- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Sajnos ilyen világot élünk. Szerintem ez szomorú és ha jobban belegondolunk sokáig nem fenntartható.
Sziauram rézvanebenne -> Ezt pont nem akartam megemlíteni a hozzászólásomban, de az a másik véglet. Nem baj, h kibányásszák belőle a fémet, de legalább lenne bennük utána annyi, h nem az erdő szélére hajítják ki a szemetet zsákban, hanem visszaviszik a következő alkalommal.
Erre akkor pont jó az a szabály, h akkor senki semmit sehova?
A környezetvédelemnek társadalmi szinten kéne jól működnie és akkor elenyésző lenne annak a néhány százaléknak a trógersága. Persze ez is sok, de tegye fel a kezét aki soha nem szemetelt vagy csinált bármilyen ostobaságot. (Jólvan pistike leülhetsz, egyes.)
Már az is környezetszennyező, h létezünk. Mondom úgy, h nem vagyok "ződ". Inkább autóval járok dolgozni, mint kerékpárral, nyáron használok klímát, néha égve felejtem magam után a lámpát, folytassam?
Kicsit elkalandoztam, ez már nem lokális téma. Globálisan meg gondolkozzon a fene, belefájdul az ember feje.
Lenyomják az emberek torkán a villanyautókat, de minden nap akárhányszor csak felnézek az égre minimum 5 repülőt látok fent egyszerre. Tegnap kimentem a gyerekkel a játszóra, egymás után két tucatot számoltam meg alig fél óra alatt. Az nem baj...Az egyik helyi számtech bolttal le van beszélve például, h elhozhatom az antisztatikus zacskókat, mert van csomó holmim amik papírba csomagolva, dobozban vannak. Ők meg amúgy is csak kidobnák, mindenki nyert.
Persze leselejtezett de jó hardvert azt sajnos ők sem adhatnak (sör-csoki, de még pénzért sem), hiába ismerősök. Minden megy az e-hulladékba.Pedig néha olyan dolgokat visznek bezúzni, h a sírás kerülget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest