- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Titi76 #15767 üzenetére
Megjegyezném, hogy a CM 6.x.x még Samsung Galaxy Spicán is volt, nem tudom mi a helyzet a CM 7-el, mert év elején megszabadultam a Spicától a Defy kedvéért. Mindenesetre a CM hivatalos weboldalán nem szerepel a Spica a támogatott telefonok között, ennek ellenére a #1 Android MOD arra a készülékre.
Szóval én is nagyon várom a CM7 hivatalos debütálását a kicsi Defymre, minden bizonnyal sokat dobna rajta!
Más kérdés: Tud valaki olyan Android disztribúcióról vagy modról, mely megszabadítja az egész rendszert a Google kötődésektől? Igazából csak gondolati síkon érdekelne a dolog, hogy lenne-e valamilyen megoldás, hogy 100%-ban kivédjem a telefonom kommunikációjába beleférkőző Google mindent látó szemeit. Az sem baj ha Market sincs, meg semmi egyéb Google szerviz szolgáltatás.
Tegyük fel, hogy James Bond 2.0 vagyok... vagy csak olyan céges kommunikációhoz kell az okostelefon ahol nem árt ha harmadik fél nem lát bele a kommunikációba. Két kezem is kevés ahhoz, hogy meg tudjam számolni az eseteket mikor a Google visszaélt a felhasználóktól illegálisan eltulajdonított privát adatokkal így érthető a bizalmatlanságom. Tudom ez a felhasználók 99%-át nem érdekli, de hátha vannak még itt paranoid emberek akik tudnak ilyen MOD-ról!
-
harijani
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Minden, ami hőszivattyú
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged