- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
köszi a tippet
találtam róla két leírást
[link]
[link]
Bele se gondoltam eddig ebbe, csak bosszankodik az ember a telefon lassulása miatt és a végén már fele időt bír az aksi is.Miközben csak egy memóriakezelő kellene és nem kell új telefont venni.
(mert a telefon szerintem még a mai napig jól néz ki, kijelző mérete is elég) -
Lovi24
senior tag
-
-
sunone
aktív tag
a rootolás önmagában nem enged korlátlan randalírozást a jöttment alkalmazásoknak.
ha bizonytalan vagy, telepíts egy víruskergetőt :-) -
sch_a
addikt
Szerintem annyira nem kell ezektől tartani. Nem szabad itt-ott talált apk-kat, vagy a market legmélyebb bugyraiból alacsony értékeléssel rendelkező alkalmazásokat telepíteni, esetleg érdemes átnézni telepítéskor mikhez kér hozzáférést a program. Persze ha nem használsz olyan programokat amikhez rootra lenne szükséged, akkor felesleges, főleg ha nélküle nagyobb biztonságban érzed magad. GB-t lehetett unrootolni is, nem tudom van-e már ilyen ICS-re is. Ha nem akarsz bajlódni a rom "újra belakásával", akkor érdemes rákeresni xda-n, hátha találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest