- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- iPhone topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
-
nuke7
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #60 üzenetére
honnan tudod, h nem veszteség..?
ha nem tudják a költségeiket a bevételből fedezni - csak hitelből mondjuk - akkor az bizony veszteség...https://youtube.com/user/nuke7
-
LEFTHORSE1
őstag
Nem értem miért veszteség az ami még meg sem volt, inkább lenne az hogy "csak n millió nyereség"
Cseberből vederbe
-
kiskaktusz
addikt
Én eddig egyszer vettem telefontwebshopon kívül még 2006ban 1 SE W300i-t, de akkor a nagy határozottság miatt nem akartak rámtukmálni semmit sem
Legközelebb majd bemegyek 1 t-be és, ha lehet szopatni az ügyintézőt, kicsit eljátszok vele mennyit is tud a témáról
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
pit stop
addikt
De még mennyien vannak... Sokan úgy vannak vele, hogy aki ott ül az biztos ért hozzá azért mondja azt, amit. Sokan meg csak telefont szeretnének ami jó, és megbízható és kapják épp arra a jelzőre épp pl. említett samut, vagy akármelyik mást, mindegy, bármelyik irányba is csinálják.
Engem Vodánál akartak rábeszélni, mikor előtte mondtam már embernek mennyit néztem utánna, meg értek is hozzá valamennyit, és mindenáron lg-t rám akarta dumálni. Mikor már mondtam hogy fejbecsapom prospektusokkal ha nem adja ide a telefont - akkor állt le (és közölte hogy 2 típus közül amit akartam épp egyik sincs, és lehet már holnap lesz, de vegyek lg-t). Otthagytam és csak időhiány miatt nem írtam másik két gyártónak milyen marketinget kapnak néhol (érdemtelenül).
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
jooker82
nagyúr
Főleg a csajok bizonytalanok és főleg az okostelefonoknál...És simán meglehet vezetni őket,hogy hát ezt az LG Blacket ne vedd,mert a héten is 3-at hoztak vissza hibásan,inkáb a samsung GS-t...
Szóval aki nem egy konkrét céllal megy be azt simán befolyásolhatják....LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
bmollszeptim
aktív tag
Az iPhone elég sok mobil gyártót tacsra vágott.
üdv.
-
premete
veterán
válasz
Illumination #44 üzenetére
Valamint a többire sincs jobban frissítés, hivatalos ICS melyik készülékre van? Arról nem is beszélve, hogy például a Google Nexus S-en mennyien teszik vissza a GB-t, mert az ICS nem az igazi még?
Engem mondjuk a frissítés nem érdekel, viszont minőségben eddig a Motoroláim (Ming, Defy, Razr, Atrix) jobbak voltak, mint a Samsung/LG/SE hármas. Mivel azért ezek telefonok, halkan megjegyezném, hogy a dupla, zajszűrős mikrofonokkal a Motorola az egész mezőnyt előzi.
A marketingjük, az biztosan a béka segge alatt van.
Egyszeri, 80 milliós veszteségtől pedig nem dől össze a világ 42,879,000,000 United States dollars (copy/paste törzsanyagból) forgalom mellett ez a kb. 17 milliárd forint veszteség, ennyit a MOL- részvényeken 1 nap alatt el tud bukni még olyan is, akit Soros György taníttatott.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Recon666
Közösségépítő
Aki tudj, hogy a mit akar venni annak ajánlgathatják, nekem is ajánlották, de nem azt vettem.
Illumination: erre azt mondom, hogy ki lehet hozni 6k-s havidíjjal, meg havi 9k-s törlesztéssel, ez megint nem hiszem, hogy átlag magyarnak való, de ezt tükrözi a topicban az felhasználók aránya is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Illumination
csendes tag
Én továbbra sem hiszem, hogy ha felmérést végezne valaki, az emberek zöme megtudná mondani, hogy akárcsak a saját frissen vett készüléke fog-e kapni terméktámogatást. Ha beállsz a T shopja elé mondjuk, és a friss tulajdonosokat megkérdezed, hát, én 10/2-3-ra saccolok.
-
Illumination
csendes tag
Erre megint csak az tudom mondani, hogy ha az Iphone-okoat eltudják vinni 40ezres kezdővel, szolgáltatótól, akkor nincs az a túlárazott készülék (amit ha sikerülne menőnek tálalni) ne vinnének el. A Samsung kétségtelenül jó csinálja, hogy agresszíven teleszórja készülékével a piacot, nagyjából lefedve minden szegmenst. De a Motorola láthatóan nem a mennyiségre megy, hanem a minőségre. Sajnos ez kevésbé kifizetődő.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Illumination #40 üzenetére
Ez egy folyamat, a gödörből kihúzta őket a milestone, de ettől még lemaradt. A support pedig önmagban is reklám... Jelen esetben negatív.
Az apple sikereitől függetlenül is lehetett volna nyereséges, ha nem alszik el...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Illumination #40 üzenetére
Csak az a probléma, hogy nem sokan vehetnek kis hazánkban 200k-s telefont karácsonyra, inkább Samsung kelendő itt.
-
Illumination
csendes tag
Ugyan már! Ti komolyan azt hiszitek, hogy a terméktámogatás miatt bukik még most is? Vagy mert nincs eléggé jelen az európai piacon? Kis hazánkat nézve pontosan ugyanaz a kép mint Amerikában. Amíg az iPhone státusszimbólum, ki lehet dobni bármilyen jó konstrukciót, iPhone-t fognak kérni karácsonyra a fiatalok. Azért legsűrűbben szerintem a 14-28 éves korosztály cserélgeti a telefonjait, már pedig ugyanennek a korosztálynak sajnos nagy hányada nem a tudás szerint ítéli meg leendő telefonját, hanem hogy mennyire menő (vagy mennyire hiszi annak). Márpedig ha másban nem is annyira, de ebben jó az iPhone, és ezért tudja felmarkolni a vásárlókat a többi márka elől. Ezen kellene változtatni, a marketingen, és az általános megítélésén.
Akiket érdekel a valódi képesség, frissítés, egy nagyon szűk mag, nem ezen bukik az üzlet... -
Polllen
nagyúr
Jo eszkozok, gyenge support&EU letojasa...Remelem azert meg osszekapjak maguk.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
kiskaktusz
addikt
A motorola nem hiányozna ha...
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Hát ha európába nem jönnek át...ezt maguknak köszönhetik.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Petya88
tag
Gondolom, hogy amit elkezdtek a Defy-jal, majd folytattak a Razr-rel, hogy hardver verziót is ugrottak kötelezően a szoftver verzióval nem segitett sokat rajtuk...
-
jooker82
nagyúr
Ki beszélt itt benchmarkról
itt nem arról van szó,h normálisan fut meg nem fut normálisan.... szépen fut a tiéd is meg a GS is...meg az én 2x-em is,de ha megnézted a fentebb linkelt videómat,akkor láthatod,h miről van szó..
a 2 mag az meg még nem támogatott a 2.3-ban...[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
tjb007
nagyúr
Tudunk róla, volt már róla hír, elég a cikkhez tartozó topikban fényezni, nem kell még itt is.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Érdekes, akkor a Galaxy S miért tud normálisan futni 512mb rammal, a 2magos pradát meg felesleges hasonlítani egymagos telefonhoz, gyenge optimalizálás az eredménye a problémáknak, nem az 512mb ram. Én normál felhasználás melett csináltam a vidót, nem szoktam telfonálás melet benchmarkot futtatni.
-
jooker82
nagyúr
hidd el,hogy a RAM befolyásolja...néztem a videódat,de nem jön át az a smoth érzés mint a Pradánál....nameg csak a menüben mászkáltál,ott nem lehet megizzasztani... tegyél fel egy olyan videót,ahol zene megy a háttérben, több program is fut és megnyitod a telenor honlapját,ahol nagyitol görgeted pörgeted össze vissza...
Na ott hal meg az 512MB RAM...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
-
jooker82
nagyúr
Ezen videók láttán jöttem rá,h a 2x-nek,is csak azon baja volt,h nem 1Gb RAM-ot tettek bele és hát nem a legfrissebb szoftvert...
A 2x-et, 3D-t és Blacket az 512MB Rammal,ha 5 évig csiszolnák se lehetne rendesen optimalizálni...
Az 1GB Rammal lehet szépen megcsinálni ... lásd S2 és Prada... Ez igen nagy részben a Google hibája...[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
AS
félisten
Lg-röl nicns adat de Samsung
Samsung 2011 Q4 earnings official: $42 billion in sales, $4.7 billion operating profit
LINK
Legnagyobb bevétel rekordja történt meg.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
axioma
veterán
Az ebay-en nezegettem Moto D2G-t hetekig. Ahol irtak indokot az eladasra, ott 90%-ban az iphone vasarlasat vagy ajandekba kapasat jeloltek meg... a maradek vagy szolgaltatot valtott, vagy eleve masodik telefon volt, vagy ajandekba kapott meg nem jelolt masikat. Nagyon feltuno volt, pedig csak ugy altalaban olvasgattam vegig a szovegeket, nem figyeltem direkt erre az indoklas reszre.
-
jooker82
nagyúr
Az LG hogy zárt?? van már részesedési táblázat??
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
a.sebi
őstag
durva hogy amikor a samsung meg microhullámos sütöt gyártott a nokia meg a motorola milyen menovolt...most meg ok mennek csödbe hamarosan.....erre mondjak hogy az iphone megvaltoztqtta a telekommunikáció piacát
-
Recon666
Közösségépítő
Még mindig jobb, mint a nokia.
-
rainmen
aktív tag
Összekaphatnák magukat, hozhatnának több készüléket az öreg kontinensre. Volt pár cuccuk, ami tetszett, de hozzánk nem jött, max. kintről lehetne magánúton rendelni. És hozhatnának a nem Androidos készülékeikből is párat. Hogy nekem is jó legyen.
-
Apika
addikt
Én mondtam, hogy tegyenek bele rádiót....
-
YAS-dude
őstag
Szoftverfrissítésre szarnak, a Razr után 3 hónappal képesek kiadni a Razr maxx-ot, csak hogy a razr tulajok szívhassák a fogukat. Csupa vásárlóbarát húzás.
-
domerator
veterán
Ugy kell nekik... piszok banda... miert nem nyitjak meg a bootloadert... grrrr!
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
lmisi
senior tag
A tabletjük elég drága.
Telefonjaik tetszenek, csak unlock bootloader és biztosítsanak normális frissítéseket hozzájuk. (Ha már a Gugli a tulaj)
Moto jó szokása szerint 0, vagy max 1 frissítést ad ki.
-Defy kiadták 2.1-el amikor már 2.3-as érkezett, majd fél évre rá nagy nehezen adtak 2.2-es frissítést. Azaz direkt 2.1-el adták, hogy tényleges software updatettel ne keljen foglalkozniuk és így mondhatják nesztek 2.2-adtunk.
-Defy+ 2.3 -al kiadva, frissítésről egy hang se. -
AS
félisten
Apple , Samsung Lg hármas éve volt 2011
De föleg az előző 2.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
RexpecT
addikt
Majd a Google nyerességessé teszi, vagy nem
.
-
Nordic
Közösségépítő
Nem lehet elégszer elmondani, hogy az európai vásárlók
leszarásafigyelmen kívül hagyása nem igazán kifizetődő...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A karácsonyi felvásárlási láz ellenére sem tudott nyereséget felmutatni a Motorola Mobility.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Háztartási gépek
- Kutya topik
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- További aktív témák...
- XIAOMI 33W fast charger
- Apple Pencil USB C
- /06-30-76-0-56-00/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-83/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-81/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest