Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
A kérdés továbbra is az, hogy ha szervizelni kell, vissza tudsz e térni a gyári állapotra...
A magyarítás eddig is le volt már írva Joe30 által szépen szájbarágósan: http://motoroladefyall.info/content/motorola-defy-android-235-rootol%C3%A1sa-bootmen%C3%BC-telep%C3%ADt%C3%A9se-%C3%A9s-magyar%C3%ADt%C3%A1saA magyarítás tökéletesen visszaállítható, más idegen romokkal ellentétben...
Mert, hogy a defy+-ra még hiányzik az a szükséges plussz :-) (sbf)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Nyááár #15175 üzenetére
most a préselt fa hogy jött ide? (brikett) vagy nem értem bocsi... egyébként gondolom a téglára gondoltál...na most, szerencsénkre a Defy+ -t (bár ezt félve emlegeti mindenki, mivel sokan alaptalanul túl bátrak lesznek) nem igazán sikerült még senkinek sem véglegesen téglázni, maximum nem tudta, hogy hogyan hozható vissza egy kissebb álomból... (de cáfoljatok nyugodtan, ha tévednék )
az általad közölt információ egyébként hónapok óta a topic részét képezi csak mi itt tudjuk, hogy a rom neve Fast Edition Black és fejlesztői spanyol ajkúak... az 1.2-t anno elég sokan kipróbáltuk innen és az egyik legjobb HWA nélküli rom volt, a 2.0 viszont sokaknak csalódás volt. jómagam tehát nem is próbálkoztam vele.a németek "Defy+++"-nak nevezték el a CM alapú romokat...
amúgy köszi!
(#15185) spinkler! "Először én is néztem, hogy Froyo kernel, de mondom 2.3.5-re van, akkor biztos jó. De nem" - az igen! elég lazán állsz a telefon mókoláshoz...na de mindegy
figyelj rengetegszer írtad, hogy újraindul a telefon...nekem az jött le az utóbbi tucat hozzászólásodból, hogy körülbelül minden 2. mozdulatodra vagy inkább levegővételedre újraindul a telefon! ha Neked ez egy elfogadható állapot, mely nem ér meg 2 hét várakozást, mely jó eséllyel a megoldáshoz vezetne...na szóval ez a Te döntésed, én minden esetre nem döntenék a szervizes szakemberek nevében!
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest