- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Lenovo keynote kipipálva. Mekkora arcok, hogy a Moto(rolát) telót Ashton Kutcher konferálta fel. Kellett nekik egy ízig-vérig amerikai arc. Ha a 80-as években lennénk, akkor ez David Hasselhoff lett volna, amint a csuklóján lévő új Moto 360-al hívja a továbbfejlesztett Android Cart futtató Kitt-et. Ósdi trükk, de a sok buta amerikaira így tudnak hatni, és rohadjak meg de be fog válni. 😎
-
petipetya
nagyúr
2 nap elteltével már egyre inkább tetszik a cucc. Plusz hátlap mindenképpen kell rá, ha másért nem, akkor a dizájn miatt. Így a kamera dudor meg van oldva.
Vajon a plusz aksis hátlapot hogyan lehet feltölteni?
Alap csomagnak elfogadnék egy plusz aksis, egy bambusz mintázatú és egy JBL hangszórós hátlapot.
-
petipetya
nagyúr
Friss fejjel megvizsgálva a dolgot és több videót nézve már látom, hogy nem rossz ez a cucc. Jelenleg két hátlap tetszik: a jbl hangszórós és a +aksis.
Valószínűleg csiszolnak még az alsó káván és a kapacitív gombokon is.
Az LG megoldása sehol sincs ehhez képest. Figyelemmel akartam őket kísérni, aztán rájöttem, hogy felesleges.
Ha jól látom, akkor a mágneses csatlakozás elegáns és ugyanakkor tartós is az új Moto vonal esetén. Lesem majd a további infókat róla.
-
petipetya
nagyúr
E-ink kijelzős hátlap nem lesz az ebook olvasáshoz?
-
petipetya
nagyúr
Egyenlőre nem tudom hová tenni, pedig videót is néztem róla. Mindkettő vékony, de egy plusz hátlappal megnő az aksi kapacitása, és kb. ugyanolyan vastag lesz, mint a mostani telók. Akkor miért kellene ezt választani?
A projektorban van fantázia, igaz jelenleg csak a gyermekkori NDK diavetítő szerepére látom alkalmasnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest