- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
Domi_Jani #11 üzenetére
hat pedig nekem is albacompos gepem van (Mitac 8207D tisztesseges neven) es nekem ezzel megy.pont egy par napja raktam fel a 8.12 t ezzel a megoldassal.
elkezdtem telepiteni a telepitovel. ekkor kiirta hogy nem talal megfelelo drivert. es utana meg manualisan frissitettem a drivert. ott megadtam hogy ne keressen en valasztom ki aztan megadtam a konytarat es kivalasztottam abbol a rengeteg tipusbol az x1600 az drivert(amihez nem volt markanev irva). -
ityam
őstag
ha mar eltertunk az nvidia kartyaktol akkor szolok hogy az en notimban mobility x1600 van amihez fel lehet rakni ugy a sima drivert hogy driver frissitesnel azt mondom hogy ne legyen kereses hanem en valasztom ki es ott kivalasztom a konytarat ahova kicsomagoltam a normal drivert(elkezdett telepitesnel ahova kicscomagolta) es ott kivalasztottam hogy az x1600 as drivert rakja fel.nyafogott hogy ez nem lesz jo de jo es tokeletesen mukodik. nem kell itt moddolgatni.
mondjuk azt nem tudom hogy mas atinal is mukodik e vagy sem de az enyimnel megy. es nem lennek meglepodve ha az nvidianal is mukodne ez a valtozat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest