Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
A Black Ops valszeg azért halt ki, mert én speciel megvettem 3 DLC-t is hozzá, de nincs jóformán egy szerver sem, ahol lenne az új pályákból...
...
Úgyhogy gyakorlatilag fel lehet menni játszani, de nincs kivel és lassan már csak néhány jó szerver van. Így ki lehet irtani egy amúgy jó játékot. -
ribizly
veterán
Azt a 20DLC-t gyorsan osszad el 5-el, és akkor kb. helyben vagyunk, mert a 2 pálya / DLC nem tűnik valami nagy durranásnak, de még DLC-nek sem merném nevezni, inkább patch-ben szoktak az ilyenek érkezni. A PC-s elite-ről meg nem is ejtenék szót... mert egy szánalom, hogy ennyi pénzből erre nem bírnak költeni.
-
ribizly
veterán
Én csak azt nem értem, hogy ott vannak akik ezt tényleg komolyan gondolják, hogy működni fog...?
Mert az 5 pálya már eléggé bicskanyitogató volt, de legalább jók voltak. Node itt én nem tudok mutatni 2 olyan pályát az alapjátékban, ami tetszene. Erre nem kell újabb kettő, amiből majd az egyik tuti szar... -
ribizly
veterán
Nem olyan biztos az, hogy el fogja adni... Valóban addiktív és jól játszható, de ez már több a soknál. Ráadásul az tényleg durva, hogy amint kijön a következő rész az előtte levő már semmit sem változik, nem javítják. Szóval számomra itt érte el a jelenlegi IW (meg a másik két csapat), hogy egy fillért ne adjak ki innentől az általuk fémjelzett CoD-okra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged