Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mhydas

tag

válasz X3B6O0X #50 üzenetére

Pár dologban meg én nem értek veled egyet, ha már itt tartunk:

Moto Milestone miben jobb a backflipnél??? :

+480*854 pcs felbontás, szemben a bf 320*480-ával....
    +3.7 coloc kijelző - 3.1 colos display....és igen, lehet h a Backflipnek van tapipadja, de sztem azért az a plusz 0.6 col (1.4 cm) nagyon is számít és inkább a nagyobb kijelző, mint a megszokást igénylő fura touchpad.....bár elismerem, ez nem egy rossz gondolat...
    + Droid fémházas ugyebár,
    + 2.0- androiddal fut....igen, később mind2-t lehet majd frissíteni....de azért most még a Droid a jobb.....
    A qwerty-ről meg nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam....biztos nagyobb a Backflipé, de nem vagyok biztos benne, h jobban is kezelhető-e?!....
    Ami Bf-ben jó ötlet az a kialakításból származó egyszerűbb videóhívás funkció, Motoblur?....hát nem tudom, nem tűnik nagy was ist das-nak...és kb. ennyi!

Nem akarok összehasonlítgatni, nem ez a célom, csak azt mondom, h ha már mind2 egy árban van, akkor sztem mindenképp Droid a nyerő...és sztem ez vitathatatlan, bármit is mondasz!....

Ja, igen, persze, h lejjebb fog menni a Bf ára, de én azért 90 alá nem hiszem....inkább 95-nél megreked...és persze Droid ára is megy még lejjebb, szóval befogják egymást majd, ezért nincs igazatok abban, h olcsóbb lesz ez....

HTC Legendről meg......Úristen, hogy írhatsz ekkora baromságot????..... még hogy nem veszik fel a szolgáltatók?.....hát dehogyisnem.... mivel akit egy kicsit is érdekel a telekomm., mint minket, és egy ilyen okostelót akar venni, az nyilván tájékozódik....és hát nem kevés minden szól a Legend mellett a Heroval szemben....modellfrissítés, és ezt a szolgáltatók is követik majd....nyilván még nem most, de sztem nyár folyamán (jún. - júl. környékén) fel fogják venni ezt, és a Herotól meg raktársöpréssel szabadulnak majd meg....nem lepődnék meg, ha meglovagolnák az idei ballagási mobilrohamot és nyilván pár lépcsővel feljebb, de szétakcióznák a Hero-t netcsomaggal, részletfizuval......

Nekem végülis mindegy, januárban jár le a hűségem, és ha addig nem jön jobb teló, akkor nekem Legend lesz a köv. ...bár a szoliknak már azért is megéri felvenni ezt, mert ugye androidhoz szinte már kötelező a netcsomag.....

Én meg így látom, .... bár ha nem csalódom, még ebbe is bele fogsz kötni...

Új hozzászólás Aktív témák