Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
f.i.s.h.
csendes tag
Sziasztok!
Ahogy a fórumokon olvasom, sajnos sok Moto Z-nel tapasztalhato extrém battery drop egyik pillanatról a másikra. Akar hirtelen kikapcsolás is. Utóbbi főleg a fényképező használatakor jött elő nálam, bőven 30%-os töltöttség fölött. Júniusban lesz a telefon 2 éves, szóval ez elég bosszantó. A 2011-ben vásárolt Defy-ban meg az eredeti akku van - bár már nincs napi használatban, ez szerintem sokmindent elmond.
Az imént 100 %-ra feltöltöttem, majd gondoltam, újraindítom. Ujraindulas után 100 %-rol 67 %-ra esett vissza a töltöttség, ami biztos, hogy fals adat, mivel kb 20 perce folyamatos netezés és YouTube mellett még mindig 67 %-ot mutat...
Van tippetek, amivel javíthatok az aktuális helyzeten? Egyre többször tapasztalok hirtelen töltöttség esést és kikapcsolása. Utóbbi baromi dühítő, mert töltő vagy akku mód nélkül nem éled fel a készülék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest