Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van még 8 meghívóm, ha kell valakinek írjon privátot email címmel.
-
RONEX
csendes tag
Megörvendeztetne valaki engem is egy meghívóval? Előre is köszönöm!
-
S-eye
senior tag
Engem is érdekelne egy Inbox meghívó, ha valakinek lenne feleslegese!
-
törölt tag
Mindenesetre ha valakinek kell rá meghívó szóljon.
-
winhate
őstag
válasz
beleszólok #11 üzenetére
Mind1 mire csak ne a nagy szimatoló kutyákhoz.
-
natë
nagyúr
Az normális, hogy permanensen 100 Mb-ot foglal a memóriából, mint futó alkalmazás?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
vidékiürge #23 üzenetére
Nálam meglepően jól válogatja a leveleket, sose került rossz mappába semmi (pár hete használom már).
Illetve ne gondold, hogy okosabb vagy a google fejlesztőinél -
vidékiürge
tag
válasz
beleszólok #21 üzenetére
addig engem se
Bár híve vagyok az újításoknak, egyvalamit mégsem értek: "ami szokásaink alapján válogatja és emeli ki a szerinte fontos leveleket". Akkor se fogja tudni, hogy éppen mi a fontos. Egy levelet értelmezni kell, hogy eldöntsd, számodra fontos e vagy sem, esetleg az lehet majd később. Egy gép nem tud ilyesmit, max szavak alapján gyakoriságvizsgálattal eldönti, hogy sokszor kaptál e már ilyen levelet vagy sem. Én nem ez alapján döntök. Szerencsére csupán egy kiemelésről van szó, nem mondjuk automatikus rendezésről-törlésről... A Facebook-nál sem jön be a "Legfontosabbak megjelenítése" szerinti idővonalrendezés, számomra minden érdekeset eltüntet és a számomra legérdektelenebb embereket emeli ki.
-
SirCsimbók
tag
a hátamon feláll a szőr az ilyen exkluzívnak beállított népbutító baromságoktól
-
HXY
addikt
Én attól tartok, hogy pár hónap múlva majd mindenkire ráerőltetik... Akár kell, akár nem.
-
mielőtt néhányan nagyon lázbajönnének, a web-es verzió csak chrome-ban működik (mivel a Google kiáll a web-es szabványok mellett) és a szolgáltatás elindításához telefonon/tableten kell aktiválni, amihez iOS-es, vagy Android-os készülék kell.
-
Cathulhu
addikt
válasz
beleszólok #15 üzenetére
Nem, a ketto parhuzamosan megy, mar 3 hete hasznalok inboxot, de a hagyomanyos feluletem is megmaradt. Attol fugg melyik cimet irom be.
Nem akarok josolgatni, de szerintem meg is fog maradni, hiszen a regi faek egyszerusegu, nem vesz el eroforrast a googletol. Ami itt valtozott, hogy aki inboxra valt, annak elkezdi automatikusan rendszerezni a leveleit, illetve bekerult egy "done" opcio, ami egy kattintasra archival egy-egy levelet vagy egy egesz groupot. Szvsz kifejezetten kenyelmes, mondom ezt ugy, hogy mikor gmailben bevezettek eloszor az automatikus rendszerezest, azonnal kapcsoltam ki a francba. -
Cathulhu
addikt
válasz
beleszólok #13 üzenetére
de akkor nem az inbox.google.com-ra lepsz be, hanem a gmail.com-ra
-
Cathulhu
addikt
válasz
beleszólok #11 üzenetére
Es megis mi valtozott, mi az utolso csepp? Azt ne mondd, hogy eddig abban a naiv vilagban hittel, hogy a rendszer nem elemzi a leveleidet? Miert hasznaltal eddig gmailt egyaltalan? Komolyan nem ertem, nehanyan ugy viselkednek, mintha barmi valtozott volna.
-
beleszólok
senior tag
Évek óta használom a gmailt, asszem, ez lesz az utolsó csepp, hogy váltsak.
Csak nem tudom, mire. Egyedül az outlook.com tűnik esélyesnek. -
saelin
veterán
Küldtem e-mailt, egy próbát megér.
-
DeFranco
nagyúr
a csillagozott levelek valahogy szűrhetőek az új rendszerben?
-
DigitXT
félisten
Ez a promóciók fül tkp. a Google szerint legális SPAM:
most is vannak ilyesmik, amiket simán beenged, hátha
nem veszem (idejekorán) észre, hogy nem csak nem is
ismerem az oldalt, de végképp nem regisztráltam oda...
Persze a legális levelet meg bezavarja SPAM mappába,
mert pl. idegen nyelven írták. Hogy írjon az olasz shop?Persze ez az egész OFF, de nem teszik az irány...
-
Cathulhu
addikt
Kb 1 hetig tartott megszoknom az uj feluletet, de mostmar semmi penzert nem mennek vissza az eredetire.
-
-=MrLF=-
senior tag
Már a leveleimet is elemezgetni akarják, köszi erre nincs szükségem. Jól elvagyok a saját szabályok szerint mappákba rendezett leveleimmel köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged