- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pjotr
senior tag
Ha valaki megtenne, hogy feltolti az akksimat, azt nagyon megkoszonnem egyebkent! Irjatok ram, ha tudtok segiteni. Koszi
-
Pjotr
senior tag
Sziasztok!
Van egy EU-s Atrix alaplapom bontott, en szedtem szet a telot. Mukodik faszan, csak beszereles utan a 31.1 helyett a 31.20-as Gyari ROM-ot fel kell tenni RSD Lite-bol. Bontas elott visszaallitottam es a regebbi romot kapartam elo, mire meg rajottem elszakitottam a hangero gomb szalagkabelet, igy az un tulajra harul ez a nemes feladat
Gyanitom aki itt kommentel, tudja mirol beszelek. 10000 ft, plusz van egy LCD kijelzo is ugyanebbol a bontasbol, meg egy akksi. 8000+2000.
Hatha valakinek pont ezek kellenek. CM10 sosem volt rajta, csak CM7. Wifi, Bluetooth megy rendesen.
-
Pjotr
senior tag
Sziasztok!
Utána olvastam, de nem tiszta a kép, valaki röviden elmagyarázná, hogy lehet totál téglává tenni egy Atrix-ot a 4.1.83-ról való OTA frissítéssel? AT&T
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest