- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
Mondjuk akkora kamera szigettel elég ronda lesz a háta...
Amúgy én is várom milyen lesz valójában. Most egy Mix3-at használok, ami teljesen jó. Szelfi kamerát félévente használom, úh. nekem mindegy milyen, csak ne ronditson bele a kijelzőbe. Én meg ezektől a kijelzőbe lyukasztott kameráktól kapok frászt. Főleg amikor kettő is van...
Ezért is szeretem a Mix 3-at. Maximális képernyő, viszonylag kompakt méret és ha akarom, akkor van szelfi kamera is.
Egy dolog hiányzik néha: a nagy látószögű kamera. -
joey04
titán
Tehát ez egy 11 ultra, amiben lesz egy picit erősebb soc, kisebb telep és szarabb minőségű előlapi kamera, de legalább drágábban. tényleg jól csinálja a xiaomi.
-
Kíváncsian várom . Mixek eddig mindig tetszettek. Főleg az Alpha.
-
yeppy83
csendes tag
Tudom h nem érdekli a véleményem a gyártót, max ha sok olyan van mint én és azt mondja h nem veszem meg mert... és buktával zárja a napot elgondolkozik... vagy nem.
Én inkább örülnék neki ha kibírna 2 napot a telefon minthogy egy 120w töltővel rohangáljak...
a mix3 is tök jól volt vezetek nélkül tölteni, amíg be nem szart az is...
Engem pl a fotózás kevésbé érdekel mint a kialakítás/használhatóság... -
-
Segal
veterán
Azért lesz lekerekített mert sima kijelzős több mindenkinek lesz, lekerekített viszont lehet csak ez vagy max 2.
A gyártó meg nem a te érdekedet fogja nézni...
Azért kerül 4000-es akksi a telefonba mert a 120-as töltés kompromisszummal jár.
Itt arra fognak menni hogy ha úgyis 8-10 perc alatt teljesen feltölthető a mobil akkor majd használd azt a funkcióját.
Nekem inkább a 108 megapixel az érdekes amúgy a telefonban mert ha csak nem egy bejelentetlen darab akkor ez régebbi szenzor lesz mint az új 50 megapixeles.
Márpedig a 11 Ultra megkapta az 50 megapixelest és a Mix4 meg elméletben mindenben jobb lesz nála... -
yeppy83
csendes tag
válasz
Bathorypeter #1 üzenetére
Ugyan ez van nálam is... 3 éves lesz lassan, imádom, picit már lassú a kamera, de az hogy nincs semmiféle lik a kijelzőn az mindent megér... Az akku meg szánalmasan szar...
Nem is értem egy modern telefonba 2021be miért raknak 3800 meg 4000es aksikat...
A mix3 meg 3200 volt... Most már ott tartok vele, hogy leveszem reggel és 12 körül már 50-60% van...
A mix4 nem is az ára a legnagyobb bajom, persze az is nevetséges, inkább a lekerekítés... MIÉRT ??? mért nem lehet olyat mint régen, vagy olyat mint az ájfonnak van... miért kell lekerekítani ? h ha odaverem azonnal berepedjen ??? -
pusszycat
nagyúr
Félő, h ennyit nem fogok kipengetni érte olyan 750 Eu kb.
-
falabu88
aktív tag
válasz
Bathorypeter #1 üzenetére
Mi mix 3 5G, teljesen hibátlan az akksi. 2 éve nyúzom, nem nagyon kellett még napközben rátölteni. Csak a kamera miatt gondolkozok a lecserélésén, de egy ideig valószínű még megmarad. :)
-
rajd
tag
Tippeljünk! Mekkora kamera pontszámmal "veszi át a vezetést" a DxOmark-on a most első, 144 pontos Huawei P50 Pro-t megelőzve? (Xiaomi Mi 11 Ultra 143) Mert hogy első lesz, az borítékolható
Tippem: 146 pont
-
Bathorypeter
tag
Várom 10.-ét.Kiváncsi vagyok a Mi mix 4-re.Mi mix 3-am volt,imádtam,de az akku nagyon karcsú volt.Remélem itt nem lessz ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest