Hirdetés
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
f.i.s.h.
csendes tag
Sziasztok!
Ahogy a fórumokon olvasom, sajnos sok Moto Z-nel tapasztalhato extrém battery drop egyik pillanatról a másikra. Akar hirtelen kikapcsolás is. Utóbbi főleg a fényképező használatakor jött elő nálam, bőven 30%-os töltöttség fölött. Júniusban lesz a telefon 2 éves, szóval ez elég bosszantó. A 2011-ben vásárolt Defy-ban meg az eredeti akku van - bár már nincs napi használatban, ez szerintem sokmindent elmond.
Az imént 100 %-ra feltöltöttem, majd gondoltam, újraindítom. Ujraindulas után 100 %-rol 67 %-ra esett vissza a töltöttség, ami biztos, hogy fals adat, mivel kb 20 perce folyamatos netezés és YouTube mellett még mindig 67 %-ot mutat...
Van tippetek, amivel javíthatok az aktuális helyzeten? Egyre többször tapasztalok hirtelen töltöttség esést és kikapcsolása. Utóbbi baromi dühítő, mert töltő vagy akku mód nélkül nem éled fel a készülék...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest