Most már nagyon sok mindent tudunk a Mi Mix 4-ről

Egyedi funkciók, külsővel kapcsolatos apróságok és specifikációk is tartoznak már a pár nap múlva hivatalosan bejelentkező csúcsmobilhoz.

A legtöbb okostelefon bejelentése előtt általában rengeteg hiteles információ olvasható már az interneten a készülékekről, nincs ez másképp a Xiaomi Mi Mix 4 esetén sem, augusztus 10-én, a Mi Pad 5 társaságában megtörténik a bejelentés, addig pedig plakátokkal, Geekbench-méréssel és technológiai részletekkel csillapíthatjuk kíváncsiságunkat.

Szűkszavúan ugyan, de vannak már hivatalos plakátok a neten...Szűkszavúan ugyan, de vannak már hivatalos plakátok a neten... Szűkszavúan ugyan, de vannak már hivatalos plakátok a neten... [+]

Ami biztos, hogy a Mi Mix 4 a kávamentességet kijelző alatti szelfikamerájával próbálja majd kimaxolni, méghozzá a jelenlegi technológia mellett elérhető legjobb minőségben, minden bizonnyal ez is 1-to-1 pixelkezelésű áramkörstruktúrát kap, ezzel viszonylag jó kompromisszumot hoz a lőhető fotók minősége és a megjelenítés szépsége között. Lesz UWB, azaz ultraszéles sávú, precíz eszközmeghatározást nyújtó kommunikációs egység, amit hivatalos poszterén a TV felé nyújtva villant meg a Xiaomi, minden bizonnyal lesz köze a Xiaomi-eszközök vezérléséhez ennek a modulnak.

...és élőben is!
...és élőben is! [+]

Teljesítménnyel kapcsolatos adatokat a Geekbench 5 révén kaptunk, a 857/2995 pontos eredmény persze kevesebb, mint amit a Snapdragon 888+ rendszerchiptől várunk, de jó eséllyel ez még nem a végleges eredmény, a piacra kerülő hardveres és szoftveres környezetben ennél jobb eredményeket várunk. A Geekbench teszt során 12 GB RAM került a Mi Mix 4-be, de létezik 8 GB-os modell is, amihez 512 GB helyett 256 GB-os belső tároló tartozhat. A 108 megapixeles főkamera mellett biztosan ott lesz a periszkópos zoomkamera és a nagylátós modul is, a 3C korábbi információi alapján pedig 120 W-os gyorstöltésre és 4500 mAh kapacitású akkumulátorra számítunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés