Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
Ki lehet ennek a telefonnak a kepet tenni valahogy kabelen at TV-re, monitorra? HDMI-t nem tud a csatlakozoja, ha jol emlekszem.
-
lezerpiramis
őstag
-
lezerpiramis
őstag
Tudtommal Android 12 nem fog jonni ra, biztonsagi patch-ek meg egy ideig igen.
Egyik telefon se er annyit, amennyiert aruljak, ez sem, de a piacot vegignezve szerintem ez megeri az arat. Nem tul gyors telefon, nalam van egy kis gebasz, ami a forumtarsaknal nem jon elo (nem jo a time sync, idonkent kesik a telefon oraja), kulfoldi forumokon volt/van szo rola, kis kezi nyomkodassal orvosolhato. Ettol fuggetlenul nekem nincs vele bajom (uzemido kivalo, a keszulekhaz strapabiro, jo nagy a kijelzo a virtualis gombsorhoz - nekem ez fontos, mert fizikai QWERTY-s telokon szocializalodtam), de van mellette ceges iPhone SE 2020, valamint egy Samu S22 is, szoval tudok valogatni, ha kell
-
lezerpiramis
őstag
Egy masik threadben nekem is ezt valaszoltak az ottani “szakik”, miutan leirtam a problemat + kuldtem logot. Szimpla trollkodas ez a valasz, masnak nem tudom venni. Halozati hiba, ezert csereljek SIM-et - WTF?!
Mindegy, ettol meg nem dobom a kukaba a telefont, mert amennyiert aruljak, annyit talan megert, de nem biztos, hogy a kovetkezo telom Motorola/Lenovo lesz.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
lezerpiramis #168 üzenetére
Nemcsak Defy-n jon elo egyebkent a Motorolak kozul:
[link]Ugyanezzel a SIM-mel a tobbi telefonom (iPhone SE 2020, BlackBerry Passport, BlackBerry DTEK50, tehat harom kulonbozo oprendszer) semmi ilyet nem produkal.
A “megoldas” nalam az, hogy letoltottem egy atomic clock-ot, aztan ki-bekapcs vagy repulo mod be-ki utan osszenezem azzal a telo orajat, majd ha nagyjabol stimmel, kikapcsolom a halozatalapu idofrissitest.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
kisscidar #163 üzenetére
Az uzemido remek, nalam a 2 nap mindig megvan, de inkabb a 3 (persze attol fugg, ki mire hanszalja), egyedul egy hibat tapasztaltam: az ido hajlamos rajta kesni 1-2 percet, de ahogy olvastam, ez sajna mas Motorolaknal is elofordul.
Nem egy szelvesz a telo, de az arat szerintem megeri.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
lezerpiramis #129 üzenetére
Erre már közben rájöttem, de most olyat tapasztalok, hogy mintha késne a telefon órája, és több nap elteltével már 1-2 perc lemaradásban van, pedig a "Usae network-provided time" be van kapcsolva. Ha restartolom a telefont, akkor helyreáll egy időre.
Ilyennel már találkozott valaki?
-
lezerpiramis
őstag
No, végül beszereztem az alza.hu-ról egy ilyen csodát
Eddig tetszik, jó nagy, annyi szent, de nem is baj, bírni fogja a strapát.
Egy kérdésem lenne: azt akarom beállítani sms esetén (Messages), hogy a telefon csak rezegjen sms fogadásakor, hang ne legyen. Utóbbi meg is van, át van állítva None-ra a Notification sound, viszont a Vibrate hiába van bekapcsolva, akkor sem rezeg sms-fogadáskor a készülék. A rezgőmotor rendben van, híváskor rezeg a telefon. Van esetleg valami extra beállítás, amit meg kéne néznem, vagy ez valami szimpla androidos hülyeség?
Köszi előre is!
-
lezerpiramis
őstag
válasz
ghiottone #103 üzenetére
Nekem osszessegeben kisse csalodas volt a KeyOne (mondjuk ez az osszes droidos BB-re igaz, a fasorban sincsenek szerintem a Q10-Z10-Passport vonalhoz kepest) ezert nem is gondolkoztam Key2-ban, raadasul marha dragan arulnak meg Key2 LE-t is. A droid meg azokon is 8-as, ugyhogy elobbre legfeljebb sebesseg szempontjabol lennek veluk.
Mivel a tobbi fizikai billentyus telo (Fxtec, Unihertz-ek) elerhetetlen es/vagy ketes jovoju es minosegu, igy mennek inkabb a strapabiro, nagy akksis, de azert valamennyire meg normalisan kinezo telok iranyaba :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest