- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
floratm
senior tag
Multhéten amig nem volt bekötve az upc a korlátozott telenor netet megosztottam a laptopra. Nemfigyeltem hogy emnnyit bir de észrevehetöen jobban szivta az aksit (mármint a mobilnet jobban huzza mint a wifi). Gondolom figyelembe kell venni az adatforgalmat is...hol használtam hol nem.. nehéz ám megmondani, meg félrebeszélni sem akarok.. szerintem olyan 6 orát birhat hotspotként +/- valamennyi
-
Én a Defy+-t cseréltem le és ég és föld a különbség, nem bántam meg. Végre minden, amire használom - játék, néha netezés, mail, telefonálás, navigáció, sport tracker - gördülékenyen megy. Itt fogalmazódott meg bennem, hogy ennél több teljesítmény már minek egy telefonba. Persze majd az idő biztosan rám cáfol
De én úgy érzem, hogy nagyon jó vásárt csináltam, 46eFt-ért bőven megérte, számomra felesleges lett volna akár 1,5x teljesítményért 1,5-2x ennyit kiadni egy Sony-ért (igaz, hogy azok már HD kijelzősek).
Én a PartneroGSM-nél vettem amúgy, minden rendben ment, még aznap megkaptam a telefont. Tényleg nem használták, original csomagolásban volt, még annyira sem nyúltak hozzá, hogy szoftvert frissítsenek, tehát még Android 2.3 volt rajta. A szállító szépen kibontotta és megmutatta a telefont és a garanciapapírt. Egy negatívum azért van, mert a honlapjukkal ellentétben nincs hozzá gyári garancia, csak a bolti 1 év. De összességében elégetett vagyok velük, már amennyit 1db telefon vásárlásából le lehet szűrni.
Arra azért még készülj fel, hogy bekapcsoláskor csak kínai szöveg fog várni. De segítek, első indulás után a jobb oldali nagyobb ikon a nyelvváltás
Gyári resetkor is kínaiba vált a cucc, de akár "vakon" is beállítható a Google fiók és a WiFi, úgy meg fel lehet küldeni a Morelocale2-t, amivel már egyszerűbb a váltás. Avagy Menü / Fogaskerék ikon / Aa ikon / legfelső elem a nyelvváltás
Más (mindenkitől kérdezem): azt már meg akartam kérdezni, hogy a Cancel / OK és társai felcserélése is kínai sajátosság - merthogy ott a közlekedés is fordított - vagy az Android 4 a felelős? A Defy-n pont fordítva volt, így szokni kell, mert reflexből nem arra nyomok, amire akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest