- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz
Earl_Muttley #226 üzenetére
Ó, semmi, csupán annyi rajta a homok, hogy egy életre megelégelem a tengerpartot.
-
AusWolf
őstag
válasz
moonlight115 #212 üzenetére
Szóval az enyém a legnagyobb! Tudtam én!
Ja, hogy a vár?
anevemearl: A képed komolyan elgondolkoztatott... hogy talán le kéne tiltanom a böngészőben a képek megjelenítését.
-
AusWolf
őstag
válasz
phanzetomox #166 üzenetére
Valóban külsős vagyok az ügyet illetően, viszont aki ismer, az tudja, hogy nem tudok tétlenül odébb állni, ha a társaim becsületét vonják kétségbe, és ártatlanok jókedvét teszik tönkre. Így aztán nem is tágítok, amíg pont nem kerül a dolgok végére. Nem az igazságra vagyok kíváncsi (számomra a saját verzióm is több mint kielégítő), csupán azt szeretném, ha minden visszatérne a normális kerékvágásba.
Azért azt sem hagynám figyelmen kívül, ha már felhoztad, hogy a törölt hsz-em (szerintem jogos) reakció volt a szintén törölt hsz-edre.
A sors fintora, hogy csak én kaptam moderátori figyelmeztetést. De ezt hagyjuk. A helyzet az, hogy sértőnek véltem a békekötés után utolsó szó gyanánt odavetett megjegyzésed. De mivel nem kenyerem a magyarázkodás, és további vitát sem szeretnék, így sürgősen abba is hagyom, és inkább elnézést kérek, ha túllőttem a célon. Remélem, a történtek nem fordulnak újra elő egyikőnket illetően sem.
A békejobbot örömmel elfogadom, mert az utóbbi néhány hsz-edben érezni vélem a jószándék jeleit.
Remélem, hogy a társaid is egyetértenek veled, és abbahagyják a dobálózást, aminek köszönhetően tényleg mindenki visszaköltözhet a saját helyére, és boldogan élhet, mint azelőtt.
Béke mindenkinek!
-
AusWolf
őstag
válasz
phanzetomox #156 üzenetére
Légy szíves, vegyél vissza a fölényeskedő stílusodból, ha ezzel meg nem sértelek. Köszönöm.
-
AusWolf
őstag
válasz
Vakegérke #154 üzenetére
Szerintem itt nem csak moonlight115 meghurcoltatásáról, hanem az :L topic bemocskolásáról, teleszemeteléséről, az egyéb topic(ok)ban, és privátban művelt trollkodásról, és a még itt is előszeretettel gyakorolt lenéző fölényeskedésről is szó van. Ezek mellett se menjünk el szó nélkül.
(#149)
"Miről kell szólni Kalandornak?"
Esetleg erre valaki? -
AusWolf
őstag
Oké, srácok, ha nektek így tetszik, hát folytassuk.
Leírom én is a véleményemet.
Kb 2 hete moonlight115 kedves, humoros, egyáltalán nem fenyegető meghívására kerültem az :L topicba, melynek lakóit vidám, jókedélyű emberekként ismertem meg. Sztorizgatunk, vicces történeteket írunk, zenélgetünk, jól megvagyunk.
Az első dolog, amire figyelmes lettem az az, hogy egyszerre megjelent a topicban jópár, számomra addig ismeretlen fórumtársunk, akik gúnyos trollkodásukkal igyekeztek elrontani a hangulatot. Becsületpárti ember lévén megpróbáltam őket kintebb tessékelni, először még finomabban, később már kevésbé (amiért megkaptam az első moderátori figyelmeztetésemet az itt töltött 6 évem alatt, de ezt most hagyjuk).
A trollkodás előzményeiről egy másik topicban értesültem, a Facebookos idézetet is ott olvastam először. Ja...! Ha már itt tartunk! Miről kell szólni Kalandornak? Ejnye, csak nem susmusolás megy a háttérben?
Ha netán így van, akkor azt egy frissen érkezett, akárhonnai Kertész Niki honnan tudhatná? Én itt belsős kedélyszítást szimatolok.
Visszatérve a témához, az eddig felsorakoztatott tények alapján független szemlélőként nem lehet egyértelműen állást foglalni. Az idézett Facebookos üzenet önmagában semmit sem bizonyít.
Ha viszont emberileg nézem a dolgot, akkor moonlight115 és a többi :L-lakó vidám barátságosságával és kedvességével össze se hasonlítható a támadók többségének fórumbeli hozzáállása (trollkodás), és a néhányukkal általam is lefolytatott privát beszélgetések minősége, stílusa, amihez ha jelzőket próbálnék keresni, akkor valószínűleg bannolnának a moderátorok. Pedig itt csak tényekről van szó.
Egy szó, mint száz... amíg nincsenek komoly, tényekkel alátámasztható vádak, és csak ez az óvodás cívódás próbál ítéletet hirdetni moonlight115 becsülete felett, addig én maximálisan támogatom őt, Vakegérkét, és az :L topic többi lakóját.
Egy jó tanács: nem a trollkodás a leghatékonyabb eszköz egy ügy eldöntésére.
Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest