- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fényképen a Poco F7
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Sima djuice-os előfizum van + egy net előfizetés hozzá. Ha amiket leírtam beírod akkor mennie kell, feltéve, hogy a telenor oldalán megadott adatokkal nem ment. Én mikor Restore to default-ot nyomtam akkor jó két percig szöszölt és utána állította be ezeket az értékeket, illetve az MMS-t is.
Persze alapfeltétel, hogy a többi beállítás is rendben legyen ami a nethez kapcsolódik!
Egy kérdés mindenkihez: Valaki Defy+os akksit tett már Defy-be? Fizikailag lehetséges s ha igen mennyivel megy tovább a teló?
[ Szerkesztve ]
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
törölt tag
Szépen, fokozatosan dolgozd el a területet, és akkor nyilván utána is meg fogja tartani a fóliát, nem lesz olyan veszélyes, persze nem tudom mennyire Mariana-árok-szerűen mély az a karc. Ha a peremnél van a karc, akkor különösen figyelj arra, hogy a készülék többi részét biztonságosan takard le ragasztószalaggal, mert az azok a részek persze nem olyan ellenállóak, mint az üveg, a lakkozott részről a lakkot hamar le tudja szedni a polírozóanyag, ha oda is jutna a simogatásból!
Nem lesz látványos eltérés a kezeletlen és a polírozott rész között, csak akkor, ha a kezeletlen már elhomályosodott volna a többi kis karc miatt. De egy kis polírozást adhatsz a teljes üvegfelületnek, és akkor az egész friss lesz. Egy hajszálkarcot én is kipolíroztam már a Defy-omról, lényeg az óvatos haladás, a polírozó rongy lágysága, a kis amplitúdójú körkörös mozgás közbeni elegendő, de nem túlzott erejű nyomásgyakorlás, és a terület nedvesen tartása. Előzetesen persze tisztítsd meg a portól, mert a por nagyon karcol, mint tudjuk.
"Nem kell félni Erika!"[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Nagyon finom-lágy mosogatórongy (de legjobb persze a szarvasbőr) benedvesítve, Amodent (fogat ment) rákenve, ujjbeggyel, apró körkörös mozdulatokkal türelmesen polírozva simára políroz, jobb lesz mint újkorában. Ne száradjon ki a mozgás közben a terület, mert akkor karcol. Kemény az üveg, tehát türelem kell hozzá hajszálkarc esetén is, de kb. ötpercenként már látszik javulás. Drága pénzért persze üvegpolírozó pasztát is lehet venni, az még biztonságosabb (pl. Turtle Wax Glass Polish, fél literes 1300-1400 Ft, természetesen pár cl elég lenne belőle, de ilyen a kiszerelése). A telefon többi részét szeparáld el leragasztva ragasztószalaggal, hogy kényelmesebben és biztonságosabban csinálhasd, ne furakodjon be mindenhova a fogkrém, mert utána macerásabb lenne kitisztítani a kis réseket.
[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Sajnos nem, de gondolom nem a filléres dolgok közé esik. Az ilyen dolgoknál az anyagdíj a legkevesebb, gondolom a munkaóradíjnál jó magas a mérce
Szerintem a házimachina témában próbálj rákeresni és azzal konzultálni, akik ezt már "sajnos" meg kellett, hogy csinálják[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest