasabb a kontraszt/fényerő az AMOLEDnél és kevesebbet fogyaszt itt igazi fekete a fekete. Viszont a színei agyon vannak szaturálva és RGB színskála kb. 65%-át fedik le, nem beszélve a fehéregyensúly problémákról. Szóval minden csak nem színhelyes.Én mint Milestone tulaj nekem is tetszik ez az új ráncfelvarrót formavilág. Pláne ha a billentyűzete is olyan lesz mint azt láthattuk korábban.
Viszont ha úgy bánnak a jelenlegi tulajokkal hogy csesznek kiadni egy Froyo-t a Drod/Milestone-ra. Nincs az a pénz meg komoly telefon hogy én többet Motorolát vegyek az tuti -
skajwa
senior tag
Várjuk, várjuk!
-
Dr.Anonymus
addikt
az a fura, hogy ez egy nagyon jó konstrukció mégse másolta le senki idáig...
mindenki csak billentyűzet nélküli csúcs androidokat ad ki...nagyon jól néz ki a 2-es...
sokkal szebb mint az első droid -
plus44
veterán
...és David75: Nem arról van szó, hogy elvakultan menjünk az Amoled-SAmoled felé, egyszerűen szebb a képe, ráadásul egy tft mellett még inkább. Ez van, nem kell szépíteni a dolgot. Az persze igaz, hogy napfényben még mindig a tft a nyerő, de nekem pl. a Milestone kicsit kihaltnak tűnt. Némi élettel kellene felturbózni a színeit és akkor jó lenne.
-
wolruf
őstag
Nekem az előző van, nincs bajom a tft-vel benne. Nem igazán látványos egy AMOLED-hez képest (tény, picit gyengébb, de elhanyagolhatóan). Összehasonlítottam egy Galaxy-S-el, Desire-vel és Legend-el, nem érzem gyengébbnek, sőt, napon még jobb is (szerintem). A fogyasztása pedig mindegyiknek nagy, nem kifejezetten a kijelzőtől bírna kevesebbet (nálam így is 2-2,5 nap).
-
plus44
veterán
A kijelzőre leszek nagyon kíváncsi. Megint tft?
-
Norbi21
senior tag
Tetszik, akkor gondolom jóval gyorsabb is lesz az elődnél.
-
wolruf
őstag
Szép-szép, főleg, hogy nem olyan nagy a navigációs gombja. De ha ehhez sem lesz 3/4 év múlva update, akkor szép jövő elé néz a leendő vásárló
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az amerikai Verizon Wireless saját oldalán elérhető Flash tartalmak leplezték le a Motorola DROID 2 készülék bemutatási időpontját.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest