- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
hohohohóó... #3 üzenetére
Régen én is bontottam dvd íróból lencsét telefonos makrófotózáshoz, de ezeknél a sok optikás telóknál nem igazán akart normálisan fókuszálni.
Amúgy otthoni, hobbi használatú mikroszkóphoz/távcsőhöz is tökéletes egy szemlencsére rakott adapterrel a telefon kamerája. Nagyon drágák a hasonló minőséget tudó dedikált kamerák
Igen, de ami egy olcsó dedikált cuccoknál megvan, az az előny hogy van állványa és zoom-olás, meg fókuszálás azért jobban működik, illetve a megvilágítás is jobb, mint egy telós LED ami vagy árnyékot tart vagy telibeveri a tárgyat. Ezért is mondom, hogy 5 ezer nem pénz egy ali-s cuccért. -
sonar
addikt
válasz
hohohohóó... #1 üzenetére
A sok optikás telefonok képesek ezt használni?
blog bejegyzéshez kapcsolódóan: alapvetően nincs különbség az alsó kategóriában.
Nekem van egy szimpla usb-s van, vmi ilyesmi régről: [link] szódával elmegy kategória. Dolgozni alatta nem igazán lehet csak vizslatni a dolgokat.
Ha olyat keresel ami alatt forrasztani v szerelni is lehet akkor nem ilyen kell neked hanem olyan ami állványra van felszerelve és mozgatható. Az nem az olcsó kategória.
Nekem egyébként a személyes kedvencem amiken már HDMI kimenet és rá lehet kötni TV-re, monitorra, de az más kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -50% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest