- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mokó
aktív tag
Köszi az infót,mostmár letisztult a dolog...Noctua DH XX mindig is szerettem volna,de mikor volt lehetőségem ,nem vettem.A lap nálam nincs egy éve,7 éves nagyjából,és mondhatni olcsón szereztem,de az állapota pfhuh sokat megélt,bordák karcosak,lamellákon látszik valaki szakbarbár módon csavarozott rá ventit...Cserélném mihamarabb az az igazság,de most ez van,végülis FUN-olni nagyon jó.SSD.Hát igen.Sikít a rendszer tegyek bele SSD-t de most nincs rá keret
Megőrülök amúgy is míg GTA V felszipkodja az adatokat a HDD-ről...
Amit említéttel Blood Iron+q6600+7770 SSD-vel úgygondolom simán jó manapság is gamék még csak-csak elballagnak ahogy nálam is látható.Net meg YT-ra egy sima core2 is elég,van nálam egy feleslegben és erről bizonyosodtam meg az elmúlt pár napban. -
Mokó
aktív tag
Asus P5E egyébként,X38 chipset-el."viszont loadline calibrationt bekapcsolni 1.55Vnál ami a sheet maximuma tilos" ezt a részt kicsit bővebben kifejtenéd ha megkérlek?Vcore MCH IMC memória időzités/órajel ezekkel úgy
tisztában vagyok,de a Loadline Calibrationt nem vágom igy hirtelen..tudom Google a barátom de nálad meg ott a tapasztalat úgyhiszem.Fogyasztás húú 100% tisztában vagyok vele hogy borzasztó,de szerencsére az albérlet árában benne van a rezsi ára így No Problemo -
Mokó
aktív tag
Nope prime-t nem,de Lynxet használok,az instant resethez vezet.De amint láttátok játékok NP...igen-igen a 140 Watt sanszos nálam...Polírrol tudok nyilatkozni;enyhén polirozott hűtő (értsd;teljesen tiszta),proci kupak rajta és gyári pasztának pedig hegesztőgépekben használt spéci szilikonzsirt használok.
1.45=Load és Idle,nem tudom miért nem droppolja le terhelés nélkül,lehet C1E meg energiagazdálkodás nincs beállitva rendesen (volt 2 reset)..hüm.JA!Lap biosban 1.55v kell bezongorázni 0.1 droppol a lap...legfrisseb bios mielőtt kérdezitek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest