- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
Van olyan aki itthon ilyen készüléket használ? Véleményt tudna nyilvánitani róla?
-
Bgg
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy Backflipem, kártyafüggetlen. Én a T-mobilenál vagyok, feltöltőkártyás, nincs internethozzáférésem. Hogy tudnám beállítani a Motoblurt vagy az Androidot a telefonomon? A regisztrációt nem fogadja el a telefonon
Köszönöm a válaszotokat. -
FloriOn
csendes tag
Tetszik ez a forma de a proci! Sírva fakadok!
-
MartOOn
addikt
backflipet lehet itthon kapni? engem érdekelne a dolog.
kicsit beleolvastam forumba de nem találtam, van a backflipre 2.1?
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Inarus
addikt
Nem nyitok neki új topicot, mert még csak pletyka, de valószínűleg jön egy hasonlóan extrém Androidos készülék:
[link] -
dirty.yakuza
aktív tag
Hi! Aki használta már tudna nekem segiteni? Anno a Milestone-omat azért kellett eladnom mert válogatott a wifije D-Linkkel nem nagyon ment, a Backflippel vannak ilyen gondok? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
A hibái ellenére is tetszik. Ilyen ritkán fordul velem elő, de ez a telefon nagyon bejön. Végre egy eredeti ötlet, és nem más gyártók koppintása és majmolása.
A cikkben van egy durva hiba:
"Kicsit az az érzésem vele kapcsolatban, hogy a gyártó abba a hibába esett vele kapcsolatban, melyekbe..." -
törölt tag
válasz D4rkAv3ng3r #62 üzenetére
örülök, hogy ennyi idő után megtaláltad azt a hozzászólást
szerintem/számomra nem sokkal nyújtana többet egy Legend a Backflipnél, és bizonyos dolgokban egyenesen kevesebbet. szóval továbbra is tartom a _véleményem_, hogy mindkét telefon kevés, legalábbis a jelenlegi árukért. -
Inarus
addikt
Nekem nem tűnt olyan borzasztóan lassúnak tegnap. Maga az elvont kialakítás meg végképp bejövős!
-
Quaresma
aktív tag
Maga a készülék design szerintem az egyediségének köszönhetően nagyon jó, sajnos ezzel a hw-el én olcsóbb ketegóriában tudnám csak elképzelni és a célközönség sem fog ilyen áron azonnal ráharapni ..
Ps: brunorbert
-
luke.
aktív tag
Mikor lesz a Blackflip-re magyar software? És magyar kiosztású billentyűzet?
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
rizso
addikt
Egy tapicskolásig kipróbálnám Nem tudom elképzelni, hogy milyen kezelni...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Napfénysüti
nagyúr
Veled értek egyet. Ugyanolyan áron a Milestone azért szerintem sokkal jobb ajánlat. Szerintem nem is egy kategória igazából a két készülék. Milestone-ba azért egész komoly hardvert pakoltak ez a Backflip meg már eleve ha csak a processzort nézzük ez még anno a Kaiserben is volt az meg már elég régi darab. A kijelző is kicsi mind méretre mind felbontásra. Mondjuk utóbbi ekkora mérethez elég lehet de akadnak sokkal jobbak már.
Més que un club!
-
-
petymeg2033
tag
Én igazából csak egyet nem értek.
Bocha azt írja:
"mert a Legendben már megtapasztalhattuk, hogy milyen erős az utódnak tekinthető MSM7227, melyet a Qualcomm a 150 amerikai dollárba kerülő gépekbe szán — ennél a Backflip nem kicsit drágább, a processzora mégis gyengébb."Itt csak az merül fel bennem, hogy oké, hogy a Backflip ennél jóval drágább. Na, de a Legend is. Hol vannak ezek a $150-os készülékek? Mert még 150euro-val is csak ~40-45e lenne.
Vagy ez még majd a jövő zenéje, hogy középkategóriás telókba is bedobják ezt a chip-et?Aztán persze értem én, hogy árrés meg haszon meg költségek meg miegymás...
-
mhydas
tag
Pár dologban meg én nem értek veled egyet, ha már itt tartunk:
Moto Milestone miben jobb a backflipnél??? :
+480*854 pcs felbontás, szemben a bf 320*480-ával....
+3.7 coloc kijelző - 3.1 colos display....és igen, lehet h a Backflipnek van tapipadja, de sztem azért az a plusz 0.6 col (1.4 cm) nagyon is számít és inkább a nagyobb kijelző, mint a megszokást igénylő fura touchpad.....bár elismerem, ez nem egy rossz gondolat...
+ Droid fémházas ugyebár,
+ 2.0- androiddal fut....igen, később mind2-t lehet majd frissíteni....de azért most még a Droid a jobb.....
A qwerty-ről meg nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam....biztos nagyobb a Backflipé, de nem vagyok biztos benne, h jobban is kezelhető-e?!....
Ami Bf-ben jó ötlet az a kialakításból származó egyszerűbb videóhívás funkció, Motoblur?....hát nem tudom, nem tűnik nagy was ist das-nak...és kb. ennyi!Nem akarok összehasonlítgatni, nem ez a célom, csak azt mondom, h ha már mind2 egy árban van, akkor sztem mindenképp Droid a nyerő...és sztem ez vitathatatlan, bármit is mondasz!....
Ja, igen, persze, h lejjebb fog menni a Bf ára, de én azért 90 alá nem hiszem....inkább 95-nél megreked...és persze Droid ára is megy még lejjebb, szóval befogják egymást majd, ezért nincs igazatok abban, h olcsóbb lesz ez....
HTC Legendről meg......Úristen, hogy írhatsz ekkora baromságot????..... még hogy nem veszik fel a szolgáltatók?.....hát dehogyisnem.... mivel akit egy kicsit is érdekel a telekomm., mint minket, és egy ilyen okostelót akar venni, az nyilván tájékozódik....és hát nem kevés minden szól a Legend mellett a Heroval szemben....modellfrissítés, és ezt a szolgáltatók is követik majd....nyilván még nem most, de sztem nyár folyamán (jún. - júl. környékén) fel fogják venni ezt, és a Herotól meg raktársöpréssel szabadulnak majd meg....nem lepődnék meg, ha meglovagolnák az idei ballagási mobilrohamot és nyilván pár lépcsővel feljebb, de szétakcióznák a Hero-t netcsomaggal, részletfizuval......
Nekem végülis mindegy, januárban jár le a hűségem, és ha addig nem jön jobb teló, akkor nekem Legend lesz a köv. ...bár a szoliknak már azért is megéri felvenni ezt, mert ugye androidhoz szinte már kötelező a netcsomag.....
Én meg így látom, .... bár ha nem csalódom, még ebbe is bele fogsz kötni...
Száz forintnak ötven a fele, amit ebből megkapsz, itt 20 forint sem!
-
engusz
veterán
Egyre jobban bejön ez a kütyü, leszámítva a korosodó hardvert és szoftvert. Talán mire megérkezik a 2.1-es Android (amin nyilván tekerni fognak sebességileg, különben irgum-burgum), addigra az ára is normalizálódik. Talán becsúszik Bocha által reálisnak tartott 90 ezres ár alá.
Hazánkban a szolgáltatók tervezik bármelyik újabb Motorola készülék árusítását? Egy jó akcióba szívesen beleugranék.
[ Szerkesztve ]
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
atike
nagyúr
Érdekes, különleges, újszerű, drága, nem kéne...
-
64b0r
aktív tag
Tapasztalatból mondom, van olyan, hogy elkopik a billentyűzet. Minőségi telefonon is, egyszerűen csak annyi kell, hogy gumi anyagú gombsoron valami keményebb festékbevonat van. Mondjuk általában nem az asztalra tételtől, hanem a nyomkodástól fog elkopni. Asztalra tételtől csak akkor kopna, ha egy ponton ér le, és azon esetleg billeg is. Mint régebben a SE logo néhány telefonon.
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
X3B6O0X
aktív tag
Ezt copy-pastelem neked, csakis a Te kedvedért :
"Nem, nem fognak elkopni. A hagyományos gombok se kopnak el. Tapasztalatból tudom, hogy amikor leteszem az asztalra a mobilomat, azt 10-ből 9-szer a gombjaira teszem. És nem kopnak el."
Valamiért ezt mindenki elfelejti..."...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
X3B6O0X
aktív tag
Hármas? Szerintem ez van egy négyes is
Tudod mit, összegezzünk, négyest kapsz, leülhetsz![ Szerkesztve ]
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
X3B6O0X
aktív tag
Pár dologban nem értek egyet:
1. Motorola Milestone:
+WVGA képernyő, ha jól emlékszem.
+Android 2.1 (bár ez csak szőrszálhasogatás, ugyanolyan jól lehet használni az 1.5-öst is, a hangtárcsázást pedig én még sose használtam )
+Nagyobb proci (na de most komolyan, aki a Backflip és a Milestone között lát sebességben különbséget, az... nem is tudom mit írjak )
Motorola Backflip:
+Tapipad (ami ha jól emlékszem az első ekkora méretben telefonon)
+MotoBlur felület (bár ezért elég nagy pofátlanság plusz pénzt elkérni)
+Újfajta kialakítás
+Minőségi összeszerelés
Tehát szerintem gyakorlatilag ugyanaz jön ki tudásra.
2. A Motorola Milestone már januárban megjelent, a Backflip meg csak két és fél hónap múlva, ezt ne felejtsd el!
3. OFF!
A HTC Legendet soha nem fogják felvenni a szolgáltatók a kínálatba, ugyanis a Hero (T-mobile-nál G2 Touch) még mindig ott van, és hiába ér kevesebbet, ugyanannyiért adnák, tehát így nagyobb nekik a haszon."...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Napfénysüti
nagyúr
Pofás darab, nagyon ötletes a kialakítás tetszik is. De ez a hardver már tényleg elavult 2010-ben. Mondjuk némileg pozitívum hogy lesz 2.1-es Android frissítés.
Més que un club!
-
Ricardo
titán
Az ötlet nem rossz. Érdekes a kialakítás. Kár a gyenge prociért.
A nagy kérdés az, hogy a hangminőség javítható rommal (mint a pulse-nál), vagy nem?Jópofa dolog ez az éjjeli óra funkció, de mennyire eheti az akkut?
-
mhydas
tag
Bocsánat....javítok....N97 mini
-
mhydas
tag
Hát srácok....most aztán nagyon túlárazta a Moto ezt a telóját, ezt érdemes megkukkantani:
Ez már LOL, ha uannyiba fáj mind2, akkor egyértelmű, h MOTO Droid.....azért okosabb ennél....
Keblesleg ebben az árkategóriában már egyértelműen HTC Legend!!!....legalábbis mivel sok jó áron mozgó androidos teló nálunk nem elérhető, így biztos ez....Sense a legjobb!!!
Én már azt várom, h a szolgáltatók felvegyék a portfóliójukba a Legendet előfizuval 80-90k körül....pannonnál is pl. a Nokia N96 mini számlásan már 80k csak....pedig mennyivel indult....
[ Szerkesztve ]
-
szuper-t
őstag
a gombsor nagyon találó lett az fog a leghamarabb elkopni gratulálok Moto ülj le 1 es
-
pikszel
addikt
Elég faramuci lett szerencsétlen.
Egyébként az éjjelióra az miaz? Nem dolgozom több műszakban, de nem csak éjjel alszom.
Ébresztőóra?„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
X3B6O0X
aktív tag
Pedig az ember azt gondolná, hogy ha már a Motorolánál voltak olyan kedvesek, és ráhegesztették a MotoBlur felületet, akkor meg lesz oldva az optimalizáció.
De lehet, hogy úgy gondolkoztak, hogy az Android elég gyors lesz optimalizáció nélkül is.
Lehet, hogy behívták az öt éves kínai kiscsávót tesztelőnek Ha ő azt mondta, hogy gyors, akkor úgy is van"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
plus44
veterán
Amennyire vártam, most annyira nem vagyok elájulva, Kár érte...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
X3B6O0X
aktív tag
Ez nekem egy tökéletes telefon lenne, ha lenne rá pénzem...
De valószínűleg még akkor se lesz, ha lemegy az ára a Bocha-féle 90 gurigára.
Hogy írjak a cikkhez is:
-Sok innováció, amik ötletesek is (a trackpadon csak ámultam).
-A hardver szerintem nem egy borzalom, ha elviszi, akkor elviszi. Akinek pedig számít, hogy három tizedmásodperccel gyorsabb legyen a betöltés, az vegyen Nexus One-t Snapdragon processzorral. A lényeg amúgy is az optimalizáció.
És akik kétkednek, hogy elkopnak a gombok:
Nem, nem fognak elkopni. A hagyományos gombok se kopnak el. Tapasztalatból tudom, hogy amikor leteszem az asztalra a mobilomat, azt 10-ből 9-szer a gombjaira teszem. És nem kopnak el.[ Szerkesztve ]
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Rhino666
addikt
Nagyon tetszik a megoldás, csak kár hogy Motorola.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Bling95
őstag
válasz Namelesske #34 üzenetére
elvileg a perem miatt nem fog kopni de hát kitudja, majd az idő megválaszolja
-
Namelesske
addikt
lehet egy hülye kérdésem?
1 év használat után a hátlapon lévő klaviaturából marad vaalmi? vagy lekopik csontig?
nem hiszem el, hogy manapság nem gondolnak a kopásállóságra, de akkor el se lehetne adni az uj modelleket
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
EczkE
veterán
Kicsit csalódtam. Reméletem, hogy kicsit gyorsabb lesz, de azért nem vészes a helyzet. Az ára kicsit sok, majd úgyis megy lejjebb.
Asszem mindenféleképpen!
-
Bounasieaux
csendes tag
Hát bár nem ismerem a többi Androidot sem személyesen, azért főleg a videó alapján enyhe túlzásnak tűnik a "leglassabb Android" cím. Mi a helyzet a Samsung próbálkozásaival és a T-mobile Pules-zal? Összességében egy kellemes készüléknek tűnik (ami azt illeti nagyon vártam és nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan teszteltétek, jól meglepett) A kialakítása és a kinézete nagyon tetszik, remélem az Android 2.1-el gyorsulni fog. HW meg hát... Igen, de persze ne felejtsük el, hogy az iPhone 3G-ben pl egy 400Mhz-ra butított cucc dolgozik... Persze az valószínűleg kb tökéletesen van optimalizálva. Szóval remélem adnak majd még ki külsőre kb ugyan ilyen telefont mert a touchpad és a billentyűzet is nagyon jó és ötletes szerintem plusz jól is néz ki. Persze egyértelműnek tűnik, hogy a Legend jobb ajánlat.
Hajrá Moto!SonyEricsson k300i->Motorola V3xx(jó cucc)->HTC Desire(mégjobb :) )
-
Bling95
őstag
Nagyon tetszik ez a telefon, és örülök hogy feléledt a motorola. szerintem a legnagyobb hibát a processzorral követték el. 110 ezer... hát végül is induló ár, megy ez még lejjebb is
3. oldal : Szoftveres téren sajnos nem túl előremutató a masina, a processzor ugyanis egy 528 MHz-es Qualcomm MSM7201A, amihez hasonlót többek között a HTC Heroban láthattunk.
Apró elírás, szerintem hardveres akart lenni
Szerk : Bocsi, látom már vki írta előttem
[ Szerkesztve ]
-
amanoba
őstag
vártam nagyon a megjelenését, de nekem is csalódás a dolog,és nem a szoftveres bakik miatt mert azt orvosolni lehet és fogják is, de a hangminőség gyengesége, a kijelző olvashatatlansága kiábrándító.
btw továbbra is veszettül tetszik, csak ne erőltetnék az arcunkba ezt a fészbukos dolgot..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Bocha
HÁZIGAZDA
-
sptkyle
senior tag
Ejjj.. ha nem 100k+ lenne, már lenne nálam egy. Nagyon tetszik. Még a hibáival együtt is. De árkategóriájában azért van néhány jobbnak tűnő vetélytárs. Így marad a várakozás, hogy szépen lassan menjen lefelé az ára.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
peugeotmate
őstag
Jó cucc meg minden, de ezért az árért inkább a HTC Legendet választanám..
meg
-
littlelion21
addikt
Éjjeli-óra funkció...LOL nekem kell egy ilyen.
-
brumesz
aktív tag
Szerintem pofás kütyü lett, csak ezt a procit felejtse már el minden gyártó....
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
.bableWes
őstag
kiváncsi vagyok, hogy hogy lehet vele fényképezni... meg ha gépelek tuti bele lehet nyulni a kamerába is...
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Hmmm. Igencsak meglepően sok jó ötlettel álltak elő ennél a készüléknél. Ha az Arena-m hozná anyaghasználatban és Xperia-t billentyűzetben, akkor nálam must have lenne, bár az a proci kicsit siralmas ennyiért. Olyan 60-70e lenne neki reális.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
GALARDO
addikt
A kjelzőt és a DviX támogatást eltekintve nem rossz teló.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
domi007
őstag
Apro hiba a cikkben:
hogy a gyári fülhallgató kifejezetten kellemesen szól és viselni és jó érzés, az MP3-rész tehát meg lett mentve.Nekem elegge tetszett a telefon amikro kijott, ez a kialakitas a TouchPad-dal hatul nagyon zsir, de igy elcseszni a belsot es az Androidot...vaa, Motorola, eppen elkezdtel ebredni, most mi van?
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
atis123
tag
3. oldal: "Szoftveres téren" helyett "Hardveres téren" nem túl előremutató.
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
hemaka
nagyúr
Jobban jártak volna, ha a belsejét a HTC-re bízzák.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
eclipse006
őstag
átfutottam a cikket,majd elolvasom,de nagyon jó kis cuccnak tűnik,az ára tényleg durva.
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
Saccco
nagyúr
Azt a tapipadot elfogadnám a gw620 hátulja, de ettől függetlenül egyetértek.
szerk:
Azért a 2 felét középen jobban összeilleszthették volna, így olyan mintha 2 telefon lenne egymáson.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
K.E.N.N.Y.
csendes tag
Nem rossz telefon de ennyiért !
-
vendingo
veterán
Ebből az árból veszek inkább 2 lg gw620-at, ami szerintem jobb is ennél.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Vtwo
senior tag
Maga a kütyü szerintem nem rossz.
DE AZ ÁRA -
JanFe
aktív tag
Nekem tetszik, de tul draga ahhoz kepest, hogy mit tud...
"There is nothing permanent except change"
-
Konflikt
addikt
ez egy vicc. ezert a hw-ert, es 1.5-ert 110 br?!
mod: tudom tudom. jon a 2.1. persze. jon. mint ahogy a droidra is jott hanyszor.
[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Doro
csendes tag
"...itt nem az előlapot toljuk fel, hanem a hátlapot hajtjuk ki előre..." Érdekes megoldás. Nekem egy kicsit "téglásnak" tűnik. Ha érintős telefonban gondolkodnék, akkor se biztos, hogy a Backflip jutna legelőször eszembe.
Szerk.: szerintem még kezdőárnak is drága a 110.000.[ Szerkesztve ]
Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel.
-
Lehet velem van a baj, de ez szerintem borzalmas.
Koncepcionálisan és megvalósításban is - ilyen hardvert ennyiért? OMG.Tényleg, a Market rendben működött rajta?
Az AT&T-s változatnál voltak gondok.“All nothings are not equal.”
-
Norbi21
senior tag
Van azért benne innováció szerintem, sajnálom, hogy ilyen dolgokon, mint a proci vagy az oprendszer verziója kicsit elhasalt a telefon.Ettől függetlenül nekem nagyon tetszik.
-
Matthu
aktív tag
Elég ízléses cucc, azonban belülről semmi extra. Elájulva nem vagyok.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest