Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
a tesztvideo csak nekem nem megy?
egyébként az előző defy-t a kifejezetten rossz kamera miatt adtam el, ez tényleg szebb képeket csinál, legalábbis úgy tűnik9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
"sajnos ezt megerősítem,hogy azonos hardver teljesítmény mellett a HTC Incredible S majdnem 2x gyorsabb."
ez miben nyilvánul meg? csak mert a gyári blur felület egy kaka, akad mintha muszáj lenne
a htc-nél meg ugye ott a sense...
kipróbáltad esetleg launcher pro-val, vagy más launcherrel? Azzal pl hasít az alap defy is
vagy csak érzésre mondod?más:
A tesztben olvasom, és a sima defyben nálam is előjött az a hiba, hogy a sygic gps navigation progi lefagy, nem indul el.
Valaki ki tudná próbálni hogy a sima, gyári, nem rootolt, legújabb szoft-os telefonon működik-e a sygic? (a próbaváltozat letölthető a marketről)
A sima defyn van rá megoldás csak rootolni kell hozzá, de itt a fórumon nem olvastam még ezzel kapcsolatban semmit.Köszi előre is
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz Balázs1621 #2452 üzenetére
az ardeno páros erősebb, de ez függ a felbontástól is
a defy-n akad a live háttérkép, az se live-on nem, de az jóval kisebb9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
-
sheep
addikt
utánaolvastam a fórumokon, sajnos semmi jóval nem kecsegtetnek:
a 2.1-nél magasabb android verziójú defy-ken fagy a sygic. Ez alapvetőleg az android/Motorola sara, nem a sygicé, a megoldáshoz rootolni kellene a telefont
csak ugye ha más telefonon meg működik root nélkül (pl most egy se live telefonom van 2.3.4, tökéletesen fut rajta) akkor nem értem hogy a Motorola miért nem tesz valamit mikor ez egy jól ismert probléma...9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
ezt a sygic support írta nem én
a probléma jól ismert, a motorola rossz beállítást ad meg alapból a telefonon gyárilag és ezért nem megy a sygic
rootolással és a megfelelő fájlok konfigolásával javíthaó valószínűleg, csak még a rootolás se nagyon megy a defy+-on, meg alapból nem is engedélyezett mert ugrik a gari
ezért írtam hogy a Moto sara nem a sygicé, csak őket nem érdekli[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
van igo-m, de a sygicet nagyon szeretem és nem szívesen mondanék le róla
külföldön jobb mint az igo
én már évek óta mobillal navigálok, szinte minden progit kipróbáltam
ismerem a motonavot is, egy igo-klón, de nem olyan jó
értem én hogy a másik is jó, de az a lényeg hogy a Moto csinálja meg rendesennortol:
utánanéztem már, de nem mindenkinek sikerült a 2.3.6-ot rootolni
esetleg ha a tiéd rootolt meg tudod nézni hogy megy-e a sygic? tudok segíteni abban is hogy milyen fájlokat kell átírni[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
azért, mert mint írtam a Motorola nem jó beállításokat használ amit az usernek kéne rootolt telefonon megváltoztatni (mivel rendszerfájlok)
a többi gyártó jó beállításokat használ
2.1-es defy-n még frankón ment a sygic, 2.2-től kezdve azonban már nem
ez egy régóta ismert probléma, a sygic is azt mondja hogy minél többen forszolják a motrolát hogy változatsson a rendszerbeállításokon[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
Na uraim, örülök hogy lehet rootolni telefont
De most már könyörögve kérem hogy valaki rootolt telefonon próbálja ki a sygicet és tegyünk pontot ennek a végére: )
Nagyon örülnék ha tényleg menne...Egyébként vki kérdezte hogy miért jobb a sygic külföldön
Valóban ugyanazokat a navteq térképeket használja az igo is, csak a sygicnek sokkal jobb a menüje, 3d-s a felülete, két ujjal zoomolható, stb
Tehát nem a térkép miatt jobb
Viszont itthon a topmap térképek miatt csakis igo, hiába fapados, az ver mindent9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
én igo-t értek alatta, bár tudom hogy warez
De most komolyan ez a leg álszentebb dolog itt a prohardveren :-:-)
Mindenki tudja miről van szó de nem szabad kimondani..mindezt azért mert a navngo magát szivatja azzal hogy nem csinál hivatalos androidos verziót
Lol kategória...
Na mindegy, no warez![ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz M_AND_Ms #2547 üzenetére
lehet hogy rosszul fogalmaztam, megpróbálom máshogy leírni:
-a sygic menüje fényévekkel jobb mint a "hárombetűs"
-külföldön mindét navi ugyanazokat a térképeket használja, itthon különbözőeket
-magyrországon a "hárombetűs" Topmap térképet használ és nincs ennél jobb, de külföldön már nem olyan jó
-mivel külföldön ugyanazt használják ezért a menü és a használhatóság (térképnézet beállíthatósága) miatt a sygic veri a "hárombetűst".
Így érthetőbb?@AnTigy:
tudok az sd kártya problémáról, hónapokig bújtam a netet, de az alap probléma nem ez volt. Az sd kártya csak néhány esetben kevert be. De ahogy látom már megoldódott a probléma, szóval valszeg a legújabb sygic már fut rendesen
@Mazsi:
Köszi hogy megnézted! Bíztató...
Ha esetleg lesz időd hosszabb távon is tesztelni (autóval) azt megköszönném[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz kótyagos42 #2559 üzenetére
köszi hogy megnézted
akkor az a probléma már valszeg megoldódott@M_AND_Ms:
igen, ez egy szubjektív dolog
nekem jobban bejön a sygic
ha tényleg lehetne hozzá TM térképet használni az lenne a király
majd utánanézek[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
viszont én tisztelettel megjegyzem hogy nem igazán értem miért kell annyira a magyar nyelv
most őszintén, 2012-ben, amikor majd mindenki beszél angolul, a youtube és a facebook korában, amikor állandóan mindenki a neten lóg, nem hiszem hogy olyan nehéz megérteni azt a néhány beállítást
sőt ez még előny is lehet, ha eddig nem tudott vki angolul akkor most megtanulhatja mi-mit jelent, mert az összes androidos mobil menüje kb ugyanúgy épül fel
amúgy sem kell a beállításokat állandóan babrálni, és a marketről letöltött appok is angol nyelvüek maradnak
szóval én igazából nem értem miért gond az ha nincs magyar nyelv...simán használható anélkül is9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz Dark Archon #2569 üzenetére
én több mint egy éve használok androidos telefont, de més sosem volt problémám azzal hogy angol
sőt, a magyar telefonokat is egyből átállítottam angolra mert kb nevetséges a magyar fordítás
angolul szerintem egyértelműbb
mondjuk én egy multinál dolgozom ahol a mindennpi levelezés is angolul folyik, és már hozzászoktam a dátumhoz, stb
a nevek, stb viszont amiről te beszélsz tényleg probléma (bár engem nem érint, kb 200 contactom van)[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz kótyagos42 #2598 üzenetére
hát igen, sajnos az apró betűs résztől nem véd meg senki sem minket
-
sheep
addikt
válasz elf_Lord #2639 üzenetére
még annyit, hogy én úgy tudom a ray-en nincs vaku
van led, de az csak segédfényként működik, tehát folyamatosan ég
és pl hosszabb távon elég idegesítő tud lenni, ha mondjuk sok fényképet csinálsz szürkületben és folyamatosan a szemébe világítasz valakinek
de ennek kérdezz utána a fórumban, és ezt csak olvastam
(a vivaz-om is így működött, utáltam emiatt)9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz elf_Lord #2650 üzenetére
még annyit hozzá hogy a defynek nagyobb a kijelzője de a telefon maga mégsem sokkal nagyobb
szvsz jobban lehet kezelni
nekem jelenleg egy wt19i live telefonom van, 3.2" mint a ray, de picinek találom
a képek minősége mindkét telefonnál kb ugyanolyan
igaz hogy a defy nem tud 1080*720-ban felvenni alapból, de a 640*480 kiváló minőségű, és a youtube, facebook, stb feltöltésekhez nem kell jobbha engem kérdezel akkor azt csinálsz amit akarsz
de én a defy+-ra szavazok9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz kótyagos42 #2841 üzenetére
hát akkor kezeld úgy mint egy számítógépet....indítsd újra, vedd ki az aksit
talán segít9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
1. igen megmarad a gyári felület
sőt nem kell leszedned a másik launchert sem, menet közben is bármikor váltogathatod azokat ha a "home" gombot megnyomod, ott ki tudod választani hogy melyiket töltse be (bármikor)
ha nem ajánlja fel a választást akkor valamelyik launcher alapértelmezetté van téve, ezt meg kell szüntetni
settings/applications/megkeresed a launchert/a default elől kiveszed a pipát
2. a sygic az kivétel, a marketes cuccok valóban a google acc-hoz vannak rendelve, nem a telefonhoz[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
nekem nincs defym (csak volt egy éve), szal sajnos csak az emlékeimből élek
a live telefonon így néz ki:
settings/applications/manage applications
itt kikeresem hogy launcher pro-delete default settings/make it as default, vagy nemtom hogy van angolul, de meg fogod látni
nem pipa van hanem meg kell nyomni az alapértelmezett gombotott nézted?
de ezt el kell játszani minden launcherrel ha esetleg van több is telepítve
egyébként az is lehet hogy az a launcher switcher kavart be, nem kell emiatt külön appot felrakni mert alapból tudja az android
esedleg próbáld meg úgy hogy azt leszeded[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz Dark Archon #3265 üzenetére
van go launchered és launcher pro-d is is mindegyiknél szürke a gomb?
jól értem?
és mégsem enged választani?9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz Dark Archon #3270 üzenetére
és factory resetet esetleg próbáltál már?
-
sheep
addikt
válasz roobert #3333 üzenetére
yayy
először is ne haragudj hogy ezt mondom, de mielőtt veszel valamit nézz utána mert így jársz..
a voda 845 egy teljesen alap készülék amit az ára is tükröz, bár nem ismerem, de el tudom képzelni mennyire szar lehet (bár attól függ mennyiért veszed)1.ram kérdése, a defyben 512mb, elég mindenre (középkategória, minden telefonban kb ennyi van)
kb 10 féle androidos telefonom volt, egyik sem csinált hasonlót mint a tiéd
2. minek taskkiller? el kell felejteni. vegyél egy normális telefont, mint pl a defy.
3. megintcsak: vegyél egy normális telefont mint pl a defymeg amúgy is , vegyél egy normális telefont mert:
1. az android jól összerakott rendszer
2. ne a te telefonod alpján mondj véleményt hanem vegyél egy normális telefont
3. a rendszeren nincs mit hegeszteni, úgy jó ahogy van, persze nem 2.2 a legfrissebb
4. ne rakj fel mindenféle programot (ha esetleg volt ilyen), főleg ne taskkillert mint ahogy már mondtamszóval VEGYÉL EGY NORMÁLIS TELEFONT
Béke
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz Dark Archon #3369 üzenetére
én inkább úgy fogalmaznék, hogy tipikus x8 hiba, sőt, mivel van a családban is x8 és pöpecül működik, inkább úgy fogalmaznék hogy egyes embereknél jelentkező x8 hiba
de erre megint csak azt tudom mondani hogy pl a mi telefonunkra nincs semmi olyan app feltéve ami bekavarhat, és nincs is gond az ébresztéssel
(eszembe sem jutna pl taskkillert felrakni)[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz Dark Archon #3372 üzenetére
nem mert nekem is se telefonom van (minim is volt,most live), és semmi ilyesmi probléma nincs
szóval lehet hogy a te telefonod hibája de nem általános hiba[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz BerKriszti #3549 üzenetére
esetleg egy factory resetet megpróbálhatsz de az a gyári állapotra állít vissza mindent
szóval azokat a programokat amiket eddig feltettél törölni fogja
settings/privacy/reset phone (valami ilyesmi, nekem nem defym van)[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz Dark Archon #3561 üzenetére
hogy érted hogy ezen a telefonon sehogy?
én úgy tudom hogy simán alapértelmezetté lehet tenni androidon bármit (pl launchereket), ha több van belőlük
legalábbis az eddigi összes telefonomon így volt (a defyn is)9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz Dark Archon #3565 üzenetére
értem mit mondasz, de nálam a defyn úgy nézett ki hogy felraktam a laucher prot és mindig az töltődött be, ennyi
számomra lényegtelen hogy felajánlja e a választás lehetőségét a home gomb megnyomására
csak ennyi a működésbeli különbség?9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
üdv
nálatok is kerreg a kamera fényképezés előtt?
ilyet más telefonnál még nem tapasztaltam9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
lehet én vagyok a béna de a fényképek minősége meg sem közelíti a tesztfotókat amiket mások csinálnak a defyvel
volt már zöld lencsés defym, tudom mire képes, annál egy kicsit jobbat vártam, szerintem egyáltalán nem jobb a piros kamera sem
egymás mellé tettem két képet, a sonyericcson fényévekkel jobb
nincs valami tippetek esetleg hogy min kellene variálni?
bár a telefon nincs rootolva, nem is nagyon akarok belenyúlni, de hátha én rontok el valamit9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest