- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
válasz
lezerpiramis #200 üzenetére
Nálam minden jól műkszik
-
macilacus
senior tag
válasz
lezerpiramis #196 üzenetére
Köszönöm.
Mint a képen láthatod nem a gyári órát használom, bár először a gyári launchert állítottam be és utána a sajátot, a beállítások alatt nem voltak gondok. Újraindulások nincsenek, a kezdeti nyüstölések mellett is simán másfél két napos volt az akksi idő. -
Ronyn
senior tag
válasz
lezerpiramis #169 üzenetére
Úgy látom ,azért ott is elmagyarázzák hogy hálózati probléma
-
lezerpiramis
őstag
válasz
lezerpiramis #168 üzenetére
Nemcsak Defy-n jon elo egyebkent a Motorolak kozul:
[link]Ugyanezzel a SIM-mel a tobbi telefonom (iPhone SE 2020, BlackBerry Passport, BlackBerry DTEK50, tehat harom kulonbozo oprendszer) semmi ilyet nem produkal.
A “megoldas” nalam az, hogy letoltottem egy atomic clock-ot, aztan ki-bekapcs vagy repulo mod be-ki utan osszenezem azzal a telo orajat, majd ha nagyjabol stimmel, kikapcsolom a halozatalapu idofrissitest.
-
Tomacko
őstag
válasz
lezerpiramis #165 üzenetére
ezen a késés dolgon én is csodálkozom most. Nekem is tű pontos, sosem volt vele ilyen problémám, de mégcsak érezni sem éreztem olyat mintha késne. Pedig nekem a munkám miatt igencsak fontos volt, hogy adott szituációkban fel jegyezzem a pontos időt.
-
csibe1
addikt
válasz
lezerpiramis #165 üzenetére
Tényleg nem valami gyors, de megfelelő a sebessége.
Nekem a strapabíróság miatt kellett, és nem igazán találtam értelmes telefont ebben az árban. A Samsung meg a Nokia strapatelói túlárazottak, finoman szólva.A Huawei után kicsit fura a szoftver, pl. a Play áruházból kellett telepítenem az Egyszerű galéria programot, mert ami gyárilag rajta van az nagyon alap cucc.
A költözéssel nem volt semmi gond, simán áthúzott minden progit.
Nálam nem jelentkezett a késé, most is a pontos időt mutatja. -
sztikac
őstag
válasz
lezerpiramis #140 üzenetére
Nálam semmi gond az órával, mióta megvan másodpercre pontosan megegyezik a gép órájával.
-
motofi
aktív tag
válasz
lezerpiramis #136 üzenetére
Nem nàlam még stock Android 10 alatt gyàrilag megy csak szeretném újabbra cserélni az Ulefone -t.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
lezerpiramis #129 üzenetére
Erre már közben rájöttem, de most olyat tapasztalok, hogy mintha késne a telefon órája, és több nap elteltével már 1-2 perc lemaradásban van, pedig a "Usae network-provided time" be van kapcsolva. Ha restartolom a telefont, akkor helyreáll egy időre.
Ilyennel már találkozott valaki?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
lezerpiramis #104 üzenetére
Samsung most adta ki a Galaxy Xcover 6 Pro-t. Sajna árban 200 felett van, de arra 3-4 év támogatás van innentől kezdve.
csibe1: 1 év alatt sikerült rájönni, vagy csak most válaszolsz magadnak?
Kevés Motorola tulaj van és még kevesebb Defy van piacon. És igen, a fórumokon általában segítenek a tulajok, ha vannak... -
ghiottone
nagyúr
válasz
lezerpiramis #102 üzenetére
Kár, hogy azt a szériát nem folytatták.
Itt biztonsági frissítések még jönnek rá 1 évet kb. -
ghiottone
nagyúr
válasz
lezerpiramis #100 üzenetére
Tuti, hogy nem fog kapni android 12-t.
1 főverzió volt csak. 12-est ezek a Motok kaptak: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged