- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
Valentino K.
üzenetére
Akkor úgy látom, hogy te nem érted a lényeget, kiskomám... Persze ha neked elég a 2 mpx fix fókusz, ratyi minőség, akkor mindenki más hülye, aki ennél szeretne jobbat. Nem is értem, hogy miért nem azzal kezdted, hogy aki telefonáláson kívül, másra használja a telefonját az mind hülye.
Félre téve a tréfát, ha a te okfejtésedben csak nyoma lenne bármiféle logikának, akkor most valószínűleg papír alapú levélben értekeznénk, vagy még valószínűbb, hogy még mindig a fákon élnénk. A cél pontosan az, hogy a kis telefonod, majd egyszer kiváltsa a kopmpakt fényképezőket, amire volt is már néhány jó kísérlet (i8510, N8). Az, hogy neked erre nincs szükséged, még nem tesz rajtad kívül mindenki más hülyévé.
Mert én azokat tudom kurvára sajnálni, akik 150 ezerért megvesznek egy eszközt, úgy, hogy fogalmuk sincs róla, hogy mire jó, sőt nem is használják a funkciók 90%-át, mert nekik csak telefonálásra kell, meg arra, hogy félévente, fényképezzenek valami elmosódott förmedvény, aztán tapsikolva visítozzák a nagyvilágba, hogy "jéé, mire nem képes ez a mai technika".
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Horgász topik
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő